Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Πληροφορίες για όλες τις στρατιωτικές σχολές (ΣΣΕ, ΣΜΥ, ΣΣΑΣ, ΣΜΑ, ΣΜΥΝ, ΣΥΔ, ΣΤΥΑ, Ικάρων κλπ), την παρεχόμενη εκπαίδευση και τη ζωή μέσα σε αυτές
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
GreekSoldier1
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Δημοσίευση από GreekSoldier1 »

nick ikaros έγραψε:Παιδια ειμαι 17 και του χρονου δινω πανελληνιες ειμαι τρελος για την σχολη ικαρων και κανω οτι ειναι δυνατον για να τα καταφερω ξερετε αν μπορω να περασω δεδομενου οτι εχω χαρτι ελαφριας δισλεξιας και εξεταζομαι προφορικα ;

Δες την φετινή προκήρυξη για τις στρατιωτικές σχολές. Θυμάμαι πως κάπου έγραφε για τη δυσλεξία.

ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Δημοσίευση από Greek_Army »

ανιδεος

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Δημοσίευση από ανιδεος »

Παιδια μεχρι ποτε πιλοταρεις;Δηλαδη αμα περασεις μεχρι ποιον βαθμο θα πιλοταρεις

ΓΙΑΝΝΗς

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗς »

Ειμαι πολυτεκνος ειμαστε 5 αδελφια και θελω να γινω πιλοτος ποσα μορια πρεπει να εχω και σε ποια κατευθυνση να παω [τεχνολογικη]. αξιζη να παω πιλοτος

greekgohan
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Δημοσίευση από greekgohan »

ΓΙΑΝΝΗς έγραψε:Ειμαι πολυτεκνος ειμαστε 5 αδελφια και θελω να γινω πιλοτος ποσα μορια πρεπει να εχω και σε ποια κατευθυνση να παω [τεχνολογικη]. Αξιζη να παω πιλοτος

Αξιζει να πας πιλοτος αν το εχεις ως ονειρο ζωης. Μπορεις να πας απο οποιαδηποτε κατευθυνση αλλα δεν σου συνιστω θεωριτικη γιατι θα χανεις μορια, παρε τεχνολογικη, η θετικη ειναι λιγο δυσκολοτερη. Η βαση για ειδικη κατηγορια ειναι 16140, λογικα σε αυτην ανηκεις.
Τόλης

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Δημοσίευση από Τόλης »

Γεια σας,

φετος θα δωσω Πανελληνιες με στοχο τη ΣΙ Ιπταμενων. Εχω καποιες αποριες :

1. Εχω ακουσει οτι η τη ζαλαδα μπορει να τη συνηθισει ο οργανισμος. Δεδομενου οτι εγω εχω μια ιδιαιτερη ευαισθησια προβληματιζομαι για το αν η εκπαιδευση που θα μας κανουν στη σχολη θα μου φανει αρκετη για να ξεπερασω το προβλημα, διοτι θελω να γινω πιλοτος και δε θελω να με βαλουν καπου αλλου αν με κοψουν.

2. Τι πρεπει να κανω για να οδηγησω πολιτικα αεροπλανα μετα τα 8 χρονια στο στρατο;

3. Τα Σαββατοκυριακα που οι ικαροι παιρνουν αδεια που μενουν (μεσα στο Τατοϊ ή εξω) ;

4. Μπορω να παω με καταταρκτιτιες εξετασεις σε καποια αλλη σχολη ;

Άβαταρ μέλους
aeronut
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 19

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Δημοσίευση από aeronut »

Εγω ειμαι 21 χρονων και η μυωπια ανεβαινει ακομα. Απορω τι γινεται με αυτους που κανουν διορθωτικο λειζερ στα 18
GET TO THE CHOPPA!!! ;P
Άβαταρ μέλους
Antonis M.
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Δημοσίευση από Antonis M. »

Δεν γραφω στο τοπικ για το οριο υψους στις Στρατιωτικες Σχολες διοτι το τελευταιο μηνυμα ητανε απο το 2011, απλα θα ρωτησω εδω.

Ειμαι 19 και τωρα μολις τελειωσω την θητεια μου θα δωσω πανελληνιες για στρατιωτικες σχολες. Εχω ως πρωτο στοχο την Ευελπιδων αλλα θα ηθελα πολυ να προσπαθουσα για Ιπταμενος. Το προβλημα ειναι οτι ειμαι 1,91 υψους, οπερ σημαινει 1 εκατοστο πανω απο το οριο και ισως το περασω και αλλο μεχρι να δωσω. Υπαρχει λοιπον οποιοσδηποτε τροπος; Και να δηλωσω την σχολη και να με κοψουνε παντος, παω στην αμεσος επομενη απο οσο ξερω.
Άβαταρ μέλους
ΓιαννηςΡ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Δημοσίευση από ΓιαννηςΡ »

Παιδιά καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνονται υγειονομικές εξετάσεις κατά την περίοδο φοίτησης στην σχολή και μετα από την αποφοίτηση. Μπορεί δηλαδη καποιος που εμφανίσει μυωπία μετά την αποφοίτηση να τον κατεβάσουν από το μαχητικο; Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
ΓιαννηςΡ
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

ΓιαννηςΡ έγραψε:Παιδιά καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνονται υγειονομικές εξετάσεις κατά την περίοδο φοίτησης στην σχολή και μετα από την αποφοίτηση. Μπορεί δηλαδη καποιος που εμφανίσει μυωπία μετά την αποφοίτηση να τον κατεβάσουν από το μαχητικο; Ευχαριστώ.

cuervo

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Δημοσίευση από cuervo »

Φυσικά, υγειονομικες γινονται και κατα τη διαρκεια της εκπσιδευσης αλλα και λιγο πριν την αποφοιτηση.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 10

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΓιαννηςΡ έγραψε:Παιδιά καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνονται υγειονομικές εξετάσεις κατά την περίοδο φοίτησης στην σχολή και μετα από την αποφοίτηση. Μπορεί δηλαδη καποιος που εμφανίσει μυωπία μετά την αποφοίτηση να τον κατεβάσουν από το μαχητικο; Ευχαριστώ.

Αν παρουσιάσεις μυωπία στην πορεία (εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο φυσικά) τότε ναι ιπτάμενος δεν μπορείς να γίνεις.

Άβαταρ μέλους
ΓιαννηςΡ
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Ευχαριστώ αλλά γιατί το αναφέρεις ως σπάνιο φαινόμενο?
οικιοθελώς...

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Δημοσίευση από οικιοθελώς... »

Στων Ικάρων τη σχολή έχει... Τρέξιμο πολύ... Για να κάνουμε κορμιά για τ'ατσάλινα πουλιά... Ένα σύνθημα όλο νόημα.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 10

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΓιαννηςΡ έγραψε:Ευχαριστώ αλλά γιατί το αναφέρεις ως σπάνιο φαινόμενο;

Γιατί είναι πολύ απλά Εικόνα

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες