Παραίτηση Επαγγελματία Οπλίτη

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
tdm900
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από tdm900 »

Εμεις εδω δεν εχουμε 1ο γραφειο... Δεν ξερω τι ειναι αυτο...
εμεις στα καραβια εχουμε μονο ενα γραφειο το οποιο λεγετε γραφειο κυβερνητου...
απο εκει μονο αν βγαλουμε ακρη αλλα δυστηχως εγω δεν εβγαλα...
τωρα οσον αφορα την ερωτηση σου εγω δηλωνω παραιτηση η μονοδα δεν ειναι υπευθηνη σε τιποτα... Δεν με διωχνουν, εγω φευγω... Γιατι τους σιχαθηκα εδω μεσα...
ξερω οτι η καθε διαταγη ειναι εμπιστευτικη αλλα αν μπορεις στειλε μου μονο την παραγραφο που με ενδιαφερει...
Lxias
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Lxias »

dn24 έγραψε:Σωστά.
Καλησπέρα dn24.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 35
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Lxias έγραψε:
dn24 έγραψε:Σωστά.
Καλησπέρα dn24.

Καλησπέρα πρώην συνάδερφε.

Lxias
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Lxias »

tbm900 έγραψε:Εμεις εδω δεν εχουμε 1ο γραφειο... Δεν ξερω τι ειναι αυτο... εμεις στα καραβια εχουμε μονο ενα γραφειο το οποιο λεγετε γραφειο κυβερνητου...

απο εκει μονο αν βγαλουμε ακρη αλλα δυστηχως εγω δεν εβγαλα...

τωρα οσον αφορα την ερωτηση σου εγω δηλωνω παραιτηση η μονοδα δεν ειναι υπευθηνη σε τιποτα... Δεν με διωχνουν, εγω φευγω... Γιατι τους σιχαθηκα εδω μεσα...

ξερω οτι η καθε διαταγη ειναι εμπιστευτικη αλλα αν μπορεις στειλε μου μονο την παραγραφο που με ενδιαφερει...

Σειρά έχεις δίκιο σε καταλαβαίνω, αλλά εμέις του Στρατού Ξηράς δεν μ... Κίες με αυτά δεν παίζουν, μη με φέρνεις σε δύσκολη θέση σε παρακαλώ, έχεις Οπλονομείο όμως, το κακό με έσας τους Π. Ν είναι ότι σας κρατάνε στα σκοτάδια.

tdm900
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από tdm900 »

Σωστα τα λες σειρα...
οχι δεν θελω να σε φερω σε δυσκολη θεση...
δεν θελω κατι τετοιο.
τουλαχιστον εμαθα οτι κατι περνω...
σας ευχαριστω ολους...
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

tdm900 έγραψε:Σωστα τα λες σειρα...
οχι δεν θελω να σε φερω σε δυσκολη θεση...
δεν θελω κατι τετοιο.
τουλαχιστον εμαθα οτι κατι περνω...
σας ευχαριστω ολους...

Να σαι καλά, σκέψου το καλά πριν φύγεις, και πάνω απ'όλα δικαίωμα σου είναι να λάβεις γνώση για κάθε διαταγή, μην το αφήσεις.

tdm900
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από tdm900 »

Το εχω σκεφτει πολυ φιλε.
εχω βρει δουλειτσα εξω...
θα μου βγαινει ο κ... Ος στην δουλεια αλλα θα ξερω οτι ειμαι ελευθερος...
τους εχω σιχαθει εδω μεσα 11 χρονια. Δεν εχω αλλη υπομονη...
για το μονο πραγμα που εψαχνα αν περνω λεφτα ειναι για ενα δανειο που εχω να το ξεχρεωσω κ να αρχισω μια νεα ζωη...
αλλιως ειλικρινα θα τους τα χαριζα κ θα τους μουτζωνα...
Lxias
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Lxias »

tdm900 έγραψε: Σωστα τα λες σειρα... Οχι δεν θελω να σε φερω σε δυσκολη θεση... Δεν θελω κατι τετοιο. Τουλαχιστον εμαθα οτι κατι περνω... Σας ευχαριστω ολους...
Σειρά να είσαι πάντα καλά, οφείλω όμως να κάνω μια τελευταία προσπαθεία: Φάγαμε όλα τα γ... Α μην το ξενάς. Κάνε υπομόνη άλλα 2 έτη και δικαιούσαι σύνταξη στα 65, μην τους τα χαρίσεις ρε σειρά για τα λούκια που περάσαμε! Σε ευχαριστώ και καλή τύχη.
<<MOΛΩΝ ΛΑΒΕ >>
tdm900
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από tdm900 »

Σειρα απαντησα πιο πανω... Ξερω οτι εφαγα τα καλυτερα χρονια της ζωης μου αλλα δεν αντεχω αλλο εδω μεσα... Πνιγομαι... Γιατι δεν αλλαζει κατι. Μια ζωη υπο θα ειμαστε.
δεν ξερω τη νοοτροπια του πεζικου αλλα στο ναυτικο οι εποπ θα ειναι μια ζωη αλβανοι...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από D.Y.K »

tdm900 έγραψε:Σειρα απαντησα πιο πανω... Ξερω οτι εφαγα τα καλυτερα χρονια της ζωης μου αλλα δεν αντεχω αλλο εδω μεσα... Πνιγομαι... Γιατι δεν αλλαζει κατι. Μια ζωη υπο θα ειμαστε.
δεν ξερω τη νοοτροπια του πεζικου αλλα στο ναυτικο οι εποπ θα ειναι μια ζωη αλβανοι...

Και στο Πεζικό τα ίδια μην φανταστείς τρελές διαφορές. Η αλήθεια είναι ότι το ΠΝ αγγίζει την αθλιότητα εντελώς. Πάντως για μένα την καλύτερη θα κάνεις. Και πολύ άργησες συνάδελφε. Καλή συνέχεια σε ότι και αν αποφασίσεις να κάνεις και καλό κουράγιο!

tdm900
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από tdm900 »

Να εισαι καλα φιλε δυκ...
την αποφαση μου την εχω παρει. Εκανα υπομονη 11 χρονια αλλα δεν αλλαζει τιποτα κ ετσι εφωσον βρηκα δουλεια εξω να πανε να γ@@ουν...
εψαξα κ ρωτησα κ για τα περαιτερω...
λοιπον... Πρωτον στο καραβι δεν υπαρχει αυτη η παγια διαταγη που μου λεει ο φιλος πιο πανω
κ δευτερον τα λεφτα που περνω σαν ορκισμενος μονιμος ειναι τα λεφτα απο το εφαπαξ μονο κ τιποτα αλλο...
να ειστε καλα ολοι...
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

tdm900 έγραψε:Να εισαι καλα φιλε δυκ...
την αποφαση μου την εχω παρει. Εκανα υπομονη 11 χρονια αλλα δεν αλλαζει τιποτα κ ετσι εφωσον βρηκα δουλεια εξω να πανε να γ@@ουν...
λοιπον... Πρωτον στο καραβι δεν υπαρχει αυτη η παγια διαταγη που μου λεει ο φιλος πιο πανω
κ δευτερον τα λεφτα που περνω σαν ορκισμενος μονιμος ειναι τα λεφτα απο το εφαπαξ μονο κ τιποτα αλλο...
να ειστε καλα ολοι...

Να είσαι καλά, κ καλή συνέχεια στην ζωή σου.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από D.Y.K »

tdm900 έγραψε:Να εισαι καλα φιλε δυκ...
να ειστε καλα ολοι...

Το ότι έχεις ήδη βρει και δουλίτσα είναι ακόμη πιο ενθαρρυντικό για να κάνεις την κίνησή σου! Έχε υπόψην σου ότι δεν είσαι ο μόνος που ετοιμάζεται. Υπάρχει ψωμί (θα το γνωρίζεις και καλύτερα εσύ) !

Να είσαι και εσύ καλά Εικόνα

joker1981

Δημοσίευση από joker1981 »

Καλησπερα ειμαι 4 σειρα εποπ, στις 6 νοεμβριου γραφαμε τεστ μονιμοποιησης στις 28 νοεμβριου κλεισαμε 7 χρονια, μεχρι τωρα δεν εχουμε ορκιστει ουτε υπογραψει για την μονιμοποιηση. Εφοσον δεν εχω ορκιστει παει να πει οτι δεν μονιμοποιηθικα ακομα, οποτε αν παραιτηθω τωρα δικαιουμαι την εφαπαξ αποζημιωση δηλαδη 7 χρονια επι 2 επι τις αποδοχες. Σωστα η κανω λαθος?
tdm900
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από tdm900 »

Να εισαι καλα φιλε dyk κ dn24. Σας ευχαριστω πολυ κ οτι καλυτερο κ για εσας.
ξερω φιλε πολλους που θελουν να την κανουν κ μερικοι απο αυτους ειναι απο σχολες κ οχι σαν εμας...
οσο για σενα φιλε joker κανονικα εφωσον δεν ορικιστηκες ακομα ισχυει αυτο... Αλλα εχεις δηλωσει να μεινεις κ σε αυτη την περιπτωση δεν ξερω τι γινεται. Ψαχτο λιγο... Καλη συνεχεια κ σε εσενα...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες