Μειωμένη θητεία και μεταθέσεις

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Greek_Army »

Από τότε έχουνε αλλάξει πολλά στο στρατό
iero 6
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από iero 6 »

Υπηρετω στη Σαμο Πυροβολικο 8μηνη θητεια.15 οκτωβρη συμπληρωνω 5 μηνες θητειας και παιρνω μεταθεση. Εχω δηλωσει Ν. Αττικης γιατι μενω στο Περαμα (Πειραια). Υπαρχει περιπτωση να μετατεθω στη Θηβα; Γιατι ανηκει στο νομο Βοιωτιας και ειναι αρκετα μακρια απο εκει που μενω.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Φυσικά και υπάρχει περίπτωση...
ReD-RevolutioN
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ReD-RevolutioN »

Ειναι παρα πολυ πιθανον. Εγω 317 Δ1 που ημουν, ολοι οι 8μηνιτες απο Κω, στην Θηβα πηγαμε. Ζωαρα μονο αυτο σου λεω.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Για το ΚΕΠΒ υπάρχει ξεχωριστό θέμα, τα μηνύματα διαγράφτηκαν, η φόρμα αναζήτησης έχει βάλει τα κλάματα που δεν την παίζεται
MANOLIS

Δημοσίευση από MANOLIS »

Είμαι από Αθήνα και μιας και είμαστε 4 αδέρφια θα κάνω 8μηνο στρατό ξηράς. Αν και 2ος στη σειρά, είμαι ο ο 1ος που μπαίνω στρατό από τα αδέρφια. Επίσης έχει πεθάνει ο πατέρας μου πριν περίπου 9 χρόνια.

Στη στρατολογία όταν παρέδωσα το χαρτί, ο στρατιωτικός που το παρέλαβε μου είπε ότι μετά τη βασική δικαιούμαι "σύντομα" να είμαι στον τόπο κατοικίας.

1) Τι ακριβώς σημαίνει σύντομα;

2) Επαρχεία θα πάω οπωσδήποτε και αν ναι πόσο καιρό προβλέπεται;

3) Επίσης ο ίδιος μου είπε πως αν δεν βάλω βύσμα δύσκολα θα βγάλω άκρη, γιατί αν και δικαιούμαι να πάω στον τόπο κατοικίας, πρώτα ικανοποιούνται οι βυσματίες. Τι ισχύει;

Δεν πρόλαβα να Διευκρινίσω Περισσότερα γιατί περίμεναν πολλοί. Ευχαριστώ προκαταβολικά

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

1. Θα πας παραμεθόριο για 4 μήνες και μετά θα πάρεις μετάθεση για κοντά στον τόπο διαμονής σου
2. Σου απάντησα στο 1
3. Ισχύει ότι δύσκολα θα σου κάτσει καλή μετάθεση, δηλαδή παίζει να είναι χειρότερα από την μονάδα παραμεθορίου που θα πας σε θέμα υπηρεσιών

Υ. Γ Στο επόμενο μήνυμα που θα στείλεις και θα είναι σε λάθος θέμα, δεν πρόκειται να σου απαντήσω.
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Σόρυ που το έβαλα σε λάθος θέμα. Είσαι σίγουρος ότι δεν ισχύει κατ' εξαίρεση μετάθεση; Μίλησα με παιδιά που βγήκαν πρόσφατα και μου είπαν ότι αφού μπαίνω πρώτος και έχει πεθάνει ο πατέρας μου θεωρούμαι προστάτης και θα πάρω κατ' εξαίρεση μετάθεση και δεν θα πάω παραμεθόριο
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Τα παιδιά που βγήκαν πρόσφατα ας ασχοληθούν με πράγματα που γνωρίζουν.

Για την κατ'εξαίρεση υπάρχει ξεχωριστό θέμα , μπορείς να το διαβάσεις και θα καταλάβεις ότι σου έλεγαν βλακείες.

Δημήτρης

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Καλησπέρα παιδιά! Σε 6 ημέρες παρουσιάζομαι στο ΚΕΝ της Άρτας και δικαιούμαι 8 μηνη θητεία. Έχω μία απορία όμως. Μετά την ολοκλήρωση της βασικής εκπαίδευσης, όταν φύγω απο το ΚΕΝ, θα πάω υποχρεωτικά παραμεθώριο ; Το λέω γιατί έχω βάλει βύσμα για να πάω Ιωάννινα μετά. Αυτό που δεν ξέρω, είναι αν πρέπει να υπηρετήσω κάποιους μήνες παραμεθώριο, και μετά να παω Ιωάννινα ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Και τα Ιωάννινα πιάνονται σαν παραμεθόριο αλλά μόνο με καλό βύσμα θα γλιτώσεις τον Έβρο, τώρα από εκεί και πέρα σαν 8μηνος δικαιούσαι μετά από 4 μήνες θητείας στην παραμεθόριο μετάθεση στο τόπο διαμονής σου.
ReD-RevolutioN
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Αν εχεις βυσμα μεγαλε δεν θας παραμεθοριο! Εξαρταται βεβαια και απο την δυναμη του βυσματος σου :p
petros-th
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από petros-th »

Απο Θεσσαλονικη ειμαι 8μηνο υπηρετώ γίνεται να διαλέξω 4μηνες παραμεθώριο Φλώρινα... Ή αναγκαστικά διαλεγουμε αναμεσα σε Εβρο και Νησια;
ReD-RevolutioN
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Αν εχεις δυνατο βυσμα φιλε και μπορει να σε παει Φλωρινα, μπορεις!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από D.Y.K »

petros-th έγραψε:Απο Θεσσαλονικη ειμαι 8μηνο υπηρετώ γίνεται να διαλέξω 4μηνες παραμεθώριο Φλώρινα... Ή αναγκαστικά διαλεγουμε αναμεσα σε Εβρο και Νησια;

Έβρο ή σε νησί θα πας και μετά θα πάρεις μετάθεση κάπου κοντά.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες