12θεϊστής έγραψε:KYNIGOS, όλα στη ζωή είναι θέμα επιλογών. Άλλος πάει για φραπέ και άλλος την ίδια στιγμή πάει σε αντιπολεμική διαδήλωση. Φαντάζομαι όλοι θέλουν να πάνε για ένα φραπέ αλλά κάποιοι επιλέγουν το αντίθετο. Αν πιστεύεις ότι κάποιος αφήνει την παρέα του για να πάει σε διαδήλωση και να φάει στην μάπα αστυνομία και παρακρατικούς τότε οκ εγώ πάσο.Αφού λοιπόν οι διαδηλωτές είναι βλάκες και χειραγωγούνται από σκοτεινά συμφέροντα, για πες μας πως κάνει η Χρυσή Αυγή αντίσταση;
Σε πορείες δεν πάει, σε διαδηλώσεις δεν πάει, στην Μέρκελ δεν πάει, στο Μνημόνιο 3 πάει σπίτι της. Ε τότε πως κάνει αντίσταση βρε αδερφέ; Με το να μοιράζει ψίχουλα σε ταλαίπωρους;
Φιλε μου εγραψα εγω πουθενα αυτο που αναφερεις εδω==Αν πιστεύεις ότι κάποιος αφήνει την παρέα του για να πάει σε διαδήλωση και να φάει στην μάπα αστυνομία και παρακρατικούς τότε οκ εγώ πάσο

Σου ξαναλεω οτι ο λαος που συμμετεχει σε αυτες τις πορειες ειναι απλα θυμα ολων αυτων γιατι πολυ απλα ειναι υποκινουμενες απο τους κυβερνωντες
Γιατι την αντισταση της Χρυσης Αυγης ξερεις καλα οτι δεν σε περνει να την αναφερεις γιατι πολυ απλα εδω και 20 χρονια ειναι η μονη κομματικη οργανωση που ολοι οι δημοκρατες που εσυ στηριξες μαζι μετα μμε πολυ απλα την χτυπανε με οτι λασπολογια και προπαγανδα μπορει να φανταστει ο ανθρωπινος νους και ομως αυτη αντιστεκεται

Οσο για τις πορειες τις ανοιξε το youtybe και δες τι πορειες εχει κανει κατα αυτης της βρωμιας που γεμισε η χωρα μας
Οσο για την Μερκελ αληθεια πιστευεις οτι επειδη το παμε η ο τσυριζα μαζεψανε 1000 ατομα στο συνταγμα φωναζοντας τις γνωστες αρλουμπες τους εκαναν αντισταση

Θυμισου την κουβεντα μας οταν ο Τσιπρεφ αναλαβει την εξουσια τι γλυψιμο εχει να ριξει στην Ανγκελα

Τελος για τα ψυχουλα που αναφερεις θελω να μου θυμισεις καποιος κομματικος φορεας Εδω και 38 χρονια να βοηθαει εστω με ψυχουλα Ελληνες συναθρωπους μας
Τωρα για το αν ειναι ψυχουλα μια βολτα στην πλατεια Αττικης οπως και σε αλλες περιοχες που μοιραστηκε βοηθεια θα σε πεισει αν ειναι οντως ψυχουλα