Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Λαερτης

Δημοσίευση από Λαερτης »

Καλησπερα.

Μεσω ΚΕΠ εστειλα τη διαγνωση του στρατιωτικου Ψυχιατρου, μαζι με μια υπεθυνη δηλωση οτι δεν μπορω να καταταγω στο στρατο ζητωντας αναβολη. Μου ειπανε οτι θα μου ερθει επιστολη ωστε να ξαναπαω στο νοσοκομειο οπου θα περασω απο επιτροπη. Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης:

1) στο κεπ μου κρατησανε τη διαγνωση του στρατιωτικου ψυχιατρου. Θα πρεπει στην επιτροπη να τους προσκομισω κατι αλλο η θα γνωριζουν ηδη; Πχ Την διαγνωση του πολιτικου ψυχιατρου.

2) Πασχω 6 χρονια απο καταθλιψη με κρισεις πανικου εχοντας ακολουθησει αγωγη εσιταλοπραμης. Γνωριζεται αν δικαουμαι απαλλαγη;

cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Λαερτης έγραψε:Καλησπερα.

Μεσω ΚΕΠ εστειλα τη διαγνωση του στρατιωτικου Ψυχιατρου, μαζι με μια υπεθυνη δηλωση οτι δεν μπορω να καταταγω στο στρατο ζητωντας αναβολη. Μου ειπανε οτι θα μου ερθει επιστολη ωστε να ξαναπαω στο νοσοκομειο οπου θα περασω απο επιτροπη. Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης:

1) στο κεπ μου κρατησανε τη διαγνωση του στρατιωτικου ψυχιατρου. Θα πρεπει στην επιτροπη να τους προσκομισω κατι αλλο η θα γνωριζουν ηδη; Πχ Την διαγνωση του πολιτικου ψυχιατρου.

2) Πασχω 6 χρονια απο καταθλιψη με κρισεις πανικου εχοντας ακολουθησει αγωγη εσιταλοπραμης. Γνωριζεται αν δικαουμαι απαλλαγη;

1. Προφανώς και πρέπει, ο στρατιωτικός γιατρός δεν γνωρίζει τι χαρτιά προσκόμισες εσύ στο ΚΕΠ.

2. Θα πρέπει να διαβάσεις το ΦΕΚ, ψάξε στο φόρουμ να το βρεις.

winston

Δημοσίευση από winston »

Καλησπερα σημερα περασα τη διαδικασια μεσω φρουραρχειου που ηταν ακρως τυπικη και ευγενικοι Ο γιατρος μ εγραψε ετησια αναβολη εχω πραγματικα αγχωδης καταθλιψη με κρισεις πανικου αυτο που με στενοχωρησε ηταν οτι εγω με χαρτι απο δημοσιο και παρακολουθηση επαιρνα ακριβως την ιδια με αλλους που δεν ειχαν καν χαρτια δεν ειπα να μην παρουνε τα παιδια αφου δεν θελουν να πανε αλλα να επαιρνα παραπανω υπαρχει περιπτωση η επιτροπη να αρνηθει την αναβολη δυστυχως δεν μπορω να παιξω ουτε θεατρο ουτε τιποτα απλα να πω την αληθεια για τα συμπτωματα και οτι πραγματικα αν ειμαι καλυτερα σε ενα χρονο να προσπαθησω να υπηρετησω
stefa191
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από stefa191 »

Καλησπερα,
Εχω βεβαιωση δημοσιου ιατρου με διαγνωση διαταραχη πανικου με αγοραφοβια. Εαν παω στο φρουραρχειο υπαρχει περιπτωση να με στειλουν για αναβολη μεσω στρατοπεδου; Λογω της φυσης της παθησης μου δεν μπορω να ειμαι σε πολυ κοσμο, και επομενως δεν μπορω να παρουσιαστω. Δυστυχως δεν εγραψε κατι ο ψυχιατρος, οτι δηλαδη δεν μπορω να μεταβω στο ΚΕΝ.
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

winston έγραψε:Καλησπερα σημερα περασα τη διαδικασια μεσω φρουραρχειου που ηταν ακρως τυπικη και ευγενικοι Ο γιατρος μ εγραψε ετησια αναβολη εχω πραγματικα αγχωδης καταθλιψη με κρισεις πανικου αυτο που με στενοχωρησε ηταν οτι εγω με χαρτι απο δημοσιο και παρακολουθηση επαιρνα ακριβως την ιδια με αλλους που δεν ειχαν καν χαρτια δεν ειπα να μην παρουνε τα παιδια αφου δεν θελουν να πανε αλλα να επαιρνα παραπανω υπαρχει περιπτωση η επιτροπη να αρνηθει την αναβολη δυστυχως δεν μπορω να παιξω ουτε θεατρο ουτε τιποτα απλα να πω την αληθεια για τα συμπτωματα και οτι πραγματικα αν ειμαι καλυτερα σε ενα χρονο να προσπαθησω να υπηρετησω
Βρε άνθρωπε έχει ειπωθεί τόσες φορές σε πολλά μηνύματα, η επιτροπή απλά επικυρώνει την απόφαση του γιατρού, μην λέμε Τα ίδια, διαβάστε και προηγούμενα μηνύματα.
Άβαταρ μέλους
Bourne
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Bourne »

cuervo έγραψε:
winston έγραψε:Καλησπερα σημερα περασα τη διαδικασια μεσω φρουραρχειου που ηταν ακρως τυπικη και ευγενικοι Ο γιατρος μ εγραψε ετησια αναβολη εχω πραγματικα αγχωδης καταθλιψη με κρισεις πανικου αυτο που με στενοχωρησε ηταν οτι εγω με χαρτι απο δημοσιο και παρακολουθηση επαιρνα ακριβως την ιδια με αλλους που δεν ειχαν καν χαρτια δεν ειπα να μην παρουνε τα παιδια αφου δεν θελουν να πανε αλλα να επαιρνα παραπανω υπαρχει περιπτωση η επιτροπη να αρνηθει την αναβολη δυστυχως δεν μπορω να παιξω ουτε θεατρο ουτε τιποτα απλα να πω την αληθεια για τα συμπτωματα και οτι πραγματικα αν ειμαι καλυτερα σε ενα χρονο να προσπαθησω να υπηρετησω
Βρε άνθρωπε έχει ειπωθεί τόσες φορές σε πολλά μηνύματα, η επιτροπή απλά επικυρώνει την απόφαση του γιατρού, μην λέμε Τα ίδια, διαβάστε και προηγούμενα μηνύματα.
το να μην εχει χρονο να διαβαει το σκεφητκες; Εικόνα Αμεσως να του την πεις γατακιΕικόνα
Θνητός γεγονώς άνθρωπε, μη φρόνει μέγα.
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Τι να του την πω,10 λεπτά υπόθεση είναι,3 σελίδες να διαβάσεις βρίσκεις αυτά που χρειάζεσαι, είναι μικρό το θέμα, να ήτανε 60 σελίδες οκ.
winston

Δημοσίευση από winston »

Διαβασα ρε παιδια, απλα αλλοι μου παν οτι σε ειρωνευονται και γελανε και αμα δεν τους αρεσει η φατσα σου μπορει και να σε κοψουν Εγω που χω κρισεις πανικου ειμαι μονιμως με στο αγχος εχω παντως και τα φαρμακα μαζι μ και ολα απλα δεν βρισκω το νοημα ουτε να ντυθω περιεργα ουτε να το παιξω αν υπαρχει εστς ενας ψυχιατρος θα καταλαβει αμεσως οτι λεω αληθεια Μακαρι να ναι οπως τα λετε και να μην καταστραφει μια ζωη
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Ε ωραία πίστεψε αυτά που σου λένε αυτοί οι άλλοι και όχι τις εμπειρίες και τις γνώσεις των παιδιών του φόρουμ Εικόνα
kostas27
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kostas27 »

Καλησπερα εχω περασει λευχαιμια το 2003... Τωρα εχω θρομβο στη καρδια! Θα υπηρετησω η 8α παρω αππαλαγη; Κ κατι τυπικο! Θα παρουσιαστω με συνοδο στο στρατοπαιδο... Πρεπει να ξυριστω η δε χρειαζεται; Γτ δε θα μεινω μεσα καθολου απλα θα με στειλουν στη τριπολη στην επιτροπη! Απαντηστε συντομα γτ παρουσιαζομαι τη τριτη! Ευχαριστω πολυ
winston

Δημοσίευση από winston »

Κουερβο μην τσαντιζεσαι συγνωμη απλα καπιοι ειναι κακοι και παιζουν με την αρρωστια του αλλου απλα σε πολλους ανθρωπους φενεται αστειο αυτο που εχω αν και εγω ειλικρινα υποφερω σου ευχομαι να εχεις παντα υγεια
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

AΡχηγέ εγώ δεν θεωρώ αστεία καμία αρρώστια, θεωρώ αστείο που μπαίνεις εδώ διαβάζεις απόψεις και συνεχίζεις να στηρίζεσαι σε πράγματα που απλά σου έχουν πει.
νικ

Δημοσίευση από νικ »

Καλησπέρα. Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα τα οποία προσπαθώ να αντιμετωπίσω μόνος μου και με ψυχολόγο. Ένα μήνα πρίν καταταγώ αρρώστησα μέσα σε όλα αυτά και έπεσα για έναν μήνα στο κρεββάτι με Αποτέλεσμα να καταλήξω να νοσηλεύομαι την ημέρα της κατάταξης για παθολογικούς λόγους.

Τονίζω ότι το ψυχολογικό μου πρόβλημα αν και πολύ εντονο τον τελευαταίο καιρό δεν έχει γνωματευτεί αλλά πραγματικά είμαι ψυχολογικά (και σωματικα) καταβεβλημένος. Όταν πήγα στο φρουραρχείο και εξήγησα την κατάσταση με παρέπεμψε στο 414 και ο γιατρός εκεί με αντιμετώπισε πολύ επιθετικά μη δινοντάς μου καν την ευκαιρία να του δώσω εξηγήσεις για τα προβλήματα μου. Το μόνο που πρόλαβα να του πω ήταν ότι ΔΕΝ μπορώ να πάω στρατό αυτήν την στιγμή και ότι είμαι χάλια ψυχολογικά και αυτός μου έγραψε ένα χαρτί που έγραφε χαρακτηρσιακά προβλήματα προτείνοντας αναβολή ενός χρόνου.

Εν τέλει κατέθεσα το χαρτί αυτό μαζ΄με τις λοιπες αιτήσεις στο ρουφ και μου είπαν να περιμένω την επιτροπή απαλλαγών. Παιδιά. Ειλικρινά. Δεν μπορώ να πάω στρατό αυτήν την στιγμή έτσι όπως είναι η ζωή μου. Απότην μία φοβάμαι μην μπλέξω με φάρμακά και τέτοια που με ν΄θυχια και με δόντια προσπαθώ νατ α αποφύγω και από την άλλη φοβάμαι ότι αν μπω στρατό αυτήν την στιγμή θα κάνω κακό στον εαυτό μου χωρίς πολλά πολλά.

Πείτε μου σας παρακαλώ τι πιθανότητες μου δίνεται να γίνει δεκτή από την επιτροπή η αναβολή μου μόνο με αυτό το χαρτί και χωρίς χαρτί νοσοκομειων και αν είναι μικρές τι μπορώ να κάνω προεκειμένου να τους πείσω ότι δεν είμαι σε θέση να υπηρετήσω αυτήν την στιγμή. Ευχαριστώ
stefa191
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από stefa191 »

Και γω επεσα σε ιατρο περιπτωση που μου πηγαινε ολο κοντρα σε οτι ελεγα. Δεν ηθελε καν να δει τη γνωματευση που ειχα μαζι μου απο δημοσιο ψυχιατρο.Mαλιστα μου εκανε και παρατηρηση που δεν ημουν υπο παρακολουθηση απο ψυχιατρο, και κατα τη γνωμη μου η γνωματευση του δημοσιου ψυχιατρου που τελικα τη διαβασε, γι'αυτον θα ειχε σημασια οση σημασια θα ειχε και ενα χαρτι απο ιδιωτη μιας και μου ειπε με ενα υφακι "Χωρις παρακολουθηση απο ψυχιατρο αυτο το χαρτι δεν μου λεει κατι, ειναι και προσφατο αρα θα πηγες απο κει και θα το πηρες ετσι".
Προτεινε 6 μηνες αναβολη ως εκ θαυματος (πρωτη φορα παιρνω αναβολη). Αλλα ανησυχω για την επιτροπη απαλλαγων.
Η γνωματευση ελεγε διαταραχη πανικου με αγοραφοβια και ο ψυχιατρος εγραψε αγχωδεις εκδηλωσεις. Λετε να με βγαλει κανα Ι4 η επιτροπη και να πρεπει να παρουσιαστω ή θα επικυρωσει την αποφαση του ιατρου;
Το αγχωδεις εκδηλωσεις ουτε για Ι1 δεν θα εκανε μεσα στο στρατοπεδο.
Λαερτης

Δημοσίευση από Λαερτης »

Στην ιδια ακριβως φαση ειμαι και γω. Ομως Ο στρατιωτικος ψυχιατρος μου ειπε οτι σιγουρα θα παρω την αναβολη.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης