Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με κατατακτήριες. Είμαι δικηγόρος αλλά θα ήθελα να γίνω στρατιωτικός (αν και γυναίκα). Θα χρειαστεί να δώσω κανονικά κατατακτήριες, σε ποιό εξάμηνο θα ενταχθώ, θα πρέπει να παρακολουθώ ή θα μπορώ μόνο να δίνω εξετάσεις, πρέπει να περάσω αγωνίσματα;(με 10 ώρες καθιστική εργασία τη μέρα, η φυσική κατάσταση έχει πάει άπατη) Ευχαριστώ!
Καλημερα/Καλησπερα σας. Θα ηθελα να ρωτησω κατι το οποιο με ενδιαφερει παρα πολυ.
Γνωριζει κανεις/καμια εαν ενας αποφοιτος Ψυχολογιας κολεγιου μπορει να περασει με κατατακτηριες στην Στρατιωτικη Σχολη "Σ Σ. Α. Σ"; (Οσο για το προφιλ που λεει Στρατιωτης ειναι λαθος διοτι δεν γνωριζω να το αλλαξω.)
Καλησπέρα σας ! Είμαι φοιτητής της νοσηλευτικής στο ΕΚΠΑ, Έχοντας αποτύχει να μπω στη ΣΑΝ, και σκεπτόμενος το επαγγελματικό μου μέλλον, βλέπω πως θα είμαι ένας νοσηλευτής ΠΕ μόλις πάρω πτυχίο. Υπάρχει κάποιος τρόπος, ή ύπάρχουν προκηρύξεις ώστε να μπορεί να μπει κάποιος στο στρατό ως νοσηλευτής στρατού; Ή θα θεωρούσατε καλύτερο να επιλέξω κάποια άλλη διέξοδο ;
blackjohng6 έγραψε:Καλησπέρα σας ! Είμαι φοιτητής της νοσηλευτικής στο ΕΚΠΑ, Έχοντας αποτύχει να μπω στη ΣΑΝ, και σκεπτόμενος το επαγγελματικό μου μέλλον, βλέπω πως θα είμαι ένας νοσηλευτής ΠΕ μόλις πάρω πτυχίο. Υπάρχει κάποιος τρόπος, ή ύπάρχουν προκηρύξεις ώστε να μπορεί να μπει κάποιος στο στρατό ως νοσηλευτής στρατού; Ή θα θεωρούσατε καλύτερο να επιλέξω κάποια άλλη διέξοδο ;
Μόνο μέσω προκηρύξεων για Επαγγελματίες Οπλίτες στις οποίες θα ζητάνε υγειονομικό προσωπικό θα μπορούσες να κάνεις τα χαρτιά σου αν και όποτε βγει πάλι προκήρυξη στο μέλλον. Κάποια άλλη διέξοδος δεν υπάρχει, εκτός και αν θες να ξαναπροσπαθήσεις μέσω πανελληνίων για την ΣΑΝ!
Γειά σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπαρχει η δυνανατοτητα ως πτυχιουχος μαθηματικου να μπω με κατατακτηριες στο στρατο ως μετεωρολογος η ως ελεγκτης αεραμυνας. Ή αν όχι με κατατακτηριες με καποιον αλλο τροπο εκτος των πανελληνιων.ευχαριστω πολυ!
Καλησπερα. Ειμαι γυναικα. Αποφοιτος οικονομικης σχολης και διαβασα για τη σχολη εφεδρων. Κατατασσονται και γυναικες και μαλιστα αποφοιτοι λυκειου και ανω. Γνωριζετε εαν βγει καποια προκυρηξη;
οlga έγραψε:Καλησπερα. Ειμαι γυναικα. Αποφοιτος οικονομικης σχολης και διαβασα για τη σχολη εφεδρων. Κατατασσονται και γυναικες και μαλιστα αποφοιτοι λυκειου και ανω. Γνωριζετε εαν βγει καποια προκυρηξη;
Φαντάζομαι ότι θα υπάρχει κάποιο όριο ηλικίας για να μπεις εκεί. Αν είσαι 23 μπορεί να σε παίρνει να πας. Και εφόσον είσαι Πτυχιούχος ΤΕΙ δν Παίζει ρόλο. Προς το παρόν μόνο με τις αγαπητές σχολικές εξετάσεις του λυκείου... Υπάρχουν Και οι ΕΜΘ (Εθελοντές Μακράς Θητείας) σ εκεί σε παίρνει νομίζω μέχρι 28-30 ετών νομίζω να πας... ).Σε αυτήν την περίπτωση πιάνεις δουλειά από ότι ξέρω. Δεν ξέρω πως γίνεται η διαδικασία για ΕΜΘ. Αλλά θέλει κάποια έκθεση από τον τελευταίο διοικητή που έκανες... Στρατιωτική θητεία... Και εφόσον δεν έχει περάσει διάστημα μεγαλύτερο των 3 ετών κάτι τέτοιο.
Ο θεσμός των ΕΜΘ έχει καταργηθεί, όποιος δεν ξέρει είναι προτιμότερο να μην γράφει.
Και προσλήψεις για πτυχιούχους στις ένοπλες δυνάμεις μέχρι το 2014 δεν πρόκειται να γίνουν, όποιος μπορεί και είναι εντός ηλικιακών ορίων ας δώσει πανελλήνιες.
Τώρα ποια τμήματα δέχονται πτυχιούχους με κατατακτήριες, το θεματάκι έχει 4 σελίδες, όποιος βαριέται περαστικά του.
Καλησπερα και παλι. Ειπατε κατι για κατατακτηριες και το θεμα εχει 4 σελιδες. Τι εννοειτε; Μηπως μπορειτε να πειτε κατι παραπανω για το θεμα των κατατακτηριων; Ευχαριστω πολυ
Greek_Army έγραψε:Είναι παλιά προκήρυξη , απλά στην δίνω για να καταλάβεις περίπου τι γίνεται
Διάβασε την προκήρυξη και θα καταλάβεις, τώρα να μπω στην διαδικασία να εξηγήσω αναλυτικά για τις κατατακτήριες χωρίς να υπάρχει ελπίδα να βγει κάτι μεσα στα επόμενα 2 χρόνια δεν θα το κάνω.