35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Vakinho
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Vakinho »

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα, είμαι 18 και πρόσφατα πήγα στρατολογικό γραφείο και δήλωσα Στρατό ξηράς, το έχω μετανιώσει και θα διαλέξω ειδικές δυνάμεις και συγκεκριμένα 35 ΜΚ.
Έχω ακούσει οτι παίζει πολύ βύσμα :(Αν για παράδειγμα πάω να κάνω τα αθλήματα και τα περάσω όλα κανονικά και με κόψουν για κάποιο λόγο τότε τι γίνεται; Μπορώ μετα να διαλέξω Ρεντίνα για παράδειγμα;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Vakinho έγραψε:Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα, είμαι 18 και πρόσφατα πήγα στρατολογικό γραφείο και δήλωσα Στρατό ξηράς, το έχω μετανιώσει και θα διαλέξω ειδικές δυνάμεις και συγκεκριμένα 35 ΜΚ.
Έχω ακούσει οτι παίζει πολύ βύσμα :(Αν για παράδειγμα πάω να κάνω τα αθλήματα και τα περάσω όλα κανονικά και με κόψουν για κάποιο λόγο τότε τι γίνεται; Μπορώ μετα να διαλέξω Ρεντίνα για παράδειγμα;

Καλησπέρα και σε εσένα. Αν κοπείς στα αθλήματα ή στις υγειονομικές θα πας απλό πεζικό. Ευχαριστώ.

Vakinho
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Vakinho »

Επειδή τα αθλήματα τα περνάω για πλάκα και απο θέματα υγείας δεν έχω τίποτα σοβαρό (Βασικά έχω λίγο χαμηλότερη πίεση) αλλά δεν πιστεύω να υπάρξει κανα πρόβλημα στις ειδικές δυνάμεις, έπαιζα σε ομάδα και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
μπορούν να με βγάλουν κανά γιοτόχαρτο απ το πουθενά; Έτσι επειδή δεν έχω βύσμα;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Vakinho έγραψε:Επειδή τα αθλήματα τα περνάω για πλάκα και απο θέματα υγείας δεν έχω τίποτα σοβαρό (Βασικά έχω λίγο χαμηλότερη πίεση) αλλά δεν πιστεύω να υπάρξει κανα πρόβλημα στις ειδικές δυνάμεις, έπαιζα σε ομάδα και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
μπορούν να με βγάλουν κανά γιοτόχαρτο απ το πουθενά; Έτσι επειδή δεν έχω βύσμα;

όσο αφορά τα προβλήματα υγείας σας, να τα αναφέρετε παιδιά στις αρμόδιες υγειονομικές επιτροπές. Η ζωή σου είναι πάνω απ'όλα, και αν πάθει κανείς κάτι, να 'σαι σίγουρος ότι πέραν της οικογένειας τους κανείς άλλος δεν θα τον θυμάται, και ούτε θα γίνει κανείς ήρωας για μια θητεία. Ωστόσο δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση εάν τα περάσεις όλα επιτυχώς. Βάλε τα δυνατά σου στις αθλητικές δοκιμασίες για να ξεπεράσεις κατά πολύ τα όρια. Ευχαριστώ.

Vakinho
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Vakinho »

Οχι δεν είναι πρόβλημα αυτό με την πίεση. Είναι λίγο πιο κάτω απ οτι έπρεπε :) δεν θα υπάρξει πρόβλημα
έπαιζα 3 χρόνια σε ομάδα ποδοσφαίρου και δεν είχα ποτέ πρόβλημα
ευχαριστώ για τις απαντήσεις φίλε :)
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Vakinho έγραψε:Οχι δεν είναι πρόβλημα αυτό με την πίεση. Είναι λίγο πιο κάτω απ οτι έπρεπε :) δεν θα υπάρξει πρόβλημα
έπαιζα 3 χρόνια σε ομάδα ποδοσφαίρου και δεν είχα ποτέ πρόβλημα
ευχαριστώ για τις απαντήσεις φίλε :)

Εμείς σε ευχαριστούμε που εμπιστεύθηκες το φόρουμ.

ΛοΚ

Δημοσίευση από ΛοΚ »

Μην σε απασχολει με τοσο λιγο κοσμο που υπαρχει στις καταδρομες σε παρακαλανε κιολας που λεει ο λογος να πας. Και τελειως αχρηστος να εισαι θα σε παρουνε.
Vakinho
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Vakinho »

Αα. Εγω νόμιζα οτι είναι η μοίρα με τον περισσότερο κόσμο και ότι μπορει να σε κόψουν επειδή δεν έχεις βύσμα

έγινε ευχαριστώ :)
Άβαταρ μέλους
tweeeety
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από tweeeety »

Να ξέρεις τα άτομα που πάνε πλέον στις ειδικές δυνάμεις είναι πάρα πολλά και οι πρώτες επιλογές τουε είναι λόγω κρίσης ΜΑΛ2, ΜΑΛ1 και 35ΜΚ... Οπότε εάν έχεις βύσμα βάλε το για να είσαι σίγουρος...
ΛοΚ

Δημοσίευση από ΛοΚ »

Οταν σε 7 μηνες παραμονης στην μοιρα εκανα 98 ενοπλες υπηρεσιες + τι αλλη υπηρεσια δεν γραφτηκε χωρια τα εστιατορια και θαλαμοφυλικια. Για τι κοσμο μου μιλας; Βεβαια δεν ξερω τι παιζει κατω τωρα. Οταν ημουν εγω πριν ενα χρονο και βαλε δηλαδη και ειχαμε δοικα ΓΑΣ. Ηταν ετσι. Τα εξοδοχαρτα μετρημενα ΕικόναΤουλαχιστον πηρα ολες μου τις αδειες και φοιτιτικη 6 μερες. Μακαρι να πας, ειναι καλα.
βλακες

Δημοσίευση από βλακες »

Μου αρεσει που μιλαμε για κρυφη μοιρα καταδρομων, το 04 ηταν πακετο και η εκπαιδευση που_σα, αλλα θα το ξανακανα, ζητω η 35μκ και η ελλαδα
313-35MK-41ΛΚ

Δημοσίευση από 313-35MK-41ΛΚ »

Vakinho έγραψε:Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα, είμαι 18 και πρόσφατα πήγα στρατολογικό γραφείο και δήλωσα Στρατό ξηράς, το έχω μετανιώσει και θα διαλέξω ειδικές δυνάμεις και συγκεκριμένα 35 ΜΚ.

Ρε παιδιά, ποιός τα λέει αυτά;

Σε μας τους παρακαλάγαν να πάνε Κύπρο κ λέγαν ένα σωρό ***** για να μην πάνε!

Άβαταρ μέλους
S.F.
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από S.F. »

Ξερει κανεις ποτε παρουσιαζεται η 324 στην κυππο;
Άβαταρ μέλους
hlias123
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από hlias123 »

324 ερχομαστε συντομα ρεεεεεεεεεε!
XMMM

Δημοσίευση από XMMM »

Ποτε μπαινετε ρε 324; Επειδη ειμαι 323 θελω να ξερω!

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης