Χρυσή Αυγή

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
thanos123
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 78

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από thanos123 »

Ο σχορτσιανίτης μας έκανε υπερήφανους και θα μας ξανακάνει. Τίμησε την ελλάδα. Ο άλλος με κάνει και ντρέπομαι. Προσωπικά πιστεύω ότι Ελληνας γεννιέσαι, αλλά και γίνεσαι ανεξάρτητα από το χρώμα του περιτυλίγματος. Οποιος αρνείται την ελληνικότητα κάποιου συμπατριώτη μας επειδή δεν του αρέσει το χρώμα του είναι Ναζιστής Φασίστας, Ρατσιστής.
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 94

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Signaller »

Ναι, αλλά δεν θα βγάλουμε έλληνες όσους ξένους μας συμφέρουν ΕικόναΠρέπει να υπάρχουν κάποιοι γενικοί κανόνες

Ο χαρακτήρας δεν παίζει ρόλο (τα καλά παιδιά να τα ελληνοποιήσουμε και τα κακά όχι)

Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Άβαταρ μέλους
thanos123
Λοχαγός
Λοχαγός

Χρυσή Αυγή

Για σένα δηλ ποιοι είναι οι γενικοί κανόνες; Και εν τέλη πες μας την άποψη σου...
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Χρυσή Αυγή

Για μένα έλληνας είναι όποιος αισθάνεται έλληνας.Αλλά για να αισθάνεσαι πρέπει και να είσαι και έλληνας.

Δηλαδή κάποιος που θα έρθει εδώ π. Χ. Από το Ζαΐρ δεν θα αισθανθεί την Ελλάδα πατρίδα του, κακά τα ψέματα

Τα Παιδιά του, αν γεννηθούν και μεγαλώσουν εδώ, ναι

Αυτός όχι

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 53
Επικοινωνία:

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από dn24 »

xxxx έγραψε:ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ

Από κει και πέρα, το θέμα θα έπρεπε να είναι η υπόθεση Βαξεβάνη. Η ΧΑ δηλώνει "αντισυστημική". Θα την παραδεχόμουν αν κάποιες ώρες μετά που συνέλλαβαν τον δημοσιογράφο που τόλμησε να ξεμπροστιάσει στοιχεία κατά του Μπόμπολα,1000 ΧΑυγίτες βρίσκονταν έξω από το τμήμα που τον κρατούσαν.

Σκεψου το! Εκεί είναι η τιμή, στην αντισυστημική δράση, όχι στους τραμπουκισμούς (ιδεολογικών, λεκτικών ή ακόμα χειρότερα φυσικών) κατά "αλλοφύλων"

Πολύ σωστός. Αυτό που με προβληματίζει είναι η αύξηση που παρατηρείται στα ποσοστά της Χ. Α. Ας ψηφίσουν ΜΙΚΡΑ (ίσως και άγνωστα) κόμματα. Ο καθένας έχει δικαίωμα να ψηφίσει ότι γουστάρει. Όμως η ψήφος εκτός απο δικαίωμα είναι και υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας, είναι δηλαδή η παρακαταθήκη για μια ασφαλή κοινωνία χωρίς μαζική ισοπέδωση των αλλόφιλων. Όποιος αλλοδαπός κάνει κάποια παράνομη πράξη μεμονομένα άς τιμωρηθεί. Και εγώ θα τον σιχτιρίσω. Όχι όμως και να την πληρώνουν όλοι. Εκεί είναι το λάθος της Χ. Α. Επίσης ένα ακόμα λάθος τους είναι ότι όταν είναι όλοι μαζικά ενωμένοι τότε προχωρούν σε πράξεις "τιμωρίας" των αλλοδαπών. Σπάνια όμως θα βρείς κάποιον να βγεί μόνος του και να πει ανοιχτά οτι ειναι Χαυγίτης. Μπορούν άραγε να κυκλοφορήσουν με μπλουζάκι ΜΟΝΟΙ τους στην Ομόνοια που να γραφει Χ. Α; Μαζικά η πίσω απο μια ανωνυμία όλοι "*αμάο τάο" είμαστε.

12θεϊστής

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από 12θεϊστής »

Άφαντη η Χρυσή Αυγή από τις κινητοποιήσεις εναντίων των μέτρων λιτότητας. Σε γραμμή Μέρκελ οι ελληνόφωνοι "πατριώτες" Γερμανικής κοπής. Εύγε!
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Χρυσή Αυγή

12θεϊστής έγραψε:Άφαντη η Χρυσή Αυγή από τις κινητοποιήσεις εναντίων των μέτρων λιτότητας. Σε γραμμή Μέρκελ οι ελληνόφωνοι "πατριώτες" Γερμανικής κοπής. Εύγε!
Δεν είναι αυτό κριτήριο πατριωτισμού

Άσε που αν εμφανιζόντουσαν θα γινόταν χαμός

Άβαταρ μέλους
thanos123
Λοχαγός
Λοχαγός

Χρυσή Αυγή

Εγώ θα το θέσω αλλιώς. Τι σχέση έχει η χρυσή αυγή με την πατρίδα (εκτός αν εννοούν ως πατρίδα την παλιά ναζιστική Γερμανία), με την θρησκεία (ή μήπως μιλάνε για καμιά σατανιστική θρησκεία!) και με την οικογένεια;(ο καλύτερος εκεί μέσα είναι παιδί διαλυμένων ή προβληματικών οικογενειών και με πολλά προβλήματα με τον μισό ποινικό κώδικα).
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Χρυσή Αυγή

Προσωπικά δεν μου αρέσει να κρίνω τον πατριωτισμό και τα ιδανικά του άλλουΜπορεί κάποιον που θεωρούμε ανθέλληνα να είναι πιο πατριώτης

Εξάλλου στην Ελλάδα είμαστε

Ο, τι δηλώσεις είσαι... Εικόνα

Άβαταρ μέλους
thanos123
Λοχαγός
Λοχαγός

Χρυσή Αυγή

Signaller έγραψε:Προσωπικά δεν μου αρέσει να κρίνω τον πατριωτισμό και τα ιδανικά του άλλουΜπορεί κάποιον που θεωρούμε ανθέλληνα να είναι πιο πατριώτης

Εξάλλου στην Ελλάδα είμαστε

Ο, τι δηλώσεις είσαι... Εικόνα

τι δεν σου αρέσει δηλ; Γιατι να μην κρίνεις; Δεν το καταλαβα αυτο; Στο κοινοβουλιο δεν είναι ; Δεν τους πληρώνουμε τους χρυσαυγίτες; Γιατι να μην τους κρίνουμε; Και για τον πατριωτισμό και για όσα κανουνε. Εσυ δηλ είσαι πιο πατριώτης από έναν χρυσαυγίτη;

Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Χρυσή Αυγή

thanos123 έγραψε:τι δεν σου αρέσει δηλ; Γιατι να μην κρίνεις; Δεν το καταλαβα αυτο; Στο κοινοβουλιο δεν είναι ; Δεν τους πληρώνουμε τους χρυσαυγίτες; Γιατι να μην τους κρίνουμε; Και για τον πατριωτισμό και για όσα κανουνε. Εσυ δηλ είσαι πιο πατριώτης από έναν χρυσαυγίτη;

Εγώ θεωρώ τον εαυτό Μου πατριώτη

Τώρα τί κάνει η ΧΑ δεν ξέρω

Έχει μανδύα πατριωτισμού

Μπορεί να είναι έτσι, μπορεί και όχι

Όσους έχω γνωρίσει πάντως, πατριώτες ήταν

Λίγο ακραίοι βέβαια... Εικόνα

Άβαταρ μέλους
thanos123
Λοχαγός
Λοχαγός

Χρυσή Αυγή

Signaller έγραψε:
thanos123 έγραψε:τι δεν σου αρέσει δηλ; Γιατι να μην κρίνεις; Δεν το καταλαβα αυτο; Στο κοινοβουλιο δεν είναι ; Δεν τους πληρώνουμε τους χρυσαυγίτες; Γιατι να μην τους κρίνουμε; Και για τον πατριωτισμό και για όσα κανουνε. Εσυ δηλ είσαι πιο πατριώτης από έναν χρυσαυγίτη;

Εγώ θεωρώ τον εαυτό Μου πατριώτη

Τώρα τί κάνει η ΧΑ δεν ξέρω

Έχει μανδύα πατριωτισμού

Μπορεί να είναι έτσι, μπορεί και όχι

Όσους έχω γνωρίσει πάντως, πατριώτες ήταν

Λίγο ακραίοι βέβαια... Εικόνα

φάσκεις και αντιφάσκεις ; Η μου φαίνεται; Το προηγούμενο σου μηνυμα άλλα δίνεις να καταλαβει αυτος που σε διαβάζει. Δηλ δεν ξέρεις τι κάνει η χρυση αυγη ποστάρεις στο θέμα της και παραθετεις για τον πατριωτισμό τους αλλά μετά τον "σκεπάζεις με έναν μανδύα που τον αποκαλείς "μανδύα πατριωτισμού" αλλά παρα΄δεχεσαι τον πατριωτισμό τους. Τα έχεις μπερδέψει λιγο...

Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Χρυσή Αυγή

Καλά, ας'το δεν καταλήγει πουθενά... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
thanos123
Λοχαγός
Λοχαγός

Χρυσή Αυγή

Και εγώ αυτό κατάλαβα...
Άβαταρ μέλους
thanos123
Λοχαγός
Λοχαγός

Χρυσή Αυγή

Το θέμα δεν είναι η ΧΑ και κλπ. Το θέμα είναι ότι σαν λαός είμαστε βαθιά αμόρφωτοι. Τον Έλληνα θα τον βρούμε μέσα μας αν ψάξουμε -και εφόσον υπάρχει, δεν θα μας τον φέρει καμία ΧΑ. Επίσης, όπως όλοι ξέρουμε, τα προβλήματα λύνονται με τη μέθοδο, την οργάνωση, το σχεδιασμό και το υψηλό φρόνημα - όχι με τη βία.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης