Χρυσή Αυγή

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 53
Επικοινωνία:

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από dn24 »

Signaller έγραψε:Αίρεση της αριστεράς είναι Γι'αυτό και έχει υιοθετήσει κάποια κλισέ

π. Χ. Γενικός Γραμματέας αντί για πρόεδρος

Αν μπορώ να καταθέσω και την δική μου παρέμβαση, η Χ. Α είναι ακροδεξιό κόμμα. Οι απόψεις τους σε θέμα λαθρομεταναστών π. Χ δεν δίνει το περιθώριο να θεωρήσουμε οτι έχει και στο ελάχιστο αριστερά στοιχεία.

Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 98

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από KYNIGOSDK »

dn24 έγραψε:
KYNIGOSDK έγραψε:Δεν μου απαντας στα ερωτηματα που σου εθεσα απλα την πας την κουβεντα μεσο λαμιαςΕικόνα
Θελω να μου απαριθμησεις μερικες απο τις εργατικες κινητοποιησεις που εγιναν στην Ελλαδα χωρις την συνδρομη των συνδικαλιστων ετσι για να τις θυμιθω και εγωΕικόνα
Και οχι μονο των συνδικαλιστων αλλα και την συνδρομη και των κομματων

λοιπόν ας μην αποστάρουμε άσκοπα, αφου σου ξαναλέω ότι είμαι σαφής. Θα προσπαθήσω να μην πλατιάσω, το θέμα είναι η χρυσή αυγή, αυτό που είπα απο την αρχή είναι οτι σε εργατικές κινητοποιήσεις που είδα εγώ σε μεγάλη πορεία απο κοντά η Χ. Α απείχε. Αυτό ήταν απο την αρχή το θέμα της συζήτησης.

Ασκοπα δεν ποσταρουμε απλα δεν θελεις να παραδεχτεις το αυτονοητοΕικόνα
Οτι δηλαδη ποτε δεν υπηρξαν στην Ελλαδα εργατικες κοινητοποιησεις του λαου χωρις την συνδρομη των συνδικατων (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ) γιατι πολυ απλα αυτοι τις καθοδηγουσαν βαση τις εντολες που επαιρναν απο τους κυβερνωντες
Σε πληροφορω λοιπον οτι η Χρυση Αυγη ουδεποτε επαιξε Το παιχνιδι τους ουτε προκειται να το παιξειΕικόνα
Και ενα πολυ απλο παραδειγμα ηταν και οι αγανακτισμενοι στο Συνταγμα που με κατσαρολες μπυρες και σουβλακια και χορους εκαναν και καλα αντιστασηΕικόνα
Αμ ετσι φιλε μου δεν γινονται οι διαμαρτυριες μονο για να μας τραβαει η καμερααααααα
Η Αργεντινη εδειξε το παραδειγμα τις αντιστασης αλλα για εμας ειναι ψηλα γραμματα μονο οταν φτασει ο φραπε 10 ευρω ισως τοτε να γινει αληθινη κινητοποιησηΕικόνα

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 53
Επικοινωνία:

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από dn24 »

KYNIGOSDK έγραψε:Ασκοπα δεν ποσταρουμε απλα δεν θελεις να παραδεχτεις το αυτονοητοΕικόνα
Οτι δηλαδη ποτε δεν υπηρξαν στην Ελλαδα εργατικες κοινητοποιησεις του λαου χωρις την συνδρομη των συνδικατων (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ) γιατι πολυ απλα αυτοι τις καθοδηγουσαν βαση τις εντολες που επαιρναν απο τους κυβερνωντες
Σε πληροφορω λοιπον οτι η Χρυση Αυγη ουδεποτε επαιξε Το παιχνιδι τους ουτε προκειται να το παιξειΕικόνα
Και ενα πολυ απλο παραδειγμα ηταν και οι αγανακτισμενοι στο Συνταγμα που με κατσαρολες μπυρες και σουβλακια και χορους εκαναν και καλα αντιστασηΕικόνα
Αμ ετσι φιλε μου δεν γινονται οι διαμαρτυριες μονο για να μας τραβαει η καμερααααααα
Η Αργεντινη εδειξε το παραδειγμα τις αντιστασης αλλα για εμας ειναι ψηλα γραμματα μονο οταν φτασει ο φραπε 10 ευρω ισως τοτε να γινει αληθινη κινητοποιησηΕικόνα

λοιπόν αν το θέμα είναι να μπώ στο τρυπάκι να μιλήσω παραπέρα των ορίων του topic, ναι βεβαίως και συνδράμουν τα συνδικάτα. Όμως μέσα στο πλήθος υπάρχουν όντως νέα παιδιά που διαδηλώνουν, είναι απελπισμένα, και δίπλα σε αυτά τα παιδιά που δεν διαδηλώνουν για να φάνε σουβλάκια όπως ενδεχομένως άλλοι, δεν είναι δίπλα τους η χρυσή αυγή ώστε η φωνή τους να γίνει ενιαία.

12θεϊστής

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από 12θεϊστής »

KYNIGOS, όλα στη ζωή είναι θέμα επιλογών. Άλλος πάει για φραπέ και άλλος την ίδια στιγμή πάει σε αντιπολεμική διαδήλωση. Φαντάζομαι όλοι θέλουν να πάνε για ένα φραπέ αλλά κάποιοι επιλέγουν το αντίθετο. Αν πιστεύεις ότι κάποιος αφήνει την παρέα του για να πάει σε διαδήλωση και να φάει στην μάπα αστυνομία και παρακρατικούς τότε οκ εγώ πάσο. Αφού λοιπόν οι διαδηλωτές είναι βλάκες και χειραγωγούνται από σκοτεινά συμφέροντα, για πες μας πως κάνει η Χρυσή Αυγή αντίσταση;

Σε πορείες δεν πάει, σε διαδηλώσεις δεν πάει, στην Μέρκελ δεν πάει, στο Μνημόνιο 3 πάει σπίτι της. Ε τότε πως κάνει αντίσταση βρε αδερφέ; Με το να μοιράζει ψίχουλα σε ταλαίπωρους;

Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 94

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Signaller »

dn24 έγραψε:
Αν μπορώ να καταθέσω και την δική μου παρέμβαση, η Χ. Α είναι ακροδεξιό κόμμα. Οι απόψεις τους σε θέμα λαθρομεταναστών π. Χ δεν δίνει το περιθώριο να θεωρήσουμε οτι έχει και στο ελάχιστο αριστερά στοιχεία.

Τέλος πάντων, άλλο εννοώ εγώ. Ας το αφήσουμε...

Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK

Χρυσή Αυγή

dn24 έγραψε:
KYNIGOSDK έγραψε:Ασκοπα δεν ποσταρουμε απλα δεν θελεις να παραδεχτεις το αυτονοητοΕικόνα

λοιπόν αν το θέμα είναι να μπώ στο τρυπάκι να μιλήσω παραπέρα των ορίων του topic, ναι βεβαίως και συνδράμουν τα συνδικάτα. Όμως μέσα στο πλήθος υπάρχουν όντως νέα παιδιά που διαδηλώνουν, είναι απελπισμένα, και δίπλα σε αυτά τα παιδιά που δεν διαδηλώνουν για να φάνε σουβλάκια όπως ενδεχομένως άλλοι, δεν είναι δίπλα τους η χρυσή αυγή ώστε η φωνή τους να γίνει ενιαία.

Φιλε μου τα περισσοτερα παιδια μπαινουν σε αυτην την διαδικασια αθελα τους πιστευοντας οτι ετσι θα ακουστουν τα αιτηματα τους προς τους κυβερνωντες αλλα δεν γνωριζουν οτι απο πισω ολα αυτα τα λαμογια τα δουλευουν ψιλο γαζι αφου ειναι υποκεινουμεναΕικόνα
Η Χρυση Αυγη εχει κανει δικες τις ομιλιες-πορειες-συγκεντρωσεις απειρες φορες κατα του ξεπουληματος της χωρας μας αλλα οπως γνωριζεις τα πορνοκαναλα παντα τις αποκρυπτουν απο τον κοσμο και οσοι μπαινουν στον κοπο να τις μεταδωσουν πολλες φορες το κανουν σκοπιμα για να τις κρινουν ως φασιστικες-ναζιστικες κτλΕικόνα

12θεϊστής

Χρυσή Αυγή

Επίσης και οι εργαζόμενοι είναι παραπλανημένοι. Και μπαίνουν στη διαδικασία να κάνουν απεργία; Κόντρα στα αφεντικά; Α πα πα. Η Χρυσή Αυγή στέκεται στο πλευρό... Των εργατών και των εργαζομένων με το να τους νουθετεί δημόσια για το πόσο κακό κάνει στην πατρίδα η απεργία. Μετά απορούσε ο Λαγός γιατί στην Χαλυβουργική τον πήραν με τα γιαούρτια. Δεν ήταν σιωνιστές αγαπητέ, ήταν εργάτες.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 58

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Greek_Army »

Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί που απέχει η Χ. Α από τις πορείες, δεν μου λένε κάτι οι πορείες που έχουνε μέσα συνδικαλιστές κλπ, εμένα με ενδιαφέρει τι θέσεις παίρνει σαν κόμμα και όπως όλοι γνωρίζουμε στο μνημόνιο 3 οι βουλευτές της Χ. Α είπανε όχι.
Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK

Χρυσή Αυγή

12θεϊστής έγραψε:KYNIGOS, όλα στη ζωή είναι θέμα επιλογών. Άλλος πάει για φραπέ και άλλος την ίδια στιγμή πάει σε αντιπολεμική διαδήλωση. Φαντάζομαι όλοι θέλουν να πάνε για ένα φραπέ αλλά κάποιοι επιλέγουν το αντίθετο. Αν πιστεύεις ότι κάποιος αφήνει την παρέα του για να πάει σε διαδήλωση και να φάει στην μάπα αστυνομία και παρακρατικούς τότε οκ εγώ πάσο.Αφού λοιπόν οι διαδηλωτές είναι βλάκες και χειραγωγούνται από σκοτεινά συμφέροντα, για πες μας πως κάνει η Χρυσή Αυγή αντίσταση;

Σε πορείες δεν πάει, σε διαδηλώσεις δεν πάει, στην Μέρκελ δεν πάει, στο Μνημόνιο 3 πάει σπίτι της. Ε τότε πως κάνει αντίσταση βρε αδερφέ; Με το να μοιράζει ψίχουλα σε ταλαίπωρους;

Φιλε μου εγραψα εγω πουθενα αυτο που αναφερεις εδω==Αν πιστεύεις ότι κάποιος αφήνει την παρέα του για να πάει σε διαδήλωση και να φάει στην μάπα αστυνομία και παρακρατικούς τότε οκ εγώ πάσο Εικόνα

Σου ξαναλεω οτι ο λαος που συμμετεχει σε αυτες τις πορειες ειναι απλα θυμα ολων αυτων γιατι πολυ απλα ειναι υποκινουμενες απο τους κυβερνωντες

Γιατι την αντισταση της Χρυσης Αυγης ξερεις καλα οτι δεν σε περνει να την αναφερεις γιατι πολυ απλα εδω και 20 χρονια ειναι η μονη κομματικη οργανωση που ολοι οι δημοκρατες που εσυ στηριξες μαζι μετα μμε πολυ απλα την χτυπανε με οτι λασπολογια και προπαγανδα μπορει να φανταστει ο ανθρωπινος νους και ομως αυτη αντιστεκεταιΕικόνα

Οσο για τις πορειες τις ανοιξε το youtybe και δες τι πορειες εχει κανει κατα αυτης της βρωμιας που γεμισε η χωρα μας

Οσο για την Μερκελ αληθεια πιστευεις οτι επειδη το παμε η ο τσυριζα μαζεψανε 1000 ατομα στο συνταγμα φωναζοντας τις γνωστες αρλουμπες τους εκαναν αντιστασηΕικόναΕικόνα

Θυμισου την κουβεντα μας οταν ο Τσιπρεφ αναλαβει την εξουσια τι γλυψιμο εχει να ριξει στην ΑνγκελαΕικόνα

Τελος για τα ψυχουλα που αναφερεις θελω να μου θυμισεις καποιος κομματικος φορεας Εδω και 38 χρονια να βοηθαει εστω με ψυχουλα Ελληνες συναθρωπους μας

Τωρα για το αν ειναι ψυχουλα μια βολτα στην πλατεια Αττικης οπως και σε αλλες περιοχες που μοιραστηκε βοηθεια θα σε πεισει αν ειναι οντως ψυχουλαΕικόνα

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 58

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ευτυχώς που υπάρχουν και τα βίντεο.

Από το 0:50 και μετά θα δείτε τα ψίχουλα που λέει και ο 12θεος.

12θεϊστής

Χρυσή Αυγή

Τα ίδια έλεγαν και οι δοσίλογοι επί κατοχής. Άστε μωρέ τους 5-10 που νομίζουν ότι κάνουν αντίσταση και κοιτάχτε να τα βρείτε με τον καταχτητή. Που να ήξεραν τότε ότι οι 5-10 θα γίνονταν το μεγαλύτερο αντάρτικο της Ευρώπης. Και η Ελλάδα η μόνη χώρα που δεν εφαρμόστηκε η πολιτική επιστράτευση του Χίτλερ.Τα ίδια κάνουν και τώρα οι δοσίλογοι παντός χρώματος. Μην πάτε κόντρα στη Μέρκελ, μην πάτε κόντρα στο ΔΝΤ κλπ. Για τα μάτια των MEDIA όμως ψηφίζουν ΟΧΙ, Εικόνα

Για τις πορείες που λες συμφωνώ, μόνο που όλες μα όλες είναι πριν τις εκλογές του Ιουνίου. Μετά τις εκλογές, μοίρασαν τα οφίτσια και άντε γεια!

Όσο για τις κυβερνήσεις που λες ότι στήριζα 20 χρόνια. Φιλαράκι, όταν όλοι έτρωγαν και έπιναν εγώ τράβαγα το δρόμο της ξενιτιάς γιατί δεν ήθελα να γλύφω κατουρημένες ποδιές. Και τώρα όλοι οι π@υτσογλύφτες του Σημίτη και του Καραμανλή που μύρισαν το σάπιο της μεταπολίτευσης τρέχουν στη ΧΑ. Και κάνουν και μαθήματα ηθικής,Εικόνα.

Τι ψήφιζαν τα τελευταία 20 χρόνια οι 400.000 ψηφοφόροι της ΧΑ; Τι ψήφιζαν οι μεραρχίες του Μιχαλολιάκου;

12θεϊστής

Χρυσή Αυγή

Όσο για τα ψίχουλα. Έχω πει ότι είναι πολύ έξυπνη κίνηση και έχει μεγάλη λαϊκή απήχηση. Παρόλα αυτά θα μου επιτρέψετε να μην μασήσω τα ψίχουλα της ΧΑ καθ`ότι με λεφτά των φορολογούμενων αγοράζονται κι αυτά. Δεν είδα τον Μιχαλολιάκο να δίνει μέρος από τα κέρδη του οίκου ανοχής που διατηρούσε τόσα χρόνια στους φτωχούς. Αντίθετα ένας οίκος ανοχής στην Πάτρα έδωσε 3.000 ; σε ένα σχολείο.(http://www.madata.gr/epikairotita/social/234198.html) Παρ' ελπίδα, όποιος θέλει να χρεωθεί στην ΧΑ και να χρωστάει χάρη μελλοντικά για 2 kg πατάτες είναι ελεύθερος να το πράξει. Στην ζωή καμία χάρη δεν γίνεται χωρίς αντάλλαγμα. Καλή όρεξη! Εικόνα

Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 94

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Signaller »

12θεϊστής έγραψε:Όσο για τα ψίχουλα. Έχω πει ότι είναι πολύ έξυπνη κίνηση και έχει μεγάλη λαϊκή απήχηση. Παρόλα αυτά θα μου επιτρέψετε να μην μασήσω τα ψίχουλα της ΧΑ καθ`ότι με λεφτά των φορολογούμενων αγοράζονται κι αυτά.
Μη λαϊκίζεις και μην είσαι πνεύμα αντιλογίας Εικόνα

Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Άβαταρ μέλους
thanos123
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 78

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από thanos123 »

Η ΧΑ αποδεικνύεται πιο έξυπνη απ' ότι νομίζαμε. Υιοθετεί απόψεις που υπάρχουν στην Ελληνική και της παρουσίαζει ως δικές της επειδή όλοι οι άλλοι σιωπούν. Αφουγκράζεται τις απόψεις και τις αξιοποιεί. Δεν είναι Χρυσαυγίτες όσοι ΄"αντιτίθενται" στη γιορτή του Πολυτεχνείου (μιας και είναι επίκαιρη η μέρα). Πολλοί συμπολίτες μας έχουν διαφορετική άποψη για το θέμα και απλώς μέχρι σήμερα αδιαφορούσαν και σιωπούσαν. Όταν ανοίγει δημόσιος διάλογος για το θέμα (έξυπνη πρωτοβουλία της ΧΑ) οι διαφωνούντες εμφανίζονται, όχι ως χρυσαυγίτες, αλλά ως έχοντας διαφορετικοί άποψη από την κρατούσα. Οι αριστεροί τους κράζουν δημιουργώντας την εντύπωση ότι ταυτίζονται με την ΧΑ, και η πόλωση που δημιουργείται την ενισχύει
Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK

Χρυσή Αυγή

12θεϊστής έγραψε:Τα ίδια έλεγαν και οι δοσίλογοι επί κατοχής. Άστε μωρέ τους 5-10 που νομίζουν ότι κάνουν αντίσταση και κοιτάχτε να τα βρείτε με τον καταχτητή. Που να ήξεραν τότε ότι οι 5-10 θα γίνονταν το μεγαλύτερο αντάρτικο της Ευρώπης. Και η Ελλάδα η μόνη χώρα που δεν εφαρμόστηκε η πολιτική επιστράτευση του Χίτλερ. Τα ίδια κάνουν και τώρα οι δοσίλογοι παντός χρώματος. Μην πάτε κόντρα στη Μέρκελ, μην πάτε κόντρα στο ΔΝΤ κλπ. Για τα μάτια των MEDIA όμως ψηφίζουν ΟΧΙ,ΕικόναΓια τις πορείες που λες συμφωνώ, μόνο που όλες μα όλες είναι πριν τις εκλογές του Ιουνίου. Μετά τις εκλογές, μοίρασαν τα οφίτσια και άντε γεια! Όσο για τις κυβερνήσεις που λες ότι στήριζα 20 χρόνια. Φιλαράκι, όταν όλοι έτρωγαν και έπιναν εγώ τράβαγα το δρόμο της ξενιτιάς γιατί δεν ήθελα να γλύφω κατουρημένες ποδιές. Και τώρα όλοι οι π@υτσογλύφτες του Σημίτη και του Καραμανλή που μύρισαν το σάπιο της μεταπολίτευσης τρέχουν στη ΧΑ. Και κάνουν και μαθήματα ηθικής,Εικόνα. Τι ψήφιζαν τα τελευταία 20 χρόνια οι 400.000 ψηφοφόροι της ΧΑ; Τι ψήφιζαν οι μεραρχίες του Μιχαλολιάκου;
Μιλας εσυ για μαθηματα ηθικης οταν αποκαλεις τον συνομιλητη σου δοσιλογο χωρις βεβαια αυτος να εχει μπει σε τετοια διαδικασια απο την αρχη του διαλογουΕικόναΔεν μου κανει εντυπωση το συνιθιζεται εσεις τα ορφανα οταν δεν εχετε επιχηρηματα να αρχισετε τις υβρειςΕικόναΜου αναφερεις οτι εφυγες για την ξενιτια για ποιο λογο βεβαια δεν μου λεςΜηπως να βγαλεις περισσοτερο χρημα; Αρα λοιπον απο την στιγμη που απειχες 20 χρονια απο την Ελλαδα πως μπορεις εσυ να κρινεις τον Ελληνικο λαο για τις φιλοδοξιες του και τις προτιμησεις του; Πως μπορεις εσυ να ξερεις οταν ζουσες σε μια ξενη χωρα και ζουσες ζωη και κοτα πως περναγε εδω μια Ελληνικη οικογενεια και πως τα εβγαζε περα; Οσο γιαυτο που αναφερεις για τους ψηφοφορους της Χρυσης Αυγης ειναι τελειως ακυρο και αν ισχυει εσυ και παλι δεν εχεις το δικαιωμα να κατακρινεις της επιλογες του συμπολιτη σου και τοτε και τωραΕικόναΤελος για το παρακατω ποστ που εχεις αναρτηση για αλλη μια φορα μπαινεις στο τρυπακι και ανοιγεις το στομα σου και χαφθεις τις αερολογιες και τις παπ@ριες του συστηματος των μμε περι ξενοδοχειου κτλΕικόναΗπλακα με εσενα ειναι οτι κρινεις Το συστημα απο την μια και απο την αλλη το ακολουθεις κατα γραμμαΕικόνα
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης