Θα φύγουν άτομα για να μπουν επιλαχόντες (2008);

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Velerefontis »

illy έγραψε: Έτσι ακριβώς κορίτσι μου! ΕικόναΕικόνα

ειναι ωραιο που πιστευετε στον εαυτο σας και δεν απογοητευεστε. Δειχνει ατομα με προσωπικοτητα
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
sasa
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από sasa »

Να σε ρωτησω κατι illy μου πως ακριβως θα μας καλεσουν; θα μας ειδοποιησουν ολους μαζι την ιδια μερα; τηλεφωνικα;
sasa
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από sasa »

σ'ευχαριστω πολυ βελερεφοντη. Βασικα πρωτη φορα εδωσα αλλα το εβαλα πεισμα στον εαυτο οτι θα μπω. Κ το θελω παρα πολυ. Αν δε μπω τωρα δεν πειραζει γεροι να' μαστε σε λιγους μηνες...

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από illy »

Επειδη είσαι πολύ προσιτός παίρνω την πρωτοβουλία να σε αποκαλω "Φόντη", σαν συντομογραφία του nickname σου, ελπιζω να μην σε ενοχλειΕικόνα Και επισης να σου πω πως εισαι ευγενεστατος και αυτο ειναι προς τιμην σου! Ειλικρινα δεν εχω λογια... ΕικόναΕικόνα Ναι Φόντη, θεωρώ πως πάρολο που ηρθε μια απογοητευση ειναι πρεπον να συνεχιζουμε να ελπιζουμε και να πιστευουμε στις δυνατοτητες μας! Οσο για αυτο που με ρωτας Σασα μου ισως τηλεφωνικα... Ομως ο πιο αρμοδιος για αυτο που ρωτας ειναι ο Φοντης! Θα μας δωσεις τα φωτα σου καλε μου; Εικόνα
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδια συγνωμη αλλα μηπως ξερει κανεις αν απο την ειδικοτητα ''επιμελητης χρηματικου'' εχουν φυγει ατομα;
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

illy έγραψε: Επειδη είσαι πολύ προσιτός παίρνω την πρωτοβουλία να σε αποκαλω "Φόντη", σαν συντομογραφία του nickname σου, ελπιζω να μην σε ενοχλειΕικόνα Και επισης να σου πω πως εισαι ευγενεστατος και αυτο ειναι προς τιμην σου! Ειλικρινα δεν εχω λογια... ΕικόναΕικόνα Ναι Φόντη, θεωρώ πως πάρολο που ηρθε μια απογοητευση ειναι πρεπον να συνεχιζουμε να ελπιζουμε και να πιστευουμε στις δυνατοτητες μας! Οσο για αυτο που με ρωτας Σασα μου ισως τηλεφωνικα... Ομως ο πιο αρμοδιος για αυτο που ρωτας ειναι ο Φοντης! Θα μας δωσεις τα φωτα σου καλε μου; Εικόνα
σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. Οπως εχω ξαναγραψει και ισως γινομαι κουραστικος, προθεση μου εναι να βοηθησω. Μη διστασετε ποτε να ρωτησετε οτιδηποτε. Δεν υπαρχουν χαζες ερωτησεις, μονο κατανοητες απαντησεις. Φυσικα και δε με ενοχλει το υποκοριστικο, ισα-ισα, δειχνει οτι με αποδεχτηκατε γρηγορα στην παρεα σας, αν και νεο μελος και αυτο με ευχαριστει ιδιαιτερα. Στο θεμα μας τωρα. Η προσκληση σας για καταταξη θα γινει τηλεφωνικως. Δε θα παρουσιαστειτε ολοι μαζι αλλα σε ενα χρονικο διαστημα 3-5 ημερων. Οσοι τελικα επιλεχθειτε, θα υποβληθειτε σε ταχυρυθμη εκπαιδευση, ετσι ωστε να φτασετε το επιπεδο των υπολοιπων. Ευχομαι σε ολους τους επιλαχοντες να καταφερουν να εκπληρωσουν το στοχο τους και αν δε τα καταφερουν αυτη τη φορα, να προσπαθησουν ξανα
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από tzovana18 »

Παιδια μιλησα με τον φιλο μου απο ρεντινα και εχθες το βραδυ εγινε χαμος... Τσακωσε ενας αρχιλοχιας ενα παιδι να στελνει μυνηματα καθως ηταν στο θαλαμο και κοιμοντουσαν μπαινει μεσα ο αρχιλοχιας και τους εβγαλε ολους εξω τα ξημερωματα στης 4 το πρωι και τους εβαλε να κανουν καμψεις εε μετα απο αυτο την κοπανισαν σημερα τα παιδια γυρεω στα 10 ατομα ηταν παντως το βλεπω δυσκολα στης ειδικες δυναμεις πολυ καψονι... Αλλα μακαρι να μας καλεσουν βρε παιδια και εμενα δεν με νοιαζει τιποτα να κανω οσες καμψεις θελουν! Μην απελπιζεστε ελπιζω να μας τηλεφωνησουν η να μας ερθει χαρτι συντομα να παρουσιαστουμε και εμεις!
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Εικόναπαιδια πως θα φυγουν ατομα θα φυγουν... Το θεμα ειναι οτι θα παρουν αυτους που εχουν βυσμα!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Kostas_Topo έγραψε:Μολις εμαθα οτι 30 ατομα στο Μεσολογγι ηδη δηλωσαν παραιτηση. Το 2ο που εμαθα απο οτι τους ειπε ο διοικητης τους ειναι οτι πλεον τα πραγματα για τους ΕΠΟΠ αλλαζουν απο φετος, καθε εβδομαδα οι ΕΠΟΠ θα δινουν εξετασεις και οσοι δεν τις περνανε θα φευγουν. Οι εξετασεις αυτες θα ειναι αλλες φορες γραπτα και αλλες φορες με βολες και ασκησεις. Αυτο θα γινεται σε ολη τη διαρκεια της εκπαιδευσης τους
Κώστα μου, αυτό γινόταν και πέρυσι... Το ξέρω από τον σύντροφο μου! Κάθε Παρασκευή γραπτά και κάθε τόσο αξιολογούνταν από τις διάφορες ασκήσεις, βολές... Ναι θεωρώ πως ό, τι είπε ήταν καθαρά ψυχολογικός εκβιασμός για να τους τρομοκρατήσει και καλά

ελλη
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ελλη »

καλα ρε παιδια πως τα μαθενετε εμενα καποια φιλη μου μπηκε μεσα και εχει κλειστο το κινητο. Εφυγαν απο το μεσσολογγι απ το υγειονομικο η πεζικο;

Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

tzovana18 έγραψε: παιδια μιλησα με τον φιλο μου απο ρεντινα και εχθες το βραδυ εγινε χαμος... Τσακωσε ενας αρχιλοχιας ενα παιδι να στελνει μυνηματα καθως ηταν στο θαλαμο και κοιμοντουσαν μπαινει μεσα ο αρχιλοχιας και τους εβγαλε ολους εξω τα ξημερωματα στης 4 το πρωι και τους εβαλε να κανουν καμψεις εε μετα απο αυτο την κοπανισαν σημερα τα παιδια γυρεω στα 10 ατομα ηταν παντως το βλεπω δυσκολα στης ειδικες δυναμεις πολυ καψονι... αλλα μακαρι να μας καλεσουν βρε παιδια και εμενα δεν με νοιαζει τιποτα να κανω οσες καμψεις θελουν! Μην απελπιζεστε ελπιζω να μας τηλεφωνησουν η να μας ερθει χαρτι συντομα να παρουσιαστουμε και εμεις!
oι ενοπλες δυναμεις δεν κανουν για ολους και δεν ειναι δημοσιουπαλληλικι. Αυτοι που εφυγαν ειναι αυτοι, οι οποιοι με την εισοδο τους νομισαν οτι ελυσαν το προβλημα της ζωης τους και απο εδω και περα αραζουμε σε ενα γραφειο και ο μισθος πεφτει. Πλανηθηκαν οικτρα ομως. Το στρατιωτικο επαγγελμα εχει απαιτησεις στις οποιες πρεπει να εισαι ικανος για να ανταποκριθεις αλλιως η καταληξη ειναι αυτο που εγινε. Και πανω απ'ολα χρειαζεται πειθαρχια. Σε καμμια περιπτωση δεν επικροτω την καταστρατηγηση της ανθρωπινης αξιοπρεπειας αλλα πρεπει να καταλαβουν ολοι οτι δεν μπορουν να κανουν οτι θελουν
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

έτσι πες τα φοντη!

Jimmy
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από Jimmy »

Πολυ σωστος ο Βελεροφοντης οντως!
sauraki..4
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από sauraki..4 »

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ... Α ΡΕ αρχιλοχια λοκ τα σπας εκει πανω! ευγε! Εικόνα

Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ο αρχιλοχιας κανει απλως τη δουλεια του. Οι ειδικες δυναμεις και δη οι αλεξιπτωτιστες ειναι ενα επιλεκτο σωμα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης