35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
DM90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από DM90 »

Αυτοί σε κόβουν αν έχεις κάποιο θέμα υγείας που επηρεάζει το Ι σου, αν έχεις κακή συμπεριφορά και αν κάνεις 3 απουσίες απ'τα τΠΕΝ. Πχ απουσία είναι να πεις ότι σε πονάει το πόδι και να σε βγάλουν ελεύθερο ασκήσεων για 1 μέρα, το οποίο μετράει για απουσία. Γενικά αν τραυματιστείς/αρρωστήσεις και δεν παρακολουθείς την εκπαίδευση.

Από κει και πέρα όλοι κόβονται μόνοι τους οικειοθελώς γιατί δεν αντέχουν άλλο ζόρι. Όλα είναι στο μυαλό. Δεν πρόκειται να κοπείς επειδή αντί για 50 κάμψεις έκανες 40 πχ ότι και αν ακούσεις εκεί πέρα. Ψυχικό είναι το όλο θέμα όχι σωματικό, το σώμα βελτιώνεται και προσαρμόζεται με τον καιρό αν έχεις την θέληση να συνεχίσεις και είσαι ο τύπος που ψάχνει πως να αντέξει κάτι και όχι πως να το αποφύγει (αυτό άστο για όταν παλιώσεις Εικόνα), θα εκπλαγείς και εσύ ο ίδιος με αυτά που μπορείς να κάνεις... Εκεί πέρα θα έχεις. Το κατάλληλο κίνητρο!

Άβαταρ μέλους
Panos239191
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Panos239191 »

Το μονο "αρνητικο" που εχω ειναι οτι αρρωσταινω ευκολα σε δυσμενεις συνθηκες και δεν θελω μια ψευτογριπη να με διωξει απο το σωμα γιατι θα γουσταρω τη φαση, με εφτιαξες η αληθεια ειναι ακομα πιο πολυ, θα το δηλωσω και θα το παλεψω, ετσι για την τιμη!
DM90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από DM90 »

Να προσέχεις όσο μπορείς τότε, πάρε και καμιά βιταμίνη c να έχεις ξέρω γω. Δεν πρόκειται να σε βγάλουν ελεύθερο ασκήσεων για μια γρίπη προς θεού! Στον γιατρό αιτήσαι εσύ να πας εξάλλου και αν του πεις ότι θες να μείνεις θα σε βοηθήσει όσο μπορεί, το ρητό εκεί πέρα εξάλλου είναι πως ο καταδρομέας συνεχίζει την αποστολή του μέχρι τελικής πτώσεως. Για ψιλοπράματα μπορείς να πας και σε ώρα που δεν έχει εκπαίδευση να πάρεις κανά παυσίπονο πχ εγώ είχα σπάσει το μετακάρπιο από βλακεία δικιά μου και την επόμενη μέρα πήγα αντάρτη με έναν πρόχειρο γύψο στο νοσοκομείο για να το βάλουν στη θέση του πήγα μετά από 5 μέρες η εναλλακτική ήταν αναρρωτική άδεια 30 ημερών και για να σου πω την αλήθεια αν δεν επαναπατριζόμουν σε λίγες μέρες θα την έπαιρνα. Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι αν θες κάτι δεν μπορεί να σε σταματήσει τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Panos239191
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Panos239191 »

Αυτο ισχυει που λες μαγκα μου, ωραιος και τελευταιο των τελευταιων: Κινητο επιτρεπεται κανονικο (τυπου S3) ή αυτο χωρις την καμερα κι ακομα για να παω για δεκανεας για τον παραπανω βαθμο και χρηματα, αξιζει; Κι αν ναι πως γινεται; Αν υπαρχει αλλου απαντημενο αυτο και δεν το εχω δει κανε μου παραθεση το link αν μπορεις. Σε ευχαριστω για ολες τις αμεσες απαντησεις σου!
DM90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από DM90 »

Panos239191 έγραψε:Αυτο ισχυει που λες μαγκα μου, ωραιος και τελευταιο των τελευταιων: Κινητο επιτρεπεται κανονικο (τυπου S3) ή αυτο χωρις την καμερα κι ακομα για να παω για δεκανεας για τον παραπανω βαθμο και χρηματα, αξιζει; Κι αν ναι πως γινεται; Αν υπαρχει αλλου απαντημενο αυτο και δεν το εχω δει κανε μου παραθεση το link αν μπορεις. Σε ευχαριστω για ολες τις αμεσες απαντησεις σου!

Κινητό με κάμερα δεν επιτρέπεται, αν σε πιάσουν είναι 20Φ και θα το πάρεις πίσω όταν θα φύγεις με άδεια. Στην πράξη βέβαια σχεδόν όλοι έχουν. Εσύ πάρε ένα απλό να έχεις μαζί σου οπωσδήποτε μην βρεθείς χωρίς συσκευή.

Η ένδειξη για υπαξιωματικό δίνεται απ'το ΓΕΣ δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό πέρα απ'την προσευχή σου ή με βύσμα. Αξίζει γιατί θα παίρνεις 360 και όχι 270 ευρώ. Και γιατί θα περάσεις κανονικότατα ΛΥΒ (εκπαίδευση να γίνεις δεκανέας), στην Ελλάδα όσοι είναι για δεκανείς τους στέλνουν Πεύκο. Ζωάρα 2 βδομάδες δλδ! Αν είσαι υποδειγματικός μπορεί να σε κάνουν και λοχία πριν τον επαναπατρισμό σου παλιότερα τους κάνουν όλους τους δεκανείς λοχίες αλλά ο νέος δοίκας πλέον κάνει 1 από κάθε λόχο. Απ'την άλλη θα έχεις λίγο αυξημένες υποχρεώσεις καμιά φορά αλλά τίποτα το τραγικό. Οι δεκανείς στην Ελλάδα δεν γίνονται λοχίες.

Άβαταρ μέλους
greenalexyo
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από greenalexyo »

lephleg και DM90 ευχαριστουμε που μας λυνετε τις αποριες!

απο καψωνια εχει τιποτα καλο ή ***** του τυπου ξυρησε την εικονα,jukebox κλπ;

(οταν λεω καλο εννοω αυτα που κανουν και στις ξενες ειδικες δυναμεις, {παγωμενα μπανια, Ασκησεις χωρις μπλουζες στα χιονια, καμψεις κλπ)
Άβαταρ μέλους
lephleg
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από lephleg »

greenalexyo έγραψε:lephleg και DM90 ευχαριστουμε που μας λυνετε τις αποριες!

απο καψωνια εχει τιποτα καλο ή #@^&@! Του τυπου ξυρησε την εικονα,jukebox κλπ;

(οταν λεω καλο εννοω αυτα που κανουν και στις ξενες ειδικες δυναμεις,{παγωμενα μπανια, Ασκησεις χωρις μπλουζες στα χιονια, καμψεις κλπ)

Καψονι θα φας μονο απο στελέχη στα πλαισια της εκπαιδευσης ή αν κανεις μαλκια. Οι καμψεις ειναι το μονο σιγουρο. Θα πεφτεις πολλες φορες τη μερα. Το ιδιο και οι βουτιες στον αραπη. Τοπακι και πισω.

Απο εκει και πέρα το τι ακριβως μπορει να κανεις εξαρτάται απο τη φαντασια και την όρεξη του στελεχους. Υπαρχουν βατραχια που μπορουν να σε κανουν να κοπεις ή να λιποθυμήσεις με μια ωρα καψονι. Βατραχοσυντηρησεις, σταση αιχμαλωτου, βαρελακια, κωλοτουμπες, παπακια, ελεφαντακια κτλ ολο το ζωικο βασίλειο! Κουβαλημα κορμου, μπεργκιναδες.

Το καψονι απο παλιο σε νεο οπως εγραψα και παραπανω απαγορευεται αυστηρα. Τρωει 20Φ ο παλιος που καψοναρε (και πολυ πιθανον παραπομπή για εκτος ΕΔ) και 20Φ ο νεος γιατι το ανεχτηκε και δεν τον σαπισε στο ξυλο!

κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

Παιδια καλησπερα. Ξερει καποιος να μου πει τι πρεπει να δηλωσω για να παω 35μκ; κι αν δηλωσω θα με παρουν σιγουρα ή μπορει να με στειλουν ελλαδα;

Άβαταρ μέλους
greek_warrior
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από greek_warrior »

Παιδια εγω στο κεν που ειμουν μεσολογγι περασα τα αθληματα των καταδρομων προεπιλεχτηκα για κυπρο και μου ειπαν πως ειμαι για ειδικες δυναμεις εκει οταν βγηκαν οι μεταθεσεις μου γραφε στρατοπεδο αυλωνα/κτεθ (με προορισμο την κυπρο) αυτη την στιγμη φιλοξενουμαστε στο κλιμακιο της ελδυκ και ειμαστε σε 5ημερη αδεια αλλα δεν μου διευκρινησαν στην μεταθεση αν παω στην ελδυκ η στην 35μκ... Πως θα το μαθω που με εχουν καταταξει στην κυπρο?
antonisln
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από antonisln »

Και εγω φιλε σε 5ημερη αδεια ειμαι...35μκ 9α παω και εγω... Εφοσον δηλωσες καταδρομεας 35μκ εισαι οχι ελδυκ
Άβαταρ μέλους
greek_warrior
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

antonisln έγραψε:Και εγω φιλε σε 5ημερη αδεια ειμαι...35μκ 9α παω και εγω... Εφοσον δηλωσες καταδρομεας 35μκ εισαι οχι ελδυκ

απο πιο κεντρο ερχεσαι; Απο μεσολλογι η απο σπαρτη; Η απο αλλου; Τι σου εγραφε ειδικοτητα στην μεταθεση; Εμενα μου ελεγε γραφεα...

antonisln
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από antonisln »

Απο μεγαλο πευκο... Τυφεκιοφορος
Άβαταρ μέλους
greek_warrior
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

antonisln έγραψε:Απο μεγαλο πευκο

ε αφου ερχεσαι απο μεγαλο πευκο 100% πας εγω ερχομαι απο κεντρο πεζικου και εχω αμφιβολιες ρε φιλε

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από D.Y.K »

Εντελώς πληροφοριακά η 35 ΜΚ ανήκει στην ΕΛΔΥΚ οπότε δεν έχει διαφορά.
Άβαταρ μέλους
greek_warrior
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

D.Y.K έγραψε:Εντελώς πληροφοριακά η 35 ΜΚ ανήκει στην ΕΛΔΥΚ οπότε δεν έχει διαφορά.

ε αλλη εκπαιδευση στην ελδυκ και αλλη στην μκ

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες