Αλλαγή σωματικής ικανότητας (επανεξέταση)

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
spapas
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από spapas »

Μου φαινεται επεισης βαρετο να διαβάζω τις ίδιες ατάκες όλη την ώρα. Η ξέρετε και βοηθάτε ή δεν ξέρετε και μας κάνετε την χάρη. Ϊσως κάποιος άλλος να μπόρει να γράψει την απάντηση;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Greek_Army »

Άμα θέλεις να σε βοηθήσουμε θα πρέπει να τηρείς και τους κανόνες του φόρουμ

α) Χρησιμοποιείστε την αναζήτηση του φόρουμ, και ανατρέξτε στις ανάλογες θεματικές ενότητες. Συνήθως οι πιο πολλές ερωτήσεις έχουν απαντηθεί αρκετές φορές παλαιότερα.

Αν δεν έχεις μπει στην διαδικασία να διαβάσεις του κανόνες, δεν σου φταίω εγώ, έχω γράψει την διαδικασία επανεξέτασης στην συγκεκριμένη σελίδα στο τρίτο μήνυμα, αν σου είναι δύσκολο να την διαβάσεις, δεν μπορώ να κάνω κάτι

Και δεν πρόκειται να σου απαντήσει κανένας άλλος, αν θέλεις μένεις και συμβιβάζεσαι αλλιώς πάρε τα κουβαδάκια σου και πήγαινε σε άλλη παραλία
Άβαταρ μέλους
spapas
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από spapas »

Τώρα που το καλοσκέφτομαι. καλό ειναι και το γιώτα. Αντε γειά, παιρνω τα κουβαδάκια μου και πάω σε άλλη παραλία. Και μην πείτε οτι ημουν και ασυμβιβαστος...
TAKOS

Δημοσίευση από TAKOS »

Ειμουνα φανταρος απολυθηκα το 94 ι1 και τωρα λογο ατυχηματως
περνω αναπυρικη συνταξη τυ χαρτια χρειαζεται για απαλαγη απο ι1
Άβαταρ μέλους
jmd2010
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από jmd2010 »

Από ότι κατάλαβα, εγώ που τώρα είμαι ι3 ένοπλο από 414, μπορώ λίγο πριν τελειώσω την θητεία μου να ζητήσω επανεξέταση, να με στείλουν 414 πάλι και να με κάνουν ι1;

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

jmd2010 έγραψε:Από ότι κατάλαβα, εγώ που τώρα είμαι ι3 ένοπλο από 414, μπορώ λίγο πριν τελειώσω την θητεία μου να ζητήσω επανεξέταση, να με στείλουν 414 πάλι και να με κάνουν ι1;

Ακριβώς. Το έχουν κάνει πολλοί, υπεύθυνα στο λέω πως ναί, μπορείς λίγο πρίν τελειώσεις την θητεία σου να επανεξεταστείς, και να σου αλλάξουν το "Ι".

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ι3 στο στρατό

Τα τελευταία μηνύματα σβήστηκαν η απλά επεξεργάστηκε το περιεχόμενο τους, υπάρχει ξεχωριστό θέμα για το Ι3, δεν θα ξεσκίζουμε το κάθε θέμα χωρίς λόγο, είναι φόρουμ και έχει κανόνες τέλος.
Maniac

Δημοσίευση από Maniac »

Καλημερα, εχω μια απορια η οποια απο τα παραπανω μηνυματα δεν μου λυθηκε ιδιαιτερα... Ειμαι Ι4 παθολογικο και υπηρετω τωρα... Στα απολυτηρια (που ειδα προσφατα) γραφει και ειδικοτητα... Εγω εχω ειδικοτητα γενικων καθηκοντων... Απλα σε μερικα χαρτια αλλοτε την γραφει σαν "ικαν. Ι3-Ι4 γενικων καθηκοντων" και αλλοτε απλα ως "γενικων καθηκοντων"... Γνωριζεται στο απολυτηριο μου ποιο απο τα 2 θα γραφει; Γιατι αν γραφει το πρωτο θα φαινεται το Ι, οχι οτι με το δευτερο δεν μπορεις να το καταλαβεις αλλα ειναι διαφορετικο οταν το γραφει κιολας... Ευχαριστω πολυ!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Στο δικό μου μόνο ειδικότητα γράφει, ΟΔΑ/ΚΔ.
Maniac

Δημοσίευση από Maniac »

Αρχικα ευχαριστω για την απαντηση... Ναι στο απολυτηριο μονο την ειδικοτητα γραφει... Απλα η συγκεκριμενη ειδικοτητα αλλοτε γραφεται σαν "γενικων καθηκοντων"και αλλοτε σαν "ικαν. Ι3-Ι4 γενικων καθηκοντων"... Μηπως γνωριζει κανεις με ποιο τροπο θα γραφεται η συγκεκριμενη ειδικοτητα στο απολυτηριο;
κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

Καλησπέρα, όταν πήγα στρατό (2011) βγήκα Ι2 για τα μάτια (δεν είχα καμιά διαφορά απο το Ι1 και Ι3 ένοπλο), μπορώ να το αλλάξω τώρα σε Ι1 και αν ναι πως; Ευχαριστώ!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Αν έχει διορθωθεί το πρόβλημα που έχεις γίνεται να το αλλάξεις, το πως έχει απαντηθεί αρκετές φορές σε παλαιότερες αναρτήσεις.
Christos

Δημοσίευση από Christos »

Καλησπέρα,Μόλις τελείωσα την βασική μου εκπαίδευση και ορκίστηκα. Βγήκα Ι4 λόγω βάρους. Έκανα δίαιτα και 3-4 μέρες πριν την ορκωμοσία Έφτασα τα κιλά τα οποία με καθιστούν Ι3 όμως δεν πρόλαβα να κάνω επανεξέταση πριν ορκιστώ. Θέλω να ρωτήσω τα εξής:

1) Αν επανεξεταστώ και βγω Ι3 ένοπλο θα πρέπει να ξαναπεράσω βασική εκπαίδευση για να μάθω να χρησιμοποιώ όπλο;

2) Αν συνεχίζοντας την δίαιτα φτάσω κιλά που με καθιστούν Ι2 μπορώ να κάνω και 2η φορά επανεξέταση; Και εν συνεχεία και 3η για Ι1;

3) Για σώματα ασφαλείας πρέπει να έχεις τελειώσει την θητεία σου ως Ι1 ή την στιγμή του διαγωνισμού να είσαι Ι1; Γιατί στον πρόσφατο διαγωνισμό Για σημαιοφόρους του λιμενικού σώματος, η προκύρηξη δεν ανέφερε κάτι για την σωματική ικανότητα που είχες στο στρατό, αλλά απ' όσο έμαθα από φίλο που συμμετέχει, έκαναν υγειονομικές εξετάσεις στα πλαίσια του διαγωνισμού και έπρεπε επί της ουσίας να σε κρίνουν οι ίδιοι Ι1.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

1. Όχι.
2. Ναι
3. Η κάθε προκήρυξη είναι ξεχωριστή, διαβάζεις το αντίστοιχο Π/Δ και βλέπεις τι ισχύει και τι όχι, δεν παίζει ρόλο στο λιμενικό η σωματική ικανότητα, μπορεί ο άλλος να είχε 7 μυωπιά στο στρατό και μετά να έκανε laser, δεν θα τον κόψουν.
Christos

Δημοσίευση από Christos »

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, θα ήθελα όμως μια διευκρίνηση σε σχέση με το όπλο: Απλα θα μου το δώσουν, θα μου πουν τα βασικά εν τάχει και θα με βάλουν να κάνω υπηρεσίες ή θα υπάρξει κάποια άλλη διαδικασία;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες