180 ΜΚ/Β ΧΩΚ - Καπανδρίτι Αττικής

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Ειμαι κυπρο ελδυκ 3/1 και επαναπατρισμο θα ερθω στα χωκ τι λεει εκει; Θα βαραμαι σκοπια στα λελε μας ;
Μιχαλης

Δημοσίευση από Μιχαλης »

Καλησπερα σας παιδια και χρονια πολλα!
Το Σαββατο παρουσιαζομαι στη 180 στο Καπανδριτι ως μαγειρας. Γνωριζει κανεις να μου πει πως πανε οι υπηρεσιες για τους μαγειρες εκει; Σπαρτη και Γυθειο μας πηγαινε πολυ καλα! Αλλα για τα ΧΟΚ απ'οτι εχω ακουσει δεν ισχυει το ιδιο. Οσο για την κληρωση που μου ειπαν οτι θα γινει ισχυει;
Ευχαριστω πολυ!
nikos547

Δημοσίευση από nikos547 »

Καλησπέρα φίλε ! Έχω υπηρετήσει στα Χωκ στην Α πυρχια και Γ πυρχια !

Η κλήρωση ναι ισχύει αλλά όταν μπαίνουν σειρές μέσα ! Αν είσαι μόνος σου μάγειρας θα σε πάνε λογικά σε πυροβολαρχία που χρειάζεται μάγειρα !

Η καλύτερη πυροβολαρχία είναι η της Κύμης και μετά στο Αιγάλεω !

Όσο για τις υπηρεσίες λόγω τις αλλαγής του διοικητή έχουν αλλάξει μπρος το καλύτερο ! Θα παίρνεις πιο πολλές εξόδους ! Αλλά να ξέρεις θα είσαι και μάγειρας και θα κάνεις και κανονικές υπηρεσίες !

Μιχαλης

Δημοσίευση από Μιχαλης »

Ευχαριστω πολυ φιλε μου!
aradinkjan
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από aradinkjan »

Θανάσιμος Αυτοτραυματισμός ΟπλίτηΑπό το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, την Τετάρτη 02 Μαΐου 2012 και ώρα 22:00 περίπου, ο Στρατιώτης Πυροβολικού Η. Μ. Που υπηρετούσε στην 180 Μοίρα Κατευθυνόμενων Βλημάτων ΧΩΚ, ενώ εκτελούσε τα καθήκοντα του σκοπού σε διπλή σκοπιά του Στρατοπέδου, με το ατομικό του τυφέκιο αυτοτραυματίστηκε θανάσιμα.

Για τα αίτια του περιστατικού, διατάχθηκε προανάκριση από τις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές.

Η Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του θανόντος.

Επίλαρχος Ιωάννης Δ. Σηφάκης
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ

Γενικό Επιτελείου Στρατού

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 6
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Κρίμα το παιδί. Συλλυπητήρια και κουράγιο στους γονείς του.Εικόνα
ακοπος

Δημοσίευση από ακοπος »

Βαρναβας μακρια... Χωκ γενικως ουτε για πλακα ειμαι στον βαρναβα και εχω βγει 2 φορες σε 25 μερες. Ασταματητα σκοπετα και τραξιμο ολη μερα
ΑΝΤΡΕΑΣ

Δημοσίευση από ΑΝΤΡΕΑΣ »

καλησπερα παιδια! Ξερει κανενας τι παιζει στα HAWK; ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΤΛ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
316 lele

Δημοσίευση από 316 lele »

Μαγκες μακρια απο τα χωκ. Ειναι βυσματοπαγιδα. Απολυθηκα τον ιουνιο και τα ξερω απο το πρωτο χερι εκει τι παιζει. Εμπλοκη χωσιμο και μπιφτεκια ατελειωτα. Μην πατε στα χωκ
Γιάννης89
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Γιάννης89 »

Φιλε καλημερα πηγαινω στις 23/11 στο καπανδριτι με ειδικοτητα μαγειρας... Ξερεις καθολου τι παιζει με εξοδους διανυκτερευσεις κλπ εκει; Ειμαστε 9 ατομα μ αυτην την ειδικοτητα για καπανδριτι ξερω οτι λογικα θα μοιραστουμε ανα 2 στις 5 πυροβολαρχιες... Και κάτι ακόμα ειναι αλήθεια οτι παιρνουμε μια εβδομαδα off σαν προσαρμογή; Ευχαριστω πολύ
Γιάννης89
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Παιδιά ξέρει κανείς να μου απαντήσει;
stelios86
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από stelios86 »

Κανονικά ναι έχει μια βδομάδα προσαρμογή, δηλαδή παίρνεις διανυκτέρευση αν πας Χαλκίδα, Βαρνάβα, Αιγάλεω ή Καπανδρίτι και παίρνεις υπηρεσιακό ως τις 22:30 αν είσαι Κύμη.

Γενικά με τις εξόδους κλπ τα πράγματα είναι πάρα πολύ άσχημα, αλλά αυτό είναι και ανάλογα με την πυροβολαρχία που θα σε στείλουν. Αν μάθεις πού θα πας, στείλε να σου πούμε ειδικότερα.

Γιάννης89
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δηλαδη θα πάω από το σάββατο εκεί; Γιατί εγω παρουσιάζομαι με ατομικό φύλλο και θα παω μονος μου λες να μου πουν ελα από δευτέρα; Ουτως ή αλλως οι υπηρεσίες θα έχουν βγει
fotis

Δημοσίευση από fotis »

Εγω θα παω αι γαλεω η καπανδριτι. Μηπως ξερετε πως παει η κατασταση αυτη την στιγμη;
SOTIRIS

Δημοσίευση από SOTIRIS »

Γεια σας παιδια απο υπηρεσιες ποσο παιζει τωρα το στρατοπεδο; Η βδομαδα προσαρμογής ειναι ουσιαστικα 7 μερες αδεια και ερχεσαι μετα μια και καλη ή πρεπει να πηγαινεις καθημερινα και να φευγεις το μεσημερι;

ευχαριστω εκ των προτερων... Εικόνα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες