290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
dafer

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από dafer »

Το πιο μαυρο στρατοπεδο τα στελεχη ειναι οτι πιο αχρηστο υπαρχει δεν κανουν τιποτα μας ειρωνευονταν συνεχεια αμορφωτοι και πολυ χαμηλου μορφωτικου επιπεδου, δεν εχουν καμια παιδεια και υποκινουν πολιτικα τους φανταρους...
BLACKHAWK

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από BLACKHAWK »

dafer έγραψε:Το πιο μαυρο στρατοπεδο τα στελεχη ειναι οτι πιο αχρηστο υπαρχει δεν κανουν τιποτα μας ειρωνευονταν συνεχεια αμορφωτοι και πολυ χαμηλου μορφωτικου επιπεδου, δεν εχουν καμια παιδεια και υποκινουν πολιτικα τους φανταρους...
Εικόνα
Κωστας

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από Κωστας »

Μάγκες ήμουν εκεί το 2004 286 σειρά. για μάγειρας καλά για οτιδήποτε άλλο μαύρο. υπομονή και πέρασε.
Θανάσης

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από Θανάσης »

Εγώ ήμουν το 2005 στο 290 στο Πεζικό και πέρασα μια χαρά. Είχαμε και καλό Διοικητή.
στρατιώτης

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από στρατιώτης »

Δηλαδή είναι τόσο χάλια πια; Γιατί μερικοί λένε ότι πέρασαν ζωάρα και έχω μπερδευτεί λίγο...
είναι πχ επικύνδινα; Αν μπορείτε απαντήστε γιατί εγώ φεύγω σε λίγο καιρό λήμνο και φρίκαρα λίγο με αυτά που γράφετε!
6η σειρά

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από 6η σειρά »

Άκουσα για κάποιον που ήταν μόνος σε όλο το στρατόπεδο, ισχύει αυτό;
johnys

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από johnys »

Σειρα κ γω σε λιγες μερες λημνο παω και με αυτα που βλεπω δεν ξερω τι να πω. Θα περασουμε καλα η σκατα ειναι... ;

george

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από george »

Παιδιά εγώ ήμουν στην 101 (Πυροβολικό) που ανήκει στο ίδιο στρατόπεδο με το 290 και ήμασταν πολύ λίγα άτομα για υπηρεσίες. Τώρα βέβαια απ'ότι μου παν κάνουν υπηρεσίες και οι ΕΠΟΠ. Γενικά να ξέρετε ο χειμώνας είναι δύσκολος στη Λήμνο, το καλοκαίρι κομπλέ.
Άβαταρ μέλους
διμιτρισ007
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από διμιτρισ007 »

Ρε παιδια, υπαρχει και το 286ΤΕ στην Λημνο. Οποιος περασε απο εκειι ξερει αν υπαρχει χειροτερο ταγμα. Το 290ΤΕ το 1988 που ημουν εγω στην Λημνο ηταν κολλεγιο...
dimitris1111
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από dimitris1111 »

Ο διοικητης ειναι αξιοπρεπεστατος ανθρωπος και νοιαζεται για τους στρατιωτες οι αξιωματικοι μια χαρα και αυτοι
ακομα και ο λοχαγος που αναφερετε δεν ειναι τοσο σκληρος
οι εποπ κατα 98% μια χαρα
η εμπλοκη υπαρχει γιατι ειναι λιγοι οι κληρωτοι
βρωμα Σιγουρα υπαρχει καθως και παλιες εγκαταστασεις
Βετεράνος

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από Βετεράνος »

6Η σειρά, τι εννοείς με το "ήταν μόνος σε όλο το στρατόπεδο";
290

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από 290 »

Μήπως ξέρει κανείς πως λέγετε το στρατόπεδο στο οποίο πήγαν οι στρατιώτες του 290 για όλο το ιανουάριο για τα σπεμ; Και αν έχετε και τηλέφωνο. Ευχαριστώ.
χαλκιδα

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από χαλκιδα »

Σωπα ρε δικε μου με τα παντελονια σου... Οποιως φοραει παντελονια περναει καλα στο 290 η οποιος εχει το καλητερο βισμα; Πρωτα απο ολα τη σειρα εισουν κ ποτε πηγες λημνο; Κ ποσο καθησες; Η εισουν απο αυτους που η μεταθεση τους ηταν για 290 αλλα ολως τυχαιως ηταν στο 224 συνεχεια; Γτ για κατι τετοιους ***** φαγαμε τοτε 47 μερες εμπλοκη. Η δεν σου θυμιζει τπτ αυτο; Και οταν εννοεις ξηγημενος εννοεις ρουφιανακι;
ειμαι τωρα

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από ειμαι τωρα »

Παιδια το 290 ήταν καταμαυρο. Τωρα ομως εχει έναν γαμάτο διοικητη. Πραγματικό άνθρωπο. Ελάτε άφοβα. Ειμαστε λίγοι και δεν είναι πολλες οι έξοδοι (1 ή 2 τη βδομάδα) αλλά κατα τ΄αλλα πολύ ανθρώπινα. Μας κατεβάζουν μύρινα με κίνηση. Φαϊ κομπλέ και καμπάνες πολύ δύσκολα πεφτουν. Μη φρικάρετε με αυτα που γράφουν στο φορουμ. Ισχύαν μέχρι να έρθει ο καινουργιος διοικητης τον αύγουστο. Θα κάτσει μέχρι τον επόμενο αύγουστο (8/14) μέχρι τότε το στρατόπεδο θα είναι κομπλεδούρα.
Κ.Π

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από Κ.Π »

Μια χαρα ειναι το 290 με τον καινουριο διοικητη. Ειναι πολλυ ξιγιμενοςκαι ο λοχαγος και οι εποπ στο διοικισεος που ειμουνα. Βεβαια θα αλλαξει απο την ανοιξη.325 σειρα ημουνα. Εξοδοι 1 με 2 φορες την εβδομαδα. Κ. Π
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες