Μειωμένη θητεία και μεταθέσεις
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 53
Από τότε έχουνε αλλάξει πολλά στο στρατό
Υπηρετω στη Σαμο Πυροβολικο 8μηνη θητεια.15 οκτωβρη συμπληρωνω 5 μηνες θητειας και παιρνω μεταθεση. Εχω δηλωσει Ν. Αττικης γιατι μενω στο Περαμα (Πειραια). Υπαρχει περιπτωση να μετατεθω στη Θηβα; Γιατι ανηκει στο νομο Βοιωτιας και ειναι αρκετα μακρια απο εκει που μενω.
-
- Στρατηγός
Φυσικά και υπάρχει περίπτωση...
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 5
Ειναι παρα πολυ πιθανον. Εγω 317 Δ1 που ημουν, ολοι οι 8μηνιτες απο Κω, στην Θηβα πηγαμε. Ζωαρα μονο αυτο σου λεω.
-
- Στρατηγός
Για το ΚΕΠΒ υπάρχει ξεχωριστό θέμα, τα μηνύματα διαγράφτηκαν, η φόρμα αναζήτησης έχει βάλει τα κλάματα που δεν την παίζεται
Είμαι από Αθήνα και μιας και είμαστε 4 αδέρφια θα κάνω 8μηνο στρατό ξηράς. Αν και 2ος στη σειρά, είμαι ο ο 1ος που μπαίνω στρατό από τα αδέρφια. Επίσης έχει πεθάνει ο πατέρας μου πριν περίπου 9 χρόνια.
Στη στρατολογία όταν παρέδωσα το χαρτί, ο στρατιωτικός που το παρέλαβε μου είπε ότι μετά τη βασική δικαιούμαι "σύντομα" να είμαι στον τόπο κατοικίας.
1) Τι ακριβώς σημαίνει σύντομα;
2) Επαρχεία θα πάω οπωσδήποτε και αν ναι πόσο καιρό προβλέπεται;
3) Επίσης ο ίδιος μου είπε πως αν δεν βάλω βύσμα δύσκολα θα βγάλω άκρη, γιατί αν και δικαιούμαι να πάω στον τόπο κατοικίας, πρώτα ικανοποιούνται οι βυσματίες. Τι ισχύει;
Δεν πρόλαβα να Διευκρινίσω Περισσότερα γιατί περίμεναν πολλοί. Ευχαριστώ προκαταβολικά
Στη στρατολογία όταν παρέδωσα το χαρτί, ο στρατιωτικός που το παρέλαβε μου είπε ότι μετά τη βασική δικαιούμαι "σύντομα" να είμαι στον τόπο κατοικίας.
1) Τι ακριβώς σημαίνει σύντομα;
2) Επαρχεία θα πάω οπωσδήποτε και αν ναι πόσο καιρό προβλέπεται;
3) Επίσης ο ίδιος μου είπε πως αν δεν βάλω βύσμα δύσκολα θα βγάλω άκρη, γιατί αν και δικαιούμαι να πάω στον τόπο κατοικίας, πρώτα ικανοποιούνται οι βυσματίες. Τι ισχύει;
Δεν πρόλαβα να Διευκρινίσω Περισσότερα γιατί περίμεναν πολλοί. Ευχαριστώ προκαταβολικά
-
- Στρατηγός
1. Θα πας παραμεθόριο για 4 μήνες και μετά θα πάρεις μετάθεση για κοντά στον τόπο διαμονής σου
2. Σου απάντησα στο 1
3. Ισχύει ότι δύσκολα θα σου κάτσει καλή μετάθεση, δηλαδή παίζει να είναι χειρότερα από την μονάδα παραμεθορίου που θα πας σε θέμα υπηρεσιών
Υ. Γ Στο επόμενο μήνυμα που θα στείλεις και θα είναι σε λάθος θέμα, δεν πρόκειται να σου απαντήσω.
2. Σου απάντησα στο 1
3. Ισχύει ότι δύσκολα θα σου κάτσει καλή μετάθεση, δηλαδή παίζει να είναι χειρότερα από την μονάδα παραμεθορίου που θα πας σε θέμα υπηρεσιών
Υ. Γ Στο επόμενο μήνυμα που θα στείλεις και θα είναι σε λάθος θέμα, δεν πρόκειται να σου απαντήσω.
Σόρυ που το έβαλα σε λάθος θέμα. Είσαι σίγουρος ότι δεν ισχύει κατ' εξαίρεση μετάθεση; Μίλησα με παιδιά που βγήκαν πρόσφατα και μου είπαν ότι αφού μπαίνω πρώτος και έχει πεθάνει ο πατέρας μου θεωρούμαι προστάτης και θα πάρω κατ' εξαίρεση μετάθεση και δεν θα πάω παραμεθόριο
-
- Στρατηγός
Τα παιδιά που βγήκαν πρόσφατα ας ασχοληθούν με πράγματα που γνωρίζουν.
Για την κατ'εξαίρεση υπάρχει ξεχωριστό θέμα , μπορείς να το διαβάσεις και θα καταλάβεις ότι σου έλεγαν βλακείες.
Για την κατ'εξαίρεση υπάρχει ξεχωριστό θέμα , μπορείς να το διαβάσεις και θα καταλάβεις ότι σου έλεγαν βλακείες.
Καλησπέρα παιδιά! Σε 6 ημέρες παρουσιάζομαι στο ΚΕΝ της Άρτας και δικαιούμαι 8 μηνη θητεία. Έχω μία απορία όμως. Μετά την ολοκλήρωση της βασικής εκπαίδευσης, όταν φύγω απο το ΚΕΝ, θα πάω υποχρεωτικά παραμεθώριο ; Το λέω γιατί έχω βάλει βύσμα για να πάω Ιωάννινα μετά. Αυτό που δεν ξέρω, είναι αν πρέπει να υπηρετήσω κάποιους μήνες παραμεθώριο, και μετά να παω Ιωάννινα ;
-
- Στρατηγός
Και τα Ιωάννινα πιάνονται σαν παραμεθόριο αλλά μόνο με καλό βύσμα θα γλιτώσεις τον Έβρο, τώρα από εκεί και πέρα σαν 8μηνος δικαιούσαι μετά από 4 μήνες θητείας στην παραμεθόριο μετάθεση στο τόπο διαμονής σου.
-
- Επιλοχίας
Αν εχεις βυσμα μεγαλε δεν θας παραμεθοριο! Εξαρταται βεβαια και απο την δυναμη του βυσματος σου :p
Απο Θεσσαλονικη ειμαι 8μηνο υπηρετώ γίνεται να διαλέξω 4μηνες παραμεθώριο Φλώρινα... Ή αναγκαστικά διαλεγουμε αναμεσα σε Εβρο και Νησια;
-
- Επιλοχίας
Αν εχεις δυνατο βυσμα φιλε και μπορει να σε παει Φλωρινα, μπορεις!
petros-th έγραψε:Απο Θεσσαλονικη ειμαι 8μηνο υπηρετώ γίνεται να διαλέξω 4μηνες παραμεθώριο Φλώρινα... Ή αναγκαστικά διαλεγουμε αναμεσα σε Εβρο και Νησια;
Έβρο ή σε νησί θα πας και μετά θα πάρεις μετάθεση κάπου κοντά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες