Αναβολή για κοινωνικούς - οικονομικούς λόγους
Παιδιά καλησπέρα,
Εγώ παρουσιάζομαι 9/5 στο Ναυτικό. Είμαι 30+ χρονών έληξε η αναβολή μου για Διδακτορικό. Είμαι στα τελειώματα και δουλεύω παράλληλα. Ζήτησα αναβολή αμέσως μόλις μου ήρθε το χαρτί πριν από αρκετές μέρες για κοινωνικούς λόγους για μία ΕΣΣΟ για να ολοκληρώσω όλες μου τις υποχρεώσεις (εργασιακές και ερευνητικές), κατέθεσα σύμβαση και βεβαίωση διδακτορικού και μου την απορρίψανε παρακαλω :(!
Για τα μεν εργασιακά μου είπανε προβλημά σου, για το διδακτορικό τιποτα στην αιτιολόγηση. Τώρα τι μπορώ να κάνω; Πάντα μιλάμε για μία ΕΣΣΟ, δεν με ενδιαφέρει παραπάνω.
Εγώ παρουσιάζομαι 9/5 στο Ναυτικό. Είμαι 30+ χρονών έληξε η αναβολή μου για Διδακτορικό. Είμαι στα τελειώματα και δουλεύω παράλληλα. Ζήτησα αναβολή αμέσως μόλις μου ήρθε το χαρτί πριν από αρκετές μέρες για κοινωνικούς λόγους για μία ΕΣΣΟ για να ολοκληρώσω όλες μου τις υποχρεώσεις (εργασιακές και ερευνητικές), κατέθεσα σύμβαση και βεβαίωση διδακτορικού και μου την απορρίψανε παρακαλω :(!
Για τα μεν εργασιακά μου είπανε προβλημά σου, για το διδακτορικό τιποτα στην αιτιολόγηση. Τώρα τι μπορώ να κάνω; Πάντα μιλάμε για μία ΕΣΣΟ, δεν με ενδιαφέρει παραπάνω.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 70
Σου παραθέτω ένα μήνυμα για να καταλάβεις τι παίζει...
cntrlgm έγραψε:Φιλε BACK, εγώ σου λέω τι έχω καταλάβει διαβάζοντας απο εμπειρίες άλλων παιδιών εδώ απ'τα φόρουμ, και τι αποκόμισα απ'τη δική μου εμπειρία. Για να ενδιαφέρει τη στρατολογία ο "οικονομικός λόγος" που επικαλείσαι, πρέπει να έχει κοινωνικό χαρακτήρα. Δηλαδή να κινδυεύεις να μείνεις απένταρος ή η οικογένειά σου να έχει σοβαρά προβλήματα, ή να σε πάει στα διακαστήρια το αφεντικό σου αν παραβιάσεις σύμβαση που λέει ο λόγος. Τέτοιο στιλ.
Όχι γενικά ο, τιδήποτε έχει να κάνει με λεφτά. Δηλαδή αν πας και τους πεις ότι "έχω κανονίσει να πάω διακοπές με τη γκόμενά μου, και να, δείτε, έχω πληρώσει ήδη εισητήρια για αεροπλάνο και ξενοδοχεία, ένα σωρό λεφτά".
θα ενδιαφέρει τη στρατολογία; Θα σου απαντήσουν ένα μεγαλοπρεπέστατο "χεστήκαμε".
Κατά τη γνώμη μου Το να ισχυριστείς ότι έχεις πληρώσει τα παράβολα για τα σήματα, είναι της ίδιας φύσης.
Στην τελική για το δίπλωμα οδήγησης έχεις το περιθώριο κάποιων χρόνων πριν λήξει η αίτησή σου.
Αν θες να μη φας τα μούτρα σου, βρες χαρτιά που να αποδεικύουν κάτι σοβαρό, κάτι που συνιστά όντως ζημία. Γνώμη μου πάντα.
Όταν εγώ πήγα στη στρατολογία και είπα στον αξιωματικό ότι μένω και δουλεύω εξωτερικό και θέλω τη συγκεκριμένη αναβολή, Μου είπε "Ε, Και; "
Τώρα αν πας εσυ και τους πείς ότι δίνεις σήματα και παρόλαυτά σου πουν "κανένα πρόβλημα"
τότε, γράψε λάθος, ζητώ συγνώμη προκαταβολικά.
Σκεφτόμουν να ξανααιτηθώ για κοινωνικούς με πιο δραματικό τόνο και πιο σαφες χαρτί για πίεση για το διδακτορικό και την ολοκληρωση του. Θα πιάσει ή θα πάει άπατο και με προδεδικασμένο το πρώτο;
Αναβολή από φρουραρχείο για ψυχολογική πίεση κτλ πόσο πιθανό είναι;
Αναβολή από φρουραρχείο για ψυχολογική πίεση κτλ πόσο πιθανό είναι;
-
- Στρατηγός
Γεία σας και πάλι! Μήπως μπορώ να πάρω κάποια αναβολή λόγο του ότι και οι δυο γονείς μου αυτή τη στίγμη είναι άνεργοι και είμαι ο μόνος που συντηρεί το σπίτι οικονομικά; Μπορώ να κάνω κάτι?
-
- Στρατηγός
Φίλε μην τα θέλεις όλα στο χέρι, όπως βλέπεις το μήνυμα σου μεταφέρθηκε στο σωστό θέμα, τώρα μπορείς να το διαβάσεις και να βρεις ότι πληροφορίες χρειάζεσαι
Καλημερα παιδια... Θα ηθελα να μοιραστο το προβλημα μου... Εχω παρει ειδη μια αναβολη για να βγαλω το λυκειο, και τωρα η αναβολη μου τελη δεκεμβριου λιγη. Εγω ομως βρισκομαι στο εξωτερικο εδω και 5 μηνες για δουλεια, και ταυτοχρονος ειμαι σε σχολειο που μαθαινω γλωσσα. Εχω φυγει απο ελλαδα για οικονομικους λογους γιατι οι γονεις μου δεν μπορουν να ανταπεξελθουν, και ο μπαμπας μου, εχει βγει σε πρωορη συνταξη λογο ατυχηματος, εχει 51/100 αναπηρια. Τι μπορο να κανω;
Σας παρακαλω πολύ βοηθηστε με γιατι ειμαι σε απελπιστικη κατασταση.
ευχαριστω εκ τον προτερων
Σας παρακαλω πολύ βοηθηστε με γιατι ειμαι σε απελπιστικη κατασταση.
ευχαριστω εκ τον προτερων
-
- Στρατηγός
Θες να υπηρετήσεις;
Θες να επιστρέψεις στην Ελλάδα σύντομα;
Αυτά πρέπει να μας γράψεις για να σου απαντήσουμε κατάλληλα.
Θες να επιστρέψεις στην Ελλάδα σύντομα;
Αυτά πρέπει να μας γράψεις για να σου απαντήσουμε κατάλληλα.
Καλησπερα! Ηθελα να ρωτησω τα εξης: Εχει ληξει αναβολη μου κι αποτι πληροφορηθηκα μπαινω μαρτιο! Θα θελα να παρω μια παραταση να μπω με την επομενη εσσο, δηλ για κοινωνικους λογους! Ποια ειναι η καλυτερη δικαιολογια να επικαλεστω; Η αληθεια ειναι πως λογω οικονομικων προβληματων των δικων μου και αλλων προβληματων στην οικογενεια μου εχω πιεστει πολυ με αποτελεσμα να εχω καποια ψυχοσωματικα προβληματα! Κρισης ημικρανιας με μειωμενη οραση, κτλ! Ευχαριστω πολυ!
-
- Στρατηγός
Όπως βλέπεις υπάρχει πιο κατάλληλο θέμα για το ερώτημα σου, από εκεί και πέρα διάβασε προηγούμενα μηνύματα για να πάρεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.
Γεια σας, θα ηθελα να ρωτησω κατι. Θελω να μπω στο στρατο ξηρας με την ΕΣΣΟ του Μαιου, αλλα εχω ενα προβλημα. Στις αρχες Μαιου εχω το γαμο της αδερφης μου και υπαρχει κινδυνος να γινει η καταταξη νωριτερα απο αυτον και να μην μπορω να παρεβρεθω. Να το αντιμετωπισω με αναβολη για κοινωνικους λογους, που ομως δεν ξερω αν μπορω να παρω ευκολα, η θα μου δωσουν αδεια μεσα στο στρατο επειδη ειναι πολυ ειδικη περιπτωση και ας ειναι πολυ νωρις.
-
- Στρατηγός
Για τέτοιο λόγο δεν νομίζω να μπορείς να πάρεις αναβολή, τώρα για άδεια για λίγες ώρες ενδεχομένως να μπορείς να πάρεις αλλά αυτό εξαρτάται από τον διοικητή.
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι το οποίο αν και έψαξα στα προηγούμενα posts δεν μπόρεσα να το βρω. Η αναβολή μου για διδακτορικό έληξε 31/12/12 και πρέπει να παρουσιαστώ Μάρτιο 2013. Εάν πάρω 3μηνη αναβολή για κοινωνικούς λόγους πότε παρουσιάζομα; Τον Μάϊο ή τον Ιούλιο;
Καλησπέρα Σας! Διάβασα Τις Περισσότερες Σελίδες Του Θέματος Και Θέλω Απλά Να Κάνω Μια Ερώτηση Σαν Επαλήθευση Για να Είμαι Σίγουρος Ότι Κατάλαβα Σωστά. Παρουσιάζομαι 21 Μαρτίου Το Χαρτί Μου Ήρθε Εχθές. Για να Πάρω Αναβολή Για Κοινωνικούς Λόγους Πρέπει Να Πάρω Βεβαίωση Από Την σχολή μου. Παρ Όλα Αυτά Όμως Αν και Έχω Σχολή Μέχρι Τον Ιούνιο Δεν Μπορώ να πάρω αναβολή διάρκειας μεγαλύτερης των 2 μηνών για να Τελειώσω Την Σχολή Μου Παρά Μόνο Για Λόγους Υγείας. Με λίγα λόγια πρέπει να πείσω την σχολή μου να δώσω έναν μήνα πιο Νωρίς Εξετάσεις.(Είναι εφικτό)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης