Perhfanos_Ellhn έγραψε: ΦΙΛΕ Greek_Army, είναι αλήθεια ότι οι γεμιστήρες που χρειάζεσαι στη σκοπιά είναι άδειοι ή/και ραμμένοι απαραβίαστα πάνω στην εξάρτηση;
Οι γεμιστήρες είναι ραμμένες μέσα σε υφασμάτινη τελαμώνα, και τις κρεμούν επάνω τους οι σκοποί με λουρί. Υπάρχει και μία μονή κ αυτή ραμμένη η οποία τοποθετείται μέσα στην φυσυγγιοθήκη. Πλήν σκοπών κεντρικής πύλης οι οποίοι παρακολουθούνται απο τον Αξιωματικό πύλης, κ την μονή την έχουν κουμπωμένη επάνω στο όπλο, με το όπλο παραπόδα, και με 3 αβολίδωτα.
G-I-JOE έγραψε:Παιδιά, σε 1/2 μήνα περίπου θα μου έρθει το χαρτί. Όμως ακόμα δεν έχω καταλάβει τι θα γίνει με το όπλο. Θα μου το δόσουν εκεί ; Θα μπορώ να διαλέξω ;
Το οπλο θα στο δωσουν εκει και φυσικα ΔΕΝ θα μπορεις να διαλεξεις.
Σειρα 325 και κεντρο Συνταγμα τριπολης τα ειδη που πηραμε ειναι:
- 3 παραλλαγές (παντελόνι/χιτώνιο),2 για παραλλαγή και 1 για στολή εξόδου - 2 κοντομάνικα μπλουζάκια παραλλαγής - 3 πετσέτες - 1 ζευγάρια άρβυλα - 2 ζευγάρια κάλτσες - 1 σώβρακα - 1 τζάκετ - 2 χακί φούτερ - 1 τζόκεϊ - 1 μπερέ - 1 μπλε σορτσάκι με μπλε φούτερ - 1 ζευγάρι αθλητικά παπούτσια - 1 επενδύσεις (μπλούζα/βράκα) - Σαπουνοθήκη και σαπούνι - 1 λουκέτο (για το όπλο) - Οπλόσημο και σημαία - Μεταλλική ταυτότητα (νεκροτάμπελο) (λίγο πριν την ορκομωσία) - Βερνίκι - Κράνος/εξάρτηση (ζώνη, λουριά, φυσιγγιοθήκες, παγούρι) (αυτά όχι την πρώτη μέρα κατάταξης) - 2 ζευγάρια ωτοασπίδες
εκοψαν...1 μπλε σορτσάκι με μπλε φούτερ - 1 ζευγάρι αθλητικά παπούτσια - αθλητικη φορμα. Παντοφλες (πηραν λιγα ατομα κατι 47ρια που ειχαν μεινει απο αλλη καταταξη... ) -- βούρτσα
Καθως ενα ζευγαρι αρβυλα... Πανε τα 2 ... Οποτε μας κοβω να αγοραζουμε μεχρι να απολυθουμε... - Μεταλλική ταυτότητα (νεκροτάμπελο) ισως το παρουμε αυριο που ερχομαστε απο την αδεια ορκωμοσιας...