Δεν μπορώ να συνδεθώ
Δεν μπορώ να συνδεθώ
Και δες το ονομα να ειναι σωστο. Γιατι καποιες φορες το αλλαζει
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
Δεν μπορώ να συνδεθώ
Μόλις κάνω σύνδεση μου βγάζει "Συνδεθήκατε μ' επιτυχία, παρακαλώ περιμένετε για να επιστρέψετε στο Forum" αλλά μετά τα ίδια πάλι.
Δεν μπορώ να συνδεθώ
Χωρίς να γνωρίζω το username σου δεν μπορώ να βοηθήσω.
Αν θε σόμως κάνει πρώτα κλικ στο /forum/remove_cookies.asp και μετά ξαναπροσπάθησε
Αν θε σόμως κάνει πρώτα κλικ στο /forum/remove_cookies.asp και μετά ξαναπροσπάθησε
Δεν μπορώ να συνδεθώ
Τι σου γράφει δηλαδή;
Δεν μπορώ να συνδεθώ
Λάθος
Πάνω από 3 αποτυχημένες προσπάθειες σύνδεσης στον τρέχον λογαριασμό.
Παρακαλώ εισάγετε ξανά τα στοιχεία σας, μαζί με τον κωδικό ασφαλείας. Αυτο γραφει ανω το παταω σωστα με την μια
Πάνω από 3 αποτυχημένες προσπάθειες σύνδεσης στον τρέχον λογαριασμό.
Παρακαλώ εισάγετε ξανά τα στοιχεία σας, μαζί με τον κωδικό ασφαλείας. Αυτο γραφει ανω το παταω σωστα με την μια
- aris 1943
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Πολεμικες Τεχνες
Δεν μπορώ να συνδεθώ
Τωρα μπηκε τ να πω δε ξερω γτ μου το εκανε αυτο

δε με σέβεσαι τότε θα με φοβάσαι
Δεν μπορώ να συνδεθώ
OK, τουλάχιστον μπήκες
Δεν μπορώ να συνδεθώ
Προς διαχειριστες φορουμ
Προσπαθω να απαντησω στα μηνυματα και μου αναφερει "η λειτουργια αυτη ειναι ανενεργη επειδη ο λογαριασμος σας εχει ακυρωθει προσωρινα" τι σημαινει αυτο; εχει διαγραφει ο λογαριασμος μου?
Marsupilami
Προσπαθω να απαντησω στα μηνυματα και μου αναφερει "η λειτουργια αυτη ειναι ανενεργη επειδη ο λογαριασμος σας εχει ακυρωθει προσωρινα" τι σημαινει αυτο; εχει διαγραφει ο λογαριασμος μου?
Marsupilami
Δεν μπορώ να συνδεθώ
Έχεις 48ώρη προσωρινή αναστολή επειδή αγνοείς τις προτροπές των Συντονιστών για να γράφεις σωστά Ελληνικά στα μηνύματά σου.
Αν συνεχίσεις να το κάνεις μετά το πέρας της ποινής θα αποκλειστείς από το forum.
Αν συνεχίσεις να το κάνεις μετά το πέρας της ποινής θα αποκλειστείς από το forum.
Δεν μπορώ να συνδεθώ
Καλημερα απο χθες μου εμφανιζει αυτο το μηνυμα, τι ειναι;
Συγγνώμη, αυτή η λειτουργία είναι ανενεργή επειδή η συμμετοχή σας στο Forum έχει ακυρωθεί προσωρινά
Συγγνώμη, αυτή η λειτουργία είναι ανενεργή επειδή η συμμετοχή σας στο Forum έχει ακυρωθεί προσωρινά
Δεν μπορώ να συνδεθώ
Κάποιος άλλος συντονιστής σε έχει απενεργοποιήσει για τον παρακάτω λόγο
Επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις, χωρίς νόημα και συνοχή.
Εξαιρετικά κουραστικός και ενώ του έχουν γίνει αλλεπάλληλες συστάσεις προς συμμόρφωση, συνεχίζει ακάθεκτος, αλλάζοντας συνεχώς nicknames, νομίζοντας ότι έτσι δεν γίνεται αντιληπτός.
Δεν μπορώ να συνδεθώ
Μα ποτε τα εκανα εγω ολα αυτα; Δεν μου ηθρε καμια παρατηρηση απο διαχειριστη
υγ θα μου τον επαναφερετε παλι;
εχω καποια σημαντικα πμ να δω
υγ θα μου τον επαναφερετε παλι;
εχω καποια σημαντικα πμ να δω
Δεν μπορώ να συνδεθώ
Το έπαθα και εγώ πάλι, δεν μου δίνει νέο κωδικό. Μήπως έφαγα ban για κάτι που έγραψα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες