Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Τάσος

Δημοσίευση από Τάσος »

Παιδιά γειά σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν πηγαίνοντας στο κέντρο για να ζητήσω μία 6μηνη αναβολή για ψυχολογικούς λόγους υπάρχει η περίπτωση να αποφύγω όλη την υπόλοιπη διαδικασία (χαρτούρα, υπόλοιπες ιατρικες εξετάσεις, εμβόλια κ. Λ. Π) και να μην διανυκτερεύσω εκεί. Υπάρχει περίπτωση να γίνει αν πάω μαζί με κάποιο φίλο η συγγενή; Ρωτάω για να μην τραβολογάω κάποιον άδικα μέχρι εκεί. Αν κάποιος έχει ανάλογη εμπειρία ας απαντήσει. Ευχαριστώ
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Αρχηγέ υπάρχουν σχετικές πληροφορίες σε προηγούμενες αναρτήσεις με παιδιά που πήγαν για αναβολή μαζί με συνοδό, αφιέρωσε 10-15 λεπτά στο να διαβάσεις το θέμα και είμαι σίγουρος πως θα σου λυθούν οι όποιες απορίες που έχεις.
Τάσος

Δημοσίευση από Τάσος »

Είδα αδερφέ απλά δεν κατάλαβα αν περνάς την όλη διαδικασία (γιατι αν κατάλαβα, αν την περνάς όλη φτάνει βράδυ και μετά σταμτάει το κτελ, μη μέινει η ξαδέρφη μου αμανάτι εκεί). Αν δηλώσεις πως έχεις πάει για αναβολή και απλά περάσεις τη χαρτούρα κ πας κατευθείαν στον ψυχολόγο για παραπεμπτικό, χωρίς να περάσεις υπόλοιπες εξετάσεις κ. Λ. Π και μετά φύγεις πιστεύω πως δεν είναι τόσες ώρες γ αυτό ρώτησα αν έχει κάποιος εμπειρία. Όπως και να χει σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Νασοσ

Δημοσίευση από Νασοσ »

Ξέρει κανείς να μου πει πού είναι το κοντινότερο στρατιωτικό νοσοκομείο στην Άρτα; Παρουσιαζομαι Αρτα και θα ζητήσω αναβολή, που θα με στείλουν;
ziaba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2
Επάγγελμα: Βοηθός χειριστή πριονοκορδέλας

Δημοσίευση από ziaba »

Πρέπει να παριυσιαστεις και μετα από το κέντρο θα πάρεις αναβολή θα τα κανονισμός ολα με τον ψυχολόγο που θα περάσεις.
Πολίτης !!!336 !!!
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Νασοσ έγραψε:Ξέρει κανείς να μου πει πού είναι το κοντινότερο στρατιωτικό νοσοκομείο στην Άρτα; Παρουσιαζομαι Αρτα και θα ζητήσω αναβολή, που θα με στείλουν;
Θεσσαλονικη.
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Καλησπέρα,

Κατατάσσομαι στις 11 Μαρτίου Β' ΕΣΣΟ Θήβα και θέλω να πάρω αναβολή για ψυχολογικούς λόγους. Αυτό που έχω ως απόδειξη ότι παίρνω αγωγή είναι ότι τα φάρμακα που παίρνω είναι γραμμένα στο βιβλιάριο υγείας. Αρκεί αυτό ή χρειάζεται και κάτι άλλο; Επίσης αν έχω συνοδό στο Φρουραρχείο βοηθάει σε κάτι;

Ευχαριστώ

cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Μανώλης έγραψε:Καλησπέρα,

Κατατάσσομαι στις 11 Μαρτίου Β' ΕΣΣΟ Θήβα και θέλω να πάρω αναβολή για ψυχολογικούς λόγους. Αυτό που έχω ως απόδειξη ότι παίρνω αγωγή είναι ότι τα φάρμακα που παίρνω είναι γραμμένα στο βιβλιάριο υγείας. Αρκεί αυτό ή χρειάζεται και κάτι άλλο; Επίσης αν έχω συνοδό στο Φρουραρχείο βοηθάει σε κάτι;

Ευχαριστώ

Και χωρίς χαρτιά αναβολή θα πάρεις αλλά ως εκεί, αν θέλεις για απαλλαγή η αγωγή δεν θα σου αρκεί, επίσης ο συνοδός στο Φρουραρχείο δεν βοηθάει, το θέμα είναι πως χωρίς να αποδείξεις πως έχεις πρόβλημα και δεν μπορείς να μετακινηθείς στο κέντρο κατάταξης θα σε στείλουν να παρουσιαστείς και να πάρεις αναβολή από το στρατόπεδο.

Nasos

Δημοσίευση από Nasos »

Στα Ιωάννινα δεν υπάρχει κάτι?
Nasos

Δημοσίευση από Nasos »

cuervo έγραψε:
Νασοσ έγραψε:Ξέρει κανείς να μου πει πού είναι το κοντινότερο στρατιωτικό νοσοκομείο στην Άρτα; Παρουσιαζομαι Αρτα και θα ζητήσω αναβολή, που θα με στείλουν;
Θεσσαλονικη.

Στα Ιωάννινα δεν υπάρχει κάτι;
fraf
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από fraf »

είμαι κάτοικος εξωτερικού αλλά δεν φαίνεται να εργάζομαι πουθενά.

παρουσιάζομαι 10/3 τρίπολη και θέλω να πάρω αναβολή λόγω ψυκολογικών προβλημάτων. Θα πάρω χαρτί από γιατρό.

Ποια είναι η πιο γρήγορη διαδικασία για να πάρω την αναβολή. (πρώτη αναβολή μετά την αναβολή τον σπουδών)

παρουσίαση στο κέδρο κατάταξης με το χαρτί και τον σύνοδο μου;

η στο φρουραρχείο;

Δεν μπορώ να κάτσω ελλάδα πολύ καιρό λόγω ότι εργάζομαι.

ευχαριστώ και αναμένω

Guest

Δημοσίευση από Guest »

Για το καλό σου ξέχνα το "γρήγορα" και το "ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε". Α ναι και ότι δουλεύεις...
Στο φρουραρχείο λένε ότι είναι πιο ανώδυνη η διαδικασία αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φας άκυρο και μετά να τρέχεις και να μην φτάνεις.
Στο κέντρο λένε ότι η διαδικασία διαρκεί 2 με 3 μέρες χωρίς να αποκλείεται να σε ψάξουν περισσότερο και αν καταλάβουν ότι "την παλεύεις" θα ντυθείς στο χακί και καλή θητεία.
Σκέψου και την περίπτωση ανυπότακτου εξωτερικού γιατί με την βιασύνη παίρνεις ρίσκο.

cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Στο κέντρο με τον συνοδό σου.
Goro

Δημοσίευση από Goro »

Καλησπέρα παιδιά

Παρουσιάζομαι στις 9 Μάρτη στην Αυλώνα (Υγειονομικό). Το θέμα είναι ότι είμαι φοιτητής στη Γερμανία και χρειάζομαι μια αναβολή 1 χρόνου ίσως. Πρόβλημα υγείας η χαρτί γιατρού δεν έχω. Μπορώ βέβαια να βρω έναν γιατρο να μου γράψει κάτι.

Ήθελα να ρωτήσω αν πάρω χαρτί τι είναι καλύτερο να πω στο γιατρό να γράψει ως προβλημα (π. Χ στρες, καταθλιψη). Επίσης πόσο εύκολο θα είναι να την πάρω από το στρατόπεδο ακόμα και αν δεν έχω χαρτί αν παω με συνοδό;

υ. Γ. Είμαι ακόμα στο εξωτερικό οπότε θα πρέπει να κλείσω εισητήρια και η αλήθεια ειναι οτι δεν μπορώ να λείψω πάνω από 1 εβδομάδα

Ευχαριστώ

Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Καλησπέρα. Σήμερα μου ήρθε το χαρτί να παρουσιαστώ, και υπάρχει ένα χαρτάκι κολλημένο που λέει να καταθέσω πιστοποιητικό σπουδών αλλιώς θα υπηρετήσω ένα μήνα επιπλέον. Εγώ θα ζητήσω αναβολή για ψυχολογικούς λόγους, πρέπει παρόλα αυτά να το καταθέσω το χαρτί; Εννοούν πτυχίο ή βεβαίωση ότι σπουδάζω; Είμαι φοιτητής εξωτερικού.
Ευχαριστώ πολύ.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης