Διακοπή αναβολής
Διακοπή αναβολής
Ανάλογα το πότε θα κόψεις την αναβολή σου.
Διακοπή αναβολής
Καλησπερα! Θελω να μπω στην Γ ΕΣΣΟ του ΜΑΙΟΥ το 2015! ΕΓΩ εχω αναβολη!
Συμφωνα με τα αρχεια τα επισημα απο 1 ΙΑνουαριου μεχρι 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ μπορω να την κοψω για να μπω τοτες (Μαιο)
Ομως κατα πασα πιθανοτητα οπου αυριο που σκεφτομαι να την κοψω...28 φεβρουαριου Δεν γνωριζω αν θα εχει γινει ολο το κολπο (ταχυδρομειο, επιβεβαιωση απο στρατο, απαντηση) για να μπω το Μαιο! Γνωριζετε; Θα ηθελα να μπω το Μαιο!
Συμφωνα με τα αρχεια τα επισημα απο 1 ΙΑνουαριου μεχρι 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ μπορω να την κοψω για να μπω τοτες (Μαιο)
Ομως κατα πασα πιθανοτητα οπου αυριο που σκεφτομαι να την κοψω...28 φεβρουαριου Δεν γνωριζω αν θα εχει γινει ολο το κολπο (ταχυδρομειο, επιβεβαιωση απο στρατο, απαντηση) για να μπω το Μαιο! Γνωριζετε; Θα ηθελα να μπω το Μαιο!
Διακοπή αναβολής
Τον Μάιο θα μπεις κατά πάσα πιθανότητα.Ρώτα και στην Στρατολογία σου που θα κόψεις την αναβολή.
Διακοπή αναβολής
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει ζήτημα με την αναβολή μου κατόπιν ολοκλήρωσης των σπουδών Μου.
Ορκίστηκα από Την ςχολή μου το Δεκέμβριο Του 2013 και έχω αναβολή μέχρι και το Δεκέμβριο Του 2015. Χρειάζεται να κάνω κάτι με τα χαρτιά μου; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το γεγονός ότι δεν έχω Κόψει εγώ την αναβολή μου ακόμη;
Ευχαριστώ Πολύ
Ορκίστηκα από Την ςχολή μου το Δεκέμβριο Του 2013 και έχω αναβολή μέχρι και το Δεκέμβριο Του 2015. Χρειάζεται να κάνω κάτι με τα χαρτιά μου; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το γεγονός ότι δεν έχω Κόψει εγώ την αναβολή μου ακόμη;
Ευχαριστώ Πολύ
Διακοπή αναβολής
Όχι, κανένα πρόβλημα. Ολοκλήρωσες τις σπουδές σου μέσα στο διάστημα της αναβολής. Απλά αν θές πας και τη διακόπτεις για να μπείς μέσα στο 2015, αντι να περιμένεις να μπεις σε ΕΣΣΟ του 2016.
- Konstantinos_
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 15
Διακοπή αναβολής
Έχω περάσει περιοδεύων και θα διακόψω την αναβολή μετά το Μάη. Τί χρονικό διάστημα μεσολαβεί μέχρι να με καλέσουν;
Α, και είμαι καινούργιος στο Forum. Χαίρομαι που είμαι μέλος. Σκοπεύω μέχρι να πάω φαντάρος να μάθω μερικά πράγματα ώστε να είμαι έτοιμος 100%.
Α, και είμαι καινούργιος στο Forum. Χαίρομαι που είμαι μέλος. Σκοπεύω μέχρι να πάω φαντάρος να μάθω μερικά πράγματα ώστε να είμαι έτοιμος 100%.
Διακοπή αναβολής
Αφού είσαι και καινούργιος μέλος θα πρέπει να αφιερώσεις λίγο χρόνο στο να διαβάσεις τα άρθρα του φόρουμ ή και να ψάξεις τα αντίστοιχα θέματα που χρειάζεσαι για να μην χρειαστεί να ρωτάς πράγματα τα οποία και έχουν απαντηθεί.
Για το ερώτημα που έκανες υπάρχει ξεχωριστό θέμα το οποίο και θα το βρεις στο παρακάτω λινκ που θα σου παραθέσω.
/forum/forum_posts.asp?TID=7982&PN=5
Για το ερώτημα που έκανες υπάρχει ξεχωριστό θέμα το οποίο και θα το βρεις στο παρακάτω λινκ που θα σου παραθέσω.
/forum/forum_posts.asp?TID=7982&PN=5
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
Διακοπή αναβολής
Τι θες να μαθεις ακριβως ;
- Konstantinos_
- Ανθυπασπιστής
Διακοπή αναβολής
Για την ώρα θέλω να μάθω τί πρέπει να κάνω ώστε να μπω Ιούλιο.
- Konstantinos_
- Ανθυπασπιστής
Διακοπή αναβολής
Cuervo, ευχαριστώ για το link. Θα ρίξω μια ματιά και εκεί.
- Konstantinos_
- Ανθυπασπιστής
Διακοπή αναβολής
Μία άλλη ερώτηση. Όταν παίρνεις άδειας στο στρατό, μπορείς να κάτσεις μέσα ή απαγορεύεται; Γιατί άμα με στείλουν μακριά δε θα έχω την οικονομική άνεση να νοικιάσω ένα διαμέρισμα ή να γυρίσω Αθήνα.
Διακοπή αναβολής
Φίλε μην στέλνεις άκυρα μηνυματάκια, για τις άδειες υπάρχουν τόσα θέματα στο φόρουμ, ψάξε λίγο, αμαρτία είναι για την δουλειά που έχουν κάνει τα παιδιά εδώ μέσα.
- Konstantinos_
- Ανθυπασπιστής
Διακοπή αναβολής
Έχεις δίκιο, με συγχωρείς. Απλά την πρώτη φορά που μπήκα χάθηκα. Θα ψάξω με προσοχή αργότερα.
Διακοπή αναβολής
Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω φετος το καλοκαιρι τελειωνω την σχολη μου... Ειναι υποχρεωτικο να διακοψω την αναβολη για να παω στρατο γιατι εγω εχω αναβολη μεχρι το 2018... Ειναι υποχρεωτικο να γινει διακοπη;
Διακοπή αναβολής
Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να με βοήθησετε σας παρακαλώ στα εξής:
1. Θέλω να μπω τον σεπτέμβριο, επικοινώνησα με το στρατολογικό γραφείο στο οποίο ανήκω και μου είπαν πως πρέπει να κόψω την αναβόλη μου
απο 1 μαίου εως τελη ιουνίου για να μπω τον σεπτέμβριο. Επειδή δεν ήταν και πολυ σίγουρος, θα ήθελα να ρωτήσω εαν θα κόψω την αναβολή μου μάιο-ιούνιο θα με καλέσουν σίγουρα τον σεπτέμβριο η υπάρχει περίπτωση να με καλέσουν τον αύγουστο η πιο νωρίς;
2. Επίσης εδώ και 2 χρόνια έχω τελειώσει ΑΕΙ, χρειάζεται καποιο αποδεικτικο για την διακοπη της αναβολης μου, η χρειαζεται μονο η ταυτοτητα
μου για να διακοψω την αναβολη;
Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!
1. Θέλω να μπω τον σεπτέμβριο, επικοινώνησα με το στρατολογικό γραφείο στο οποίο ανήκω και μου είπαν πως πρέπει να κόψω την αναβόλη μου
απο 1 μαίου εως τελη ιουνίου για να μπω τον σεπτέμβριο. Επειδή δεν ήταν και πολυ σίγουρος, θα ήθελα να ρωτήσω εαν θα κόψω την αναβολή μου μάιο-ιούνιο θα με καλέσουν σίγουρα τον σεπτέμβριο η υπάρχει περίπτωση να με καλέσουν τον αύγουστο η πιο νωρίς;
2. Επίσης εδώ και 2 χρόνια έχω τελειώσει ΑΕΙ, χρειάζεται καποιο αποδεικτικο για την διακοπη της αναβολης μου, η χρειαζεται μονο η ταυτοτητα
μου για να διακοψω την αναβολη;
Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης