Συνυπηρέτηση στρατιωτικών / σωμάτων ασφαλείας
Καλησπερα, ειμαι αστυνομικος και εχω κανει αιτηση συνυπηρετησης με τον αντρα που ειναι στρατιωτικος και υπηρετει στον εβρο... Μηπως γνωριζει καποιος ποσο καιρο θα παρει για να βγει η μεταθεση μου και καθε ποτε γινονται συμβουλια μεταθεσεων; Ευχαριστω προκαταβολικα!
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 5
Ενα μήνα περιπου. Συμβούλιο κάθε 1η κ 15η του μηνα
- babis_booker
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλησπερα παιδια, ειμαι ειδικος φρουρος και η γυναικα μου εποπ αεροπορια. Τι ισχυει με συνυπηρετηση, ποιος, τραβαει, ποιον γνωριζετε;
Γεια σας παιδια, ειμαι αστυνομικος και υπηρετω στην αθηνα σε λιγο καιρο θα παντρευτω μια εποπ που υπηρετει θεσσαλονικη και με τραβαει λογο αρχαιοτητας. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν για καποιο λογο χωρισω τι γινεται; Γυριζω αθηνα ή παραμενω θεσσαλονικη;
Θα ηθελα κ εγω να ρωτησω ειμαι εμθ με 14 χρονια υπηρεσιας καταγωγη απο νησι κ η γυναικα μου ειναι ειδικος φρουρος απο το ιδιο νησι, υπηρετουμε αθηνα κ οι δυο αλλα της ηρθε μεταθεση για το νησι, τι γινεται στο θεμα συνηπηρετησης θα παω εγω στο νησι μαζι της μιας κ θελουμε κ οι δυο να μεινουμε εκει
Καλησπέρα! Είμαι νέος στο forum και θα ήθελα να ρωτήσω μετά από γάμο με σύζυγο στρατιωτικό και κατόπιν αναφορών και των δυο για συνυπηρέτηση, μέσα σε πόσο διάστημα η υπηρεσία είναι υποχρεωμένη να μας τοποθετήσει στην ίδια φρουρά; Επιπλέον αν γνωρίζετε σε ποιο νόμο ή σε ποια διαταγή και με ποιό Φ. Υπάρχει. Ευχαριστώ!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες