Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους
Γνωριζει κανενας εαν στο site της στρατολογιας μπορεις να δεις στο πληροφοριες για την αναβολη μου εαν γραφει αν πηρες την αναβολη ή οχι; Βλεπω ενημερωθηκε η βαση πριν 3-4 μερες αλλα μου γραφει δεν εχετε αναβολη καταταξης αλλα και δεν εχετε προγραμματιστει με καταταξη με την επομενη ΕΣΣΟ. Το γραμμα απο την αποφαση της επιτροπης δεν εχει φτασει ακομα...
Καλησπέρα! Σκέφτομαι να ξεκινήσω την διαδικασία για να πάρω αναβολή για ψυχολογικούς λόγους μέσα στις επόμενες μέρες. Παρουσιάζομαι 11 Μαίου! Έχω το γράμμα κατάταξης αλλά και χαρτί από γιατρό. Υπάρχει περίπτωση να μου πούνε είναι νώρις η έλα πιο κοντά στις μέρες που παρουσιάζεσαι?
Το φρουραρχειο δεχεται 5 μερες πριν την καταταξη οποτε ξερεις ποτε πρεπει να πας.
Για να παρω αναβολη για ψυχολογικους λογους πρεπει να το πω στην στρατολογια πρωτα η απλα παω εκει και θα εχει καποιον γιατρο;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Πηγαίνεις οσο πιο νωρίς στο φρουραρχείο της περιοχής σου, παίρνεις παραπεμπτικό για ψυχίατρο (αντίστοιχο στρ. Νοσοκομείο), πας εκεί, σου κάνει μια διάγνωση μετά ξαναπάς φρουραρχείο (κάτι πρέπει να επικυρώσουν) και τέλος όλα τα χαρτιά που μάζεψες τα πάς και τα καταθέτεις στην στρατολογία της περιοχής σου. Μετά περιμένεις το παραπεμπτικό για την επιτροπή αναβολών και μετά πηγαίνεις στην επιτροπή αναβολών οπου επικυρώνουν την αναβολή.
Αυτά ρε παιδιά είναι γνωστά πράγματα. Λίγο να διαβάσετε παλιότερα θέματα, θα τα δείτε άπειρες φορές γραμμένα.
Αυτά ρε παιδιά είναι γνωστά πράγματα. Λίγο να διαβάσετε παλιότερα θέματα, θα τα δείτε άπειρες φορές γραμμένα.
Καλησπέρα και από εμένα. Έχω πάρει ήδη μία δίμηνη αναβολή για κοινωνικούς λόγους και χρειάζομαι άλλους 2 μήνες για να τελειώσω τη σχολή μου. Σε φίλο μου που παρουσιάστηκε, του δώσανε μία εξάμηνη χωρίς πρόβλημα. Αν παρουσιαστώ και ζητήσω εκεί αναβολή, μπορώ μετα την αναβολή να πάω ειδικές δυνάμεις; Ευχαριστώ.
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
freebil έγραψε:Καλησπέρα και από εμένα. Έχω πάρει ήδη μία δίμηνη αναβολή για κοινωνικούς λόγους και χρειάζομαι άλλους 2 μήνες για να τελειώσω τη σχολή μου. Σε φίλο μου που παρουσιάστηκε, του δώσανε μία εξάμηνη χωρίς πρόβλημα. Αν παρουσιαστώ και ζητήσω εκεί αναβολή, μπορώ μετα την αναβολή να πάω ειδικές δυνάμεις; Ευχαριστώ.
Όχι.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
freebil έγραψε:Καλησπέρα και από εμένα. Έχω πάρει ήδη μία δίμηνη αναβολή για κοινωνικούς λόγους και χρειάζομαι άλλους 2 μήνες για να τελειώσω τη σχολή μου. Σε φίλο μου που παρουσιάστηκε, του δώσανε μία εξάμηνη χωρίς πρόβλημα. Αν παρουσιαστώ και ζητήσω εκεί αναβολή, μπορώ μετα την αναβολή να πάω ειδικές δυνάμεις; Ευχαριστώ.
Μπορείς αρκεί ο γιατρός να σε βγάλει Ι1.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Υπάρχει κάποιο ΦΕΚ να διαβάσω για να δω ακριβώς τι γίνεται; Διότι μου δώσατε αντιφατικές απαντήσεις. Επίσης, εκεί που θα παρουσιαστώ μπορώ να πάρω δίμηνη ή δίνουνε 6μηνη το λιγότερο?
6 το λιγοτερο, το ΦΕΚ απλα αναφέρει πως πρεπει να είσαι Ι1.
καλησπέρα.θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να διεκδικήσω αναβολή ενώ έχω κάνει 5 μήνες θητεία ήδη... κρίνονται θέσεις εργασίας και δε μπορώ να συμμετέχω στις συνεντεύξεις, επειδή έκλεισα την δουλειά μου δεν έχω εισοδήματα τα χρέη στις τράπεζες τρέχουν μου στέλνουν μην στο κινητό ότι χρωστώ.. η γυναίκα μου άνεργη εγω έκανα αίτηση στο νόμο ανθρωπιστικής κρίσης και πληρώνω κ πρόστιμο ανυπότακτου... το βράδυ κάνω 2-3 ώρες να κοιμηθώ από το άγχος ιδρώνω και τρέμω σα το ψάρι.. όλη μέρα έχω τις ίδεες σκέψεις και συνέχεια συζητώ τα ίδια πράματα εδώ κ 5 μήνες μιλώ για τα ίδια με τους δικούς μου... νιώθω ότι πνίγομαι.. περνάν οι δουλειές και είμαι με δεμένα χέρια.. είμαι μόλις 2 χρόνια από την εξαγορά της θητείας... τι μπορώ να κάνω; δεν συμβιβάζομαι με την ιδέα ότι διαλύεται η σχέση μου λόγω οικονομικών υποχρεώσεων και εγώ κάθομαι και ασχολούμαι με σκοπιές...
Ήμουν ανυπότακτος 15 χρόνια. Διέκοψα την ανυποταξία μου και έλαβα χαρτί κατάταξης για 6/7.29 Ιουνιου μπορώ να πάω στο φρουραρχείο; Θα μπορέσω να πάρω απευθείας διετή αναβολή; Έχω φνωμάτευση από ιδιώτη ψυχίατρο για αγχώδη διαταραχή και λαμβάνω αγωγή (αντικαταθληπτικά)
leonidas έγραψε:Πάρε χαρτί από ιδιώτη ψυχίατρο η δημόσιο ότι έχεις αγχώδεις διαταραχές και έχεις αναβολή στο τσεπακι. Για αυτό το λόγο πήρα απαλλαγή πριν 1 μήνα...
Εσύ θα αποφασίσεις αν θα κάνεις στρατό ποτέ η όχι. Ήδη μέσα στα στρατολογικά γραφεία λένε την διαδικασία για να απαλλαγεί κάποιος.
Φιλε ήταν σχετικα ευκολο να παρεις απαλλαγη τελικα; Γτ εχω δει οτι υπαρχει γενικα μια δυσκολια στις απαλλαγες απο οτι λενε τα παιδια εδω μεσα...
Καλησπερα παιδια! Εχω μια ιδιαιτερη ερωτηση. Η αναβολη μου τελειωνει στις 31 δεκεμβριου. Θελω να παρω ενα με δυο χρονια αναβολη για ιατρικους λογους. Μπορω να προσκομισω τετοια διαγνωση. Το θεμα μου ειναι... Γινεται να την παρω νωριτερα απο τον Νοεμβριο την αναβολη αυτη; Δηλαδη, γινεται να σπασω τωρα την αναβολη μου ωστε μεχρι τον Νοεμβριο να εχω παρει την καινουρια αναβολη; Η χρειαζεται να περιμενω μεχρι τελος δεκεμβριου που τελειωνει η υπαρχουσα αναβολη; Ευχαριστω εκ των προτερων.
Γεια σου φίλε! Πρέπει να περιμένεις να τελειώσει η υπαρχουσα αναβολή οπότε από αρχές Γενάρη πας και βλέπεις το θέμα σου. Επίσης το αν θα είναι 2 χρόνια ή 1 χρόνο αυτό θα το κρίνει ο γιατρός που θα σε εξετάσει. Μαλλον για φρουραρχειο σε βλεπω το Μαρτη 5 μερες πριν παρουσιαστεις...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες