Χρυσή Αυγή

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 94

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Signaller »

Επειδή βαριέμαι να το δω, τί ακριβώς έγινε και ξεφτιλίστηκε ;
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 89

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από yandr »

Ο, τι έλεγε ο Μπογδάνος έτρωγε τάπα από τον Μιχαλολιάκο, που δεν τον λες και πρώτο μπόι. Δεν ξέρω καν αν καλύπτει τα πρότυπα της 'ελληνικής φυλής' που διαφημίζει.

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από yandr »

Ήθελα να ήξερα αν θα πήγαινε ο χρυσαυγίτης ένας προς έναν να τα πει αυτά στον Σχορτσανίτη.

Όχι τίποτα άλλο, αλλά τον θυμάμαι χαρακτηριστικά να ρίχνει ξύλο στο Ελλάδα - Σερβία και μετά να κινηγά και τον Κρίστιτς να τον μπουκετιάσει (στο 0:38).

Με μια εύκολη~ «τάπα» αντιμετώπισε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης την αναίτια ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρο, διαμηνύοντας στον επικριτή του ότι δεν έχει πραγματικά να σχολιάσει τίποτα περισσότερο πέρα από το γεγονός ότι είναι «από 12 χρόνων στις Εθνικές ομάδες της Ελλάδος».

Ο Ελληνας σέντερ του Παναθηναϊκού και των Εθνικών συγκροτημάτων (Παίδων, Εφήβων, Ανδρών) μπορεί να μη θέλησε να ρίξει «λάδι στη φωτιά», στη νέα του ομάδα, όμως, τον ΠΑΟ, αντιμετώπισαν με οργή τη δημόσια τοποθέτηση στην εκπομπή «Μακελειό του «Extra 3» του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρου, σύμφωνα με την οποία «ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δεν είναι Ελληνας, σύμφωνα με τα πρότυπα της ελληνικής φυλής».

Κατά τον χρυσαυγίτη βουλευτή, «για να είναι κάποιος Ελληνας, πρέπει να είναι και οι δύο γονείς του Ελληνες και να ανήκουν στην ευρωπαϊκή φυλή».

πηγή
xxxx
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από xxxx »

Έκανε η ΧΑ κάποιο σχόλιο σχετικά με την σύλληψη Βαξεβάνη ; Είναι ένα μείζον πολιτικό ζήτημα και η ΧΑ δηλώνει "αντισυστημική"...
Τα περι Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, είναι ανούσια... Άλλωστε δηλώνουν και φυσικά πράτουν και ως ρατσιστές

Η αντισυστημικότητα τους όμως, που είναι ; Γι`αυτήν μόνο αυτάρεσκες δηλώσεις...

Ο Κασιδιάρης ή ξέρω γω ο Καρατζαφέρης και καλά, "καταγγέλουν" τον Μπόμπολα ως διαπλεκόμενο και τώρα που κάποιος τολμάει να φέρει στοιχεία στην επιφάνεια σιωπούν αντί να τον στηρίξουν
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Χρυσή Αυγή

O Σχορτσιανίτης είναι έλληνας, κακά τα ψέματα. Έχει πατέρα έλληνα. Καμιά σχέση με τον Μπατίστα, που είναι ξένος
ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ »

Ειναι μαυρος μαυρος Ελληνας δεν υπαρχει
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από yandr »

Δηλαδή μόνο οι κοντοστούπηδες και αμόρφωτοι πρέπει να είναι Έλληνες; Δεν πληρώ τα στάνταρ της φυλής.

xxxx
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από xxxx »

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ

είμαι αντίθετος με την ΧΑ γιατί είμαι αντίθετος με τον απόλυτο ρατσισμό, ξενοφοβία και εθνικισμό

ντάξει, ούτε και`γω θα ήθελα ""να γεμίσει ο τόπος μαύρους"" ΑΛΛΑ σε καμία περίπτωση δεν μπορώ και ούτε και θέλω να αρνηθώ σε οποιονδήποτε να κάνει οικογένεια με όποιον γουστάρει (οποιασδήποτε φυλής) Ο κ. Σχορτσιανίτης, μπορεί να μην θυμίζει σε τίποτα την παραδοσιακή εικόνα του "Έλληνος" αλλά έχει προσφέρει περισσότερο ιδρώτα, πάθος και δόξα στην Ελλάδα (γενικά) από όλους τους βουλευτές της ΧΑ μαζί!

Από κει και πέρα, το θέμα θα έπρεπε να είναι η υπόθεση Βαξεβάνη. Η ΧΑ δηλώνει "αντισυστημική". Θα την παραδεχόμουν αν κάποιες ώρες μετά που συνέλλαβαν τον δημοσιογράφο που τόλμησε να ξεμπροστιάσει στοιχεία κατά του Μπόμπολα,1000 ΧΑυγίτες βρίσκονταν έξω από το τμήμα που τον κρατούσαν.

Σκεψου το! Εκεί είναι η τιμή, στην αντισυστημική δράση, όχι στους τραμπουκισμούς (ιδεολογικών, λεκτικών ή ακόμα χειρότερα φυσικών) κατά "αλλοφύλων"
12θεϊστής

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από 12θεϊστής »

Δηλαδή ο Σχορτσιανίτης δεν ανήκει στην ευρωπαϊκή φυλή (γερμανική κατά την βαθύτερη σκέψη του χοντρούλη) και ανήκει στην ευρωπαϊκή φυλή ο Κασιδιάρης που είναι σαν πακιστανός;
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Χρυσή Αυγή

yandr έγραψε:Δηλαδή μόνο οι κοντοστούπηδες και αμόρφωτοι πρέπει να είναι Έλληνες; Δεν πληρώ τα στάνταρ της φυλής.

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από yandr »

12θεϊστής έγραψε:Δηλαδή ο Σχορτσιανίτης δεν ανήκει στην ευρωπαϊκή φυλή (γερμανική κατά την βαθύτερη σκέψη του χοντρούλη) και ανήκει στην ευρωπαϊκή φυλή ο Κασιδιάρης που είναι σαν πακιστανός;
Εικόνα
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Χρυσή Αυγή

Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι και να τα λέμε όλα.ΑΝ προσωπικά κάποιος μου κάνει την παρακάτω ερώτηση δεν θα ξέρω τί να του απαντήσω.

Ποιά ερώτηση ; Αυτή

"Δηλαδή, εσύ που λες ότι ο Σχορτσιανίτης είναι έλληνας, αν σε κάποιους αιώνες όλοι οι έλληνες είναι έτσι, πώς θα σου φανεί; "

12θεϊστής

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από 12θεϊστής »

Signaller έγραψε:Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι και να τα λέμε όλα.ΑΝ προσωπικά κάποιος μου κάνει την παρακάτω ερώτηση δεν θα ξέρω τί να του απαντήσω.

Ποιά ερώτηση ; Αυτή

"Δηλαδή, εσύ που λες ότι ο Σχορτσιανίτης είναι έλληνας, αν σε κάποιους αιώνες όλοι οι έλληνες είναι έτσι, πώς θα σου φανεί; "

xaxaxax Μανία να γενικεύετε τις εξαιρέσεις. Αν σε ρωτήσουν: "Δηλαδή, εσύ που λες ότι η Ελένη Λουκά είναι ελληνίδα, αν σε κάποιους αιώνες όλες οι ελληνίδες είναι έτσι, πώς θα σου φανεί";

Τότε παντρεύομαι πάραυτα την κόρη του Σχορτσιανίτη!

Άβαταρ μέλους
thanos123
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 78

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από thanos123 »

Ε και συ 12θειστη πηγες και πηρες σαν παράδειγμα το άλλο άκρο. Τη λουκά. Βρες καμια καλύτερη...
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Χρυσή Αυγή

Μα η Λουκά δεν θα κριθεί ως νοοτροπία και απόψεις. Θα κριθεί φυλετικά
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης