Καλησπερα σας και απο μενα. Περιμενω να μου ερθει το χαρτι για καταταξη τον μαρτιο καιθελω να ρωτησω κατι. Επιτρεπεται να εχω μαζι μου αντιφλεγμονωδεις αλοιφες οπως voltaren nimesulid κλπ;
αντιμετωπιζω διαφορα προβληματα υγειας γενικοτερα τα οποια δεν ''θελω'' να αναφερω γιατι θα βγω γιοτας πραμα που δεν μου αρεσει...
Θες να ρισκάρεις με τα προβλήματα υγείας σου; Να ξέρεις ότι αν γίνει καμιά στραβή ο ΕΣ δεν θα έχει ευθύνη και θα κινηθούν ποινικά εναντίον σου για απόκρυψη σοβαρών παθήσεων.
Όχι δεν αφήνουν παρά μόνο αν έχεις συνταγή ιατρού.
Καλησπέρα,αν έχω στα πράγματα Κάτι που κριθεί εκείνη την στιγμή πως απαγορεύεται να το έχω μαζί, όχι παράνομες ουσίες,(πχ υπνόσακο,mp3 ή κάτι άλλο). Αυτά τα κρατάνε σε ένα μέρος και μας τα δίνουν όταν φύγουμε από το κέντρο; Τα στέλνουμε πίσω στους δικούς μας; Τα κρατάμε και δεν τα εμφανίζουμε;
st@kas έγραψε:Καλησπέρα,αν έχω στα πράγματα Κάτι που κριθεί εκείνη την στιγμή πως απαγορεύεται να το έχω μαζί, όχι παράνομες ουσίες,(πχ υπνόσακο,mp3 ή κάτι άλλο). Αυτά τα κρατάνε σε ένα μέρος και μας τα δίνουν όταν φύγουμε από το κέντρο; Τα στέλνουμε πίσω στους δικούς μας; Τα κρατάμε και δεν τα εμφανίζουμε;
Σου τα κρατάνε και σου τα δίνουν όταν φύγεις από το Κέντρο.
Κατι τελευταιο, θελω να παρω μια voltaren αλοιφη για εναν πονο που εχω στην πλατη. Επιτρεπεται αν δεν εχω γνωματευση ιατρου; Αν το εχω πανω μου οταν μπω θα το βρουνε; Αν το βρουνε το κατασχουν απλος η εχω και θεμα;