Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
stefa191
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από stefa191 »

Να σας ρωτησω, η γνωματευση απο δημοσιο ψυχιατρο την κρατησε ο στρατιωτικος ιατρος κατα την εξεταση, αυτη μεταφερεται υπηρεσιακα στην επιτροπη απαλλαγων ή το χαρτι μου εχει χαθει;
winston

Δημοσίευση από winston »

Γεια χαρα τελικα περασα απο επιτροπη και μπορω να πω ηταν ευγενικοι μολις ειδαν τα χαρτια μ μου καναν καποιες ερωτησεις που επειδη ειχα τρομακτικο αγχος ουτε καν καταλαβα τι απανταγα σχεδον δεν καταλαβαινα που ειμουν και νομιζα θα λυποθημησω δειχναν ομως τοσο κατανοηση που με ηρεμουσε ομως Εχω ακομα ενα χαρτι που λεει παραπεμπουμε ενωπιον σας υστερα απο αιτηση του τον στρατευσιμο προς επιλογη απαλλαγων θεμα εξεταση σωματικης ικανοτητας μηπως επρεπε να το κρατησουν αυτο και το ξεχασαν να το παρουν επειδη πασχω απο υπερβολικο αγχος και πανικος γενικως βοφαμαι οτι εγινε καποιο λαθος
stefa191
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Το χαρτι που λεει παραπεμπουμε ενωπιον σας το κραταει η γραμματεια και το παραδιδει στην επιτροπη. Εγω την Τεταρτη που πηγα μου εκαναν 2-3 ερωτησεις και επεμεναν πολυ στην ερωτηση αν δουλευω καπου και παρ ολο που ελεγα οχι, συνεχαν να ρωτανε. Τελικα ειπαν κατι μεταξυ τους και γελασαν, και μου ειπαν ενταξει φυγε. Ειναι η πρωτη 6μηνη αναβολη που θελω να παρω για ψυχολογικους λογους (διαγνωση αγχωδης συνδρομη)
winston

Δημοσίευση από winston »

NΑι αλλο λεω οτι πηγα επιτροπη και μολιςεψυγα μ χε μηνει στα χερια αυτο το χαρτι και λεω μηπως το χρειαζονται και καταλαθος το ξεχασαν αλλαδεν θα μ το λεγανε εκεινη τι στιγμη; Καποιος που ξερει ας μ απαντησει
stefa191
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δε νομιζω να εχεις προβλημα, το προβλημα θα ηταν να εφευγες με τις 4 σελιδες που μαζεψες απο το φρουραρχειο και τα συμπληρωσαν στρατιωτικοι και ιατροι.
Αυτο ειναι απλα προς πληροφορηση σου και ταυτοποιηση στοιχειων κατα την εξεταση απο την επιτροπη. Απο τη γραμματεια δεν στο κρατησαν; Στο 424 το κρατησαν απ ολους.
leon28
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από leon28 »

Ξερει κάποιος αν η η 6μηνη αναβολή (για ψυχολογικους λογους) μπορει να να κοπεί καποια στιγμη;
pantelis2000
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από pantelis2000 »

Καλησπερα να κανο παιδια μια ερωτηση εχο 2 χρονια αναβολη και μου δωσανε παραπεπτικο για 414 μιπως ξερει κανεις την διαδικασια εκει τι γινεται;
pantelis2000
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Λεον28 εισαι ονλινε;
leon28
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από leon28 »

pantelis2000 έγραψε:Λεον28 εισαι ονλινε;
Ναι
pantelis2000
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Μηπως ξερεις τι γινεται στο 414; Μου δωσανε παραπεπτικο εχο συμπληρωσει 2 χρονια αναβολων εχο χαρτι απο δημοσιο νοσοκομειο και ιδιωτικο γιατρο οτι δν ειμαι καλα... Λες να μου δωσουνε απαλαγη ι5;

pantelis2000
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Μηπως ξερεις τι γινεται στο 414; Μου δωσανε παραπεπτικο εχο συμπληρωσει 2 χρονια αναβολων εχο χαρτι απο δημοσιο νοσοκομειο και ιδιωτικο γιατρο οτι δν ειμαι καλα... Λες να μου δωσουνε απαλαγη ι5;
leon28
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από leon28 »

Δεν ξερω, αλλα το πιθανοτερο ειναι να σου δωσουνε την απαλλαγη αφου πρωτα περασεις απο μια επιτροπη... Λογικα θα στη δωσουνε, αλλα για σιγουρια ρωτα και καποιον αλλο απο εδω που ξερει καλυτερα
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Τα ίδια και τα ίδια.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης