Χρυσή Αυγή

Απάντηση
Στρατός και θητεία
12θεϊστής

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από 12θεϊστής »

Προφανώς και ακολουθώ το σύστημα ρε φίλε! Δεν είμαι υπεράνω των νόμων. Μόνο ο Μιχαλολιάκος είναι υπεράνω. Αλλά κι εσύ τι κάνεις; Αντίσταση;Εικόνα Αλλά επέτρεψέ μου να έχω μια πιο κριτική σκέψη για τα θέματα. Δεν απαγορεύεται. Και μακριά από εμένα μαθήματα ηθικής κλπ. Αλλά αγαπητέ, όταν μιλάς επί προσωπικού και με κατηγορείς ότι εγώ στήριζα 20 χρόνια τις εκάστοτε κυβερνήσεις θα πρέπει να έχεις το θάρρος να απαντήσεις ποιες κυβερνήσεις στήριζαν οι 400.000 ψηφοφόροι της ΧΑ. Έτσι δεν είναι;

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 53
Επικοινωνία:

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από dn24 »

12θεϊστής έγραψε:KYNIGOS, όλα στη ζωή είναι θέμα επιλογών. Άλλος πάει για φραπέ και άλλος την ίδια στιγμή πάει σε αντιπολεμική διαδήλωση. Φαντάζομαι όλοι θέλουν να πάνε για ένα φραπέ αλλά κάποιοι επιλέγουν το αντίθετο. Αν πιστεύεις ότι κάποιος αφήνει την παρέα του για να πάει σε διαδήλωση και να φάει στην μάπα αστυνομία και παρακρατικούς τότε οκ εγώ πάσο. Αφού λοιπόν οι διαδηλωτές είναι βλάκες και χειραγωγούνται από σκοτεινά συμφέροντα, για πες μας πως κάνει η Χρυσή Αυγή αντίσταση; Σε πορείες δεν πάει, σε διαδηλώσεις δεν πάει, στην Μέρκελ δεν πάει, στο Μνημόνιο 3 πάει σπίτι της. Ε τότε πως κάνει αντίσταση βρε αδερφέ; Με το να μοιράζει ψίχουλα σε ταλαίπωρους;
+μφωνώ.Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 58

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ναι οι αγανακτισμένοι του συντάγματος αντιστέκονται και πολεμούν τα μέτρα, μια φορά πήγα είδα κάτι παιδάκια που νόμιζαν ότι είναι σε αγώνα της Εθνικής στην μπάλα και φώναζαν συνθήματα, λίγο ποιο πέρα είδα μια παρέα να τρώει σουβλάκια και να πίνει μπίρες και στην πλατεία την κάθε φεμινίστρια να λέει τον πόνο της...

Δεν σοβαρευόμαστε λέω εγώ;
Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 98

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από KYNIGOSDK »

Greek_Army έγραψε:Ναι οι αγανακτισμένοι του συντάγματος αντιστέκονται και πολεμούν τα μέτρα, μια φορά πήγα είδα κάτι παιδάκια που νόμιζαν ότι είναι σε αγώνα της Εθνικής στην μπάλα και φώναζαν συνθήματα, λίγο ποιο πέρα είδα μια παρέα να τρώει σουβλάκια και να πίνει μπίρες και στην πλατεία την κάθε φεμινίστρια να λέει τον πόνο της...

Δεν σοβαρευόμαστε λέω εγώ;
ΕικόναΕικόναΜα ειναι δυνατον να εχουν γινει ετσι πραγματαΕικόνα

Δεν βλεπεις εδω μιλαμε απο την πολυ αντισταση θα παθουν καποιοι σκουλαμεντοΕικόνα

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από dn24 »

thanos123 έγραψε:Η ΧΑ αποδεικνύεται πιο έξυπνη απ' ότι νομίζαμε. Υιοθετεί απόψεις που υπάρχουν στην Ελληνική και της παρουσίαζει ως δικές της επειδή όλοι οι άλλοι σιωπούν.

τι εννοείς; Σαν ποιές απόψεις δηλαδή θα πρέπει να τους πιστώσουμε και δάφνες πρωτοπόρων απόψεων;

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 25
Επικοινωνία:

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Nassos »

Μην πείτε για το Πολυτεχνείο και τους νεκρoύς γιατί και ο "αερομεταφερόμενος" Γεωργιάδης το λέει και το ξαναλέει κάθε χρόνο. Παίζει να έχει μάθει απ'εξω το πόρισμα Τσεβά.Εικόνα

Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 94

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Signaller »

KYNIGOSDK έγραψε:Μα ειναι δυνατον να εχουν γινει ετσι πραγματαΕικόναΔεν βλεπεις εδω μιλαμε απο την πολυ αντισταση θα παθουν καποιοι σκουλαμεντοΕικόνα

Προβλέπω ότι στο μέλλον θα ζητάνε και σύνταξη αντιστασιακού Εικόνα

Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK
Posts in topic: 98

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από KYNIGOSDK »

12θεϊστής έγραψε:Προφανώς και ακολουθώ το σύστημα ρε φίλε! Δεν είμαι υπεράνω των νόμων. Μόνο ο Μιχαλολιάκος είναι υπεράνω. Αλλά κι εσύ τι κάνεις; Αντίσταση;Εικόνα Αλλά επέτρεψέ μου να έχω μια πιο κριτική σκέψη για τα θέματα. Δεν απαγορεύεται. Και μακριά από εμένα μαθήματα ηθικής κλπ. Αλλά αγαπητέ, όταν μιλάς επί προσωπικού και με κατηγορείς ότι εγώ στήριζα 20 χρόνια τις εκάστοτε κυβερνήσεις θα πρέπει να έχεις το θάρρος να απαντήσεις ποιες κυβερνήσεις στήριζαν οι 400.000 ψηφοφόροι της ΧΑ. Έτσι δεν είναι;

Πραγματικα φιλε μου δεν πιανεσαι πουθεναΕικόνα
Τετοιες κωλοτουμπες ουτε ο Σαμαρας δεν εχει κανει
Ενω στην αρχη μου εχεις αναφερει ποιο πανω οτι οταν οι πουτσ@γλυφτες τις Νδ-Πασοκ ψηφιζαν τον δικομματισμο εσυ την ειχες κανει στα ξενα γιατι ησουν υπερανω τωρα ξαφνικα μου ανακοινωνεις οτι εισαι υπερ αυτου του συστηματος και μαλιστα και οτι το στηριζεις κιολαςΕικόναΕικόνα
Τωρα εχεις μια νοοτροπια να βαζεις λογια στον συνομιλητη σου τα οποια αυτος δεν εχει αναφερει πουθενα
Αληθεια που εγραψα εγω οτι κανω αντισταση;Εικόνα
Για το τελος μου μιλας παλι περι ηθικης οταν εσυ ο ιδιος εχει αποκαλεσει εμενα και 400.000 Ελληνες πολιτες ως δοσιλογους και ολων των αλλων πληθυσμο εκτος βεβαια τους αριστερους τους λατρεμενους σου πουτσ@γλυφτεςΕικόνα
Απαντησε μου στις ερωτησεις που σου εχω κανει στα ποιο πανω ποστ και οσο για εμενα την απαντηση στην εχω δωσει ποιο πανω εκτος αν δεν την βλεπεις ολος τυχαιωςΕικόναΕικόνα
Και ενα βιντεακι αφιερωμενο απο τα φιλαρακια σου τα αντιστασιακα ετσι για να αναπωλησεις αυτες τις υπεροχες στιγμες των ορφανων κατα του κεφαλαιουΕικόναΕικόνα

http://youtu.be/0WwxBoeFqI4

Άβαταρ μέλους
thanos123
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 78

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από thanos123 »

dn24 έγραψε:
thanos123 έγραψε:Η ΧΑ αποδεικνύεται πιο έξυπνη απ' ότι νομίζαμε. Υιοθετεί απόψεις που υπάρχουν στην Ελληνική και της παρουσίαζει ως δικές της επειδή όλοι οι άλλοι σιωπούν.

τι εννοείς; Σαν ποιές απόψεις δηλαδή θα πρέπει να τους πιστώσουμε και δάφνες πρωτοπόρων απόψεων;

εννοώ τις απόψεις που έχει για τους λαθρομετανάστες. Κανενας άλλωστε δεν τους θέλει αυτούς. Αλλά δεν είμαστε ολοι χρυσαυγίτες. Τουλαχιστον εγω δεν είμαι. Και δεν τους θέλω ούτε εγώ.

12θεϊστής

Χρυσή Αυγή

KYNIGOSDK έγραψε:
12θεϊστής έγραψε:Προφανώς και ακολουθώ το σύστημα ρε φίλε! Δεν είμαι υπεράνω των νόμων. Μόνο ο Μιχαλολιάκος είναι υπεράνω. Αλλά κι εσύ τι κάνεις; Αντίσταση;Εικόνα Αλλά επέτρεψέ μου να έχω μια πιο κριτική σκέψη για τα θέματα. Δεν απαγορεύεται. Και μακριά από εμένα μαθήματα ηθικής κλπ. Αλλά αγαπητέ, όταν μιλάς επί προσωπικού και με κατηγορείς ότι εγώ στήριζα 20 χρόνια τις εκάστοτε κυβερνήσεις θα πρέπει να έχεις το θάρρος να απαντήσεις ποιες κυβερνήσεις στήριζαν οι 400.000 ψηφοφόροι της ΧΑ. Έτσι δεν είναι;

Πραγματικα φιλε μου δεν πιανεσαι πουθεναΕικόνα
Τετοιες κωλοτουμπες ουτε ο Σαμαρας δεν εχει κανει
Ενω στην αρχη μου εχεις αναφερει ποιο πανω οτι οταν οι πουτσ@γλυφτες τις Νδ-Πασοκ ψηφιζαν τον δικομματισμο εσυ την ειχες κανει στα ξενα γιατι ησουν υπερανω τωρα ξαφνικα μου ανακοινωνεις οτι εισαι υπερ αυτου του συστηματος και μαλιστα και οτι το στηριζεις κιολαςΕικόναΕικόνα
Τωρα εχεις μια νοοτροπια να βαζεις λογια στον συνομιλητη σου τα οποια αυτος δεν εχει αναφερει πουθενα
Αληθεια που εγραψα εγω οτι κανω αντισταση;Εικόνα
Για το τελος μου μιλας παλι περι ηθικης οταν εσυ ο ιδιος εχει αποκαλεσει εμενα και 400.000 Ελληνες πολιτες ως δοσιλογους και ολων των αλλων πληθυσμο εκτος βεβαια τους αριστερους τους λατρεμενους σου πουτσ@γλυφτεςΕικόνα
Απαντησε μου στις ερωτησεις που σου εχω κανει στα ποιο πανω ποστ και οσο για εμενα την απαντηση στην εχω δωσει ποιο πανω εκτος αν δεν την βλεπεις ολος τυχαιωςΕικόναΕικόνα
Και ενα βιντεακι αφιερωμενο απο τα φιλαρακια σου τα αντιστασιακα ετσι για να αναπωλησεις αυτες τις υπεροχες στιγμες των ορφανων κατα του κεφαλαιουΕικόναΕικόνα

http://youtu.be/0WwxBoeFqI4

Κυνηγέ μην τρελαίνεσαι. Κουβέντα κάνουμε. Για τους δοσίλογους να θυμάσαι μια παροιμία. Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Δεν περίμενα να ενοχληθείς από αυτή τη λέξη αλλά μάλλον χτύπησα ευαίσθητη χορδή.

Πάντως αφού τελικά κανείς από μας δεν κάνει αντίσταση τι τσακωνόμαστε;Peace mate!

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από dn24 »

Επεισόδια στο Αγρίνιο για τα εγκαίνια γραφείου της Χρυσής Αυγής

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το γραφείο της Χρυσής Αυγής, που βρίσκεται απέναντι από την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, εγκαινιάστηκε παρουσία του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Χρήστου Παππά, του εκπροσώπου Τύπου Ηλία Κασιδιάρη, του βουλευτή Ευβοίας Νίκου Μίχου, του βουλευτή Β' Αθηνών Ηλία Παναγιώταρου και του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Κώνσταντίνου Μπαρμπαρούση.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, για την τελετή στο Αγρίνιο έφθασαν μέλη της Χρυσής Αυγής με στολές παραλαγής και ελληνικές σημαίες από την Κόρινθο, την Αμαλιάδα και άλλες πόλεις της χώρας.

Παράλληλα, ισχυρή ήταν η αστυνομική παρουσία στην περιοχή, καθώς είχε προαναγγελθεί το αντιφασιστικό συλλαλητήριο την ώρα των εγκαινίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τοπική αστυνομική δύναμη είχε ενισχυθεί από το μεσημέρι με δυνάμεις από άλλες περιοχές της χώρας.

ΠΗΓΗ

Αυτό που έχω να σχολιάσω επ'αυτού είναι το ότι όπου ανακατεύεται η Χ. Α, είτε αντιδρούν εναντίον της οι πολίτες, είτε αντιδρά η ίδια απέναντι σε (παράνομους) πολίτες. Πάντως εικόνες βίας αντικρύζουμε.

Άβαταρ μέλους
thanos123
Λοχαγός
Λοχαγός

Χρυσή Αυγή

Όσο μεγαλώνει το φίδι τόσο απειλητικότερο γίνεται. Όραμά του το μπάχαλο. Εργαλείο του η βία.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από dn24 »

thanos123 έγραψε:Όσο μεγαλώνει το φίδι τόσο απειλητικότερο γίνεται. Όραμά του το μπάχαλο. Εργαλείο του η βία.

216 Παράνομους μετανάστες έχει συλλάβει η Ε. Α κατά την επιχείρηση "Ξένιος Ζεύς". Το θέμα είναι εαν θα απελλαθούν η απλά θα παραμείνουν στην σύλληψη. Όπως και να 'χει υπάρχουν αρμόδιοι για τις συλλήψεις-τιμωρία τους, ο νόμος στα χέρια κανενός δεν θα πρέπει να αναλαμβάνεται και δή απο την Χ. Α με τον τρόπο που το κάνει.

12θεϊστής

Χρυσή Αυγή

Και για να έχω καλό ρώτημα. Ο Μιχαλολιάκος, ο Κασιδιάρης, ο Παπάς και οι λοιποί τι δουλεία έκαναν όλα αυτά τα χρόνια που δεν είχαν εισοδήματα από τη βουλή?
Άβαταρ μέλους
thanos123
Λοχαγός
Λοχαγός

Χρυσή Αυγή

Εθνικός Ύμνος στίχοι 146-147.(Από στόμα οπού φθονάει, παλληκάρια, ας μην 'πωθή, πως το χέρι σας κτυπάει του αδελφού την κεφαλή. Μην ειπούν στο στοχασμό τους τα ξένα έθνη αληθινά: Άν μισούνται ανάμεσό τους δεν τους πρέπει ελευθεριά"). Τώρα που έβγαλε οδηγία η αμερικάνικη πρεσβεία να μην έρχονται στη χώρα αμερικανοί που είναι σκούροι, ξανθοί, σχιστομάτες κλπ εσείς (Χρυσαυγίτες) Προσφέρατε υπηρεσία στην πατρίδα; Ή μήπως προδοσία αφού χτυπάτε αλύπητα το μόνο ζωντανό μας προϊόν, τον τουρισμό;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης