αα α α α αα α αα σορυ σορυ παρεξηγησα... οχι λεω να τα καθιερωσω εγω... γιατι το να τρεχεις σωστα δε λεει και κατι... παντως ναι ειχε αρκετα αλλοπροσαλα... οπως πεφτω για καμψη και δε μπορω να σηκω8ω χαχαχαχαχα οπως 8α λερωσω το παππουτσι στο μηκος... και το κορυφαιο στα χερια τα κανιστρα καπου στα 30 μετρα και φωναζε μια κοπελα ελεος θα μου φυγει η μητρα στα 50 τα αφησε... και τωρα βρισκεται στο κεντρο εκπαιδευσης... ΥΓΕΟΝΟΜΙΚΟ... παραπανω τι να πω... (και 1,62 )η κολεπια... μιλαμε για βισματαρα το φυσουσαμε και δεν εσβηνε... αστοοοο αστοοοοοοο οποιος 8ελει ας με πιστεψει... (τεκμηριωμενο παρακαλω με ονοματεπωνυμο) γνωστα πραγματα τεσπα
Σημέρα γράψατε ιστορία, χαχαχαχαχα Ρε καταστάσεις, χαχαχαχα!!! Έτσι παιδιά, σας χαίρομαι, χαβαλέ και τρέλα θέλει!!! Δεν υπάρχει λόγος να αναλώνεστε και να χάνετε φαιά ουσία... Χαλαρά!!! Cool,just be cool!!! Είναι αυτό που σουέλεγα Κατερινάκι, χαλάρωσε... και όλα θα πα΄νε καλά!!! Δεν υπάρχει πολυτιμότερο πράγμα απο την υγεία μας...
α ρε γαμοτο γιατι να μιν παρασουμε αλλα οκ η ελπιδα πεθενι παντα τελεφτεα ψιλα το κεφαλι κ προχοραμεεεεεεεεεεε
θα μου πεισ οπιοσ περασε κ ειχε καλο βισμα μαγκια του
ασε εγο που τιν εφαγα καλα στα μουτρα ειχα πολι καλο βισμα κ βασιστικα σε αυτον ειμουνα σιγουροτατοσ οτι θα περασο κ ειμαι επιλαχον ο ***** αυτοσ δεν με βοιθισε
Κοιταξε δεν θεωρώ οτι είναι κακο να κάνεις οτι μπορεις για να ζεις εσυ καλύτερα και ας χρειαζεται να βάλεις μέσον... Αν ομως αγαπουσαμε τον συνάνθρωπο μας θα γνωριζαμε πως πολλα ατομα εχουν πραγματικα αναγκη να επιλεχθουν κυριως για βιοποριστικους λόγους. Εγω ειδα πολλα τετοια ατομα αλλα και ειδα και κάποιες με την μύτη ψηλα να μας το παιζουν επιδη ειχαν μέσον. Εγω προσωπικα εχω κάποια προσοντα που θα μπορουσαν να με κάνουν να μπω, αν υπηρχε αξιοκρατία, ωστοσο δεν ειναι και η τελευταια μου επιλογή. Υπάρχουν παιδια ομως που δεν εχουν τιποτα καιερχομαστε πχ. Εμεις με το μέσον μας, τους περνουμε τη θεσουλα μας, πηγαινουμε την εκδρομή μας στα στρατόπεδα, καθομαστε 2 μέρες και επειδη βλέπουμε τελικα οτι δεν ειμαστε οπως οι άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά ειναι πολύ σκληρά φευγουμε και αφηνουμε πάλι κενη θέση που θα ερθει άλλο βύσμα για να την καλύψει. Θέλω να πω οτι και από μια απλή προκήρυξη μπορουν πολλοι ανετα πάλι οι βουλευτες και το μέσον να πετάξουν ανθρώπους φτωχους στο περιθώριο. Ειλικρινα θα το δεχομουν ενα τετοιο παιδι που εχει πραγματικά ναγκη να μου πάρει τη θεση, εστω και με μέσον...
Αν συμβαινει αυτο και εγω μαζι σου. Πρεπει το κρατος μας να μαθει να υποστηρίζει τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά αναγκη και μετα ας βάλει στις "καλες τις θέσεις" τα βυσματοπαιδα του. Μη το στερεις ομως απο αυτους που το θελουν πραγματικα γαμώτο...