35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος
- Pops
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Εγω δεν ημουν τφ. Βασικα δεν καταλαβα γιατι εγινε τοσο μεγαλο θεμα η ειδικοτητα,2 εβδομαδες μονο θα περασετε ειδικοτητα αυτο ειναι μονο σιγα το πραγμα, η ειδικοτητα μετραει πολυ αν εισαι τιποτα συττιστης, τιποτα μαγειρας, κανενας οδηγος αλλιως κανεις κανονικα τις δυο εβδομαδες εκπαιδευση την εδικοτητα σου και μετα συνεχιζεις μαζι με το προγραμμα της μοιρας.
vampirial, τώρα που θα πας κάτω Μετά από κάνα δυο μήνες που θα καταλάβεις τι περίπου παίζει θα το απομυθοποιήσεις το όλο σκηνικό που έχεις στο μυαλό σου
Με το που θα πας θα πουνε ποιοι εχουν ενδειξη και ποιοι οχι. Το κλιμα ειναι αυτο. Περιμενουμε πως και πως τις νεες σειρες να ρθουν. Τεσπα, για το θα φτυσεις αιμα δεν σου λεω αλλα, μην εισαι περιεργος ;) ελα και θα δεις επιλογη σου ειναι. Παντως να ξες δεν εχει καμια σχεση με παλια
ΑΟΥ
- Pops
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Χαχα ελα ρε αδελφε τωρα σιγα που θα φτυσει αιμα ενταξει καψωνι θα φαει σιγα ολοι φαγαμε. Οσο για το οτι δεν ειναι το ιδιο με παλια εμενα παιδια τις 320 που ειχαν πετυχει τον διοικητη μας και μετα αλλαξανε σχεδον ολα τα στελεχη μου ειπαν οτι τα καινουργια στελεχη ειναι πολυ πιο χαλαρα. Αμα μπορουσα να σου πω ονομα διοικητη θα καταλαβαινες περι τινος προκειται.
- Johnny_Lawrence
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 5
vampirial τώρα που θα πας κάτω και θα καταλάβεις τι περίπου παίζει, θα το απομυθοποιήσεις το όλο σκηνικό που χεις κατά νου αυτή τη στιγμή...sf γιατί τους περιμένετε πως και πως; Για να το παίξεις τσάμπα μάγκας στον νέο; Αφού γεμάτη είναι η μοίρα και οι υπηρεσίες μια χαρά είναι μέχρι στιγμής
Τι να πω ρε παιδες σημερα το βραδυ την κοπαναω για αυλωνα οποτε μεχρι την παρασκευη θα ειμαι Κυπρο... Αληθεια δεν καταλαβα καθολου τι φαση γιατι 8,9,10 ολοι οι ελδυκαριοι Αυλωνα πανε και δεν ειμαστε και καμια 200αρια δυο χουφτες ημαστε δεν μπορουν να πανε ολους μαζι στης 8 τι φαση ας πουμε με 8,9,10 ξερει κανει γιατι ειναι 3μερες;
Μισο λεπτο νομιζα οτι το ΤΦ δεν εχει εκπαιδευση δηλαδη δεν θεωριτε ειδικοτητα... Εχουν και εκπαιδευση στην Κυπρο για το ΤΦ;
Pops δεν εχω προβλημα με την χαλαρωτητα αλλα νταξ ελπιζω να εχεις δικαιο απο την αποψη να μπορεις να μιλησεις με κανεναν να μην σε κοπανανε με το παραμικρο και δεν μπορεις να κανεις τιποτα γενικος...
S.F καλα ημουν/σταν σιγουροι οτι μας περιμενετε πως και πως... Αλλα τι εννοεις με το δεν ειναι οπως παλια λιγο ποιο λιανα εαν γηνετε;
Johnny_Lawrence εισαι Κυπρο 35ΜΚ ξερεις και εσυ τι φαση παιζει με την υπηρεσιες και με τον "παλιο" (με την ευρητερη εννοια) ... ;
Μισο λεπτο νομιζα οτι το ΤΦ δεν εχει εκπαιδευση δηλαδη δεν θεωριτε ειδικοτητα... Εχουν και εκπαιδευση στην Κυπρο για το ΤΦ;
Pops δεν εχω προβλημα με την χαλαρωτητα αλλα νταξ ελπιζω να εχεις δικαιο απο την αποψη να μπορεις να μιλησεις με κανεναν να μην σε κοπανανε με το παραμικρο και δεν μπορεις να κανεις τιποτα γενικος...
S.F καλα ημουν/σταν σιγουροι οτι μας περιμενετε πως και πως... Αλλα τι εννοεις με το δεν ειναι οπως παλια λιγο ποιο λιανα εαν γηνετε;
Johnny_Lawrence εισαι Κυπρο 35ΜΚ ξερεις και εσυ τι φαση παιζει με την υπηρεσιες και με τον "παλιο" (με την ευρητερη εννοια) ... ;
- Johnny_Lawrence
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 5
Έχω απολυθεί, αλλά αυτή τη στιγμή με 322 323 και 324 που είναι μεγάλες σειρές είναι γεμάτη η μοίρα άρα αυτό σημαίνει ότι βγαίνουν συχνά. Όταν θα φύγει η 322 και η 323 θα ζορίσει το πράγμα γτ οι επομένες σειρές λόγω καλοκαιριού είναι μικρές. Τώρα αυτά παλιός νέος κτλ είναι να χουμε να λέμε σε θητεία Που είναι 9μηνη. Απλά το πολύ πολύ να πέσεις σε κάνενα μλκα να σου ζαλίζει τα @@ επειδή έχει ένα πράσινο μπερέ.
τφ είναι τυφεκιοφόρος και όπως όλες οι ειδικότητες έχουν 2 εβδομάδες εκπαίδευση τπτ περισσότερο τπτ λιγότερο.
Καλό ταξίδι, να προσέχεις και όλα καλά θα πάνε.
τφ είναι τυφεκιοφόρος και όπως όλες οι ειδικότητες έχουν 2 εβδομάδες εκπαίδευση τπτ περισσότερο τπτ λιγότερο.
Καλό ταξίδι, να προσέχεις και όλα καλά θα πάνε.
Καταλαβα ρε συ Johnny και σε ευχαριστω οπως και ολους σας για τις πληροφοριε...
Για το τελος-τελος κρατουσα μερικες ποιο αστειες ερωτησεις... :
1. Στο τελος κοντα για τον μπερε ειδα ενα βιντεο απο Κρητη που παλευαν και στρατιωτες μεταξυ τους τι φαση ρε παιδες;
Οπως μας ειχε πει ο κορυφαιος Αντισυνταγματαρχης που μας καλεσε για τα αθληματα τι φαση θα παιζουμε και ξυλο θα μας κανουν "POWER RANGERS";(ω ναι αυτη την λεξη ελεγε και ξανα ελεγε και κρατιομασταν να μην πεθανουμε στα γελια)
2. Οι τουαλετες στην 35ΜΚ ειναι απο μου μας λεγαν για την Κυπρο κανονικες η ειμαι τοσο "γκαντεμης" που παλι στις τουρκικες θα πεσω... ;)
3. Στο ιδιο βιντεο ειδα κατι ωραια ερπινγκ στης λασπες σαν τα γουρουνια οκ ολα καλα αλλα εχουμε μονον 2 στολες εκπαιδευσεις και 1 εξοδου δηλαδη συμφωνα με το βιντεο απο κρητη σε 2 μερες δεν θα εχουμε στολες η θα ειναι εντελως καφε ας πουμε με το χωμα να γαργαλαει θα μπορουμε να πλενουμε πουθενα να ετειμασω την μπαντανα της πληστρας η να παω για κανα εμβολιο ακομη... ;:D
4.(ερωτηση απο φιλαρακι εγω ειμαι δεσμευμενος) Τι φαση με της Κυπριες, τουριστριες κτλ;
(υποψιαζομαι οτι επιδι το θεμα με το αλλο φυλο το ανοιξε ο ιδιος Αντισυνταγματαρχης αυτο επισε το φιλαρακι μου-συναδερφο να παει Κυπρο γιατι αμφιταλαντευονταν)
Υ. Γ ειπα να το χαλαρωσω στο τελος να παω την κανω με καλη διαθεση you know!
Για το τελος-τελος κρατουσα μερικες ποιο αστειες ερωτησεις... :
1. Στο τελος κοντα για τον μπερε ειδα ενα βιντεο απο Κρητη που παλευαν και στρατιωτες μεταξυ τους τι φαση ρε παιδες;
Οπως μας ειχε πει ο κορυφαιος Αντισυνταγματαρχης που μας καλεσε για τα αθληματα τι φαση θα παιζουμε και ξυλο θα μας κανουν "POWER RANGERS";(ω ναι αυτη την λεξη ελεγε και ξανα ελεγε και κρατιομασταν να μην πεθανουμε στα γελια)
2. Οι τουαλετες στην 35ΜΚ ειναι απο μου μας λεγαν για την Κυπρο κανονικες η ειμαι τοσο "γκαντεμης" που παλι στις τουρκικες θα πεσω... ;)
3. Στο ιδιο βιντεο ειδα κατι ωραια ερπινγκ στης λασπες σαν τα γουρουνια οκ ολα καλα αλλα εχουμε μονον 2 στολες εκπαιδευσεις και 1 εξοδου δηλαδη συμφωνα με το βιντεο απο κρητη σε 2 μερες δεν θα εχουμε στολες η θα ειναι εντελως καφε ας πουμε με το χωμα να γαργαλαει θα μπορουμε να πλενουμε πουθενα να ετειμασω την μπαντανα της πληστρας η να παω για κανα εμβολιο ακομη... ;:D
4.(ερωτηση απο φιλαρακι εγω ειμαι δεσμευμενος) Τι φαση με της Κυπριες, τουριστριες κτλ;
(υποψιαζομαι οτι επιδι το θεμα με το αλλο φυλο το ανοιξε ο ιδιος Αντισυνταγματαρχης αυτο επισε το φιλαρακι μου-συναδερφο να παει Κυπρο γιατι αμφιταλαντευονταν)
Υ. Γ ειπα να το χαλαρωσω στο τελος να παω την κανω με καλη διαθεση you know!
- Pops
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Εγω προσωπικα δεν πιστευω οτι ειναι πιο χαλαρα γιατι ολοι τα ιδια λενε οτι τωρα ειναι πιο σκληρα απο περσι και κατι τετοια, θα τα ακουσεις και εσυ. Αφου δεν ειστε πολλοι δεν ξερω γιατι δεν πατε ολοι με την μια κυπρο αλλα θυμαμαι οτι η 35μκ εφευγε τελευταια οταν ημουν εγω αλλα δεν ξερω αν ισχυει καθε φορα το ιδιο. Ο τφ ειναι ειδικοτητα στις δυο εβδομαδες ειδικοτητα και την περνας κανονικα. Αν τυχον φυγεις αυριο καλο ταξιδι να εχεις φιλε μην μασας απο κανεναν και στειλε μου να μου πεις πως περνας και αν εχεις καμια απορια.
Ε σιγα ενταξη ολα καλα δεν εγηνε και τιποτε αντε και τις 4 τελευταιες να απαντηθουν και τελος... !:D
- panos.kosmidis
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 4
έγραψε:Ολοι 35 μκ. Η καλυτερη μοιρα, η πιο μαχιμη, λεφτα εξοδους, αδειες, και το καλυτερο Κυπριες διψασμενες για Ελληνες.
Που τις είδες; Έβλεπαν φαντάρους και άλλαζαν στενό! Μιλάμε για πολύ δίψα.
ἔ σσεται ἦ μαρ
296 λελε
αξιζει η 35 μαγκες μονο για την γυμναστικη και τις ασκησεις
οποιος βγαζει για αρχη 3-4 χλμ να κατεβει στο νησι χωρις δευτερη σκεψη οι υπολληποι αν θελουν θα μαθουν
αξιζει η 35 μαγκες μονο για την γυμναστικη και τις ασκησεις
οποιος βγαζει για αρχη 3-4 χλμ να κατεβει στο νησι χωρις δευτερη σκεψη οι υπολληποι αν θελουν θα μαθουν
Ξέρετε αν ακόμα πληρώνουν 250-270 ευρώ (κάπου τόσο είναι)
με όλα αυτα που γίνονται Κύπρο δεν έκοψαν τίποτα;και κάτι άλλο, τα εισιτήρια ήταν πληρωμένα, τώρα έχω ακούσει τα αγοράζεις μόνος ισχύει ;
με όλα αυτα που γίνονται Κύπρο δεν έκοψαν τίποτα;και κάτι άλλο, τα εισιτήρια ήταν πληρωμένα, τώρα έχω ακούσει τα αγοράζεις μόνος ισχύει ;

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 26
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα να ρωτησω ποια ημερομηνια τωρα αυτο το μηνα παιρνουν αδεια οσοι υπηρετουν στην Κυπρο στη 35 ΜΚ; Ευχαριστω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης