Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Το να ρωτησει στο φρουραρχείο ειναι μια κουβεντα... Ποιος απαντάει εκεί και πότε; Δυο μέρες τηλεφωνούσα Πέμπτη και Παρασκευη, α ναι παρέλειψα, καποιες φορες εδειχνε κατειλημμενο, προφανώς οποιος ήταν εκει έπαιρνε τηλέφωνο σπιτι να ρωτήσει τι φαι θα έχουν το μεσημέρι. Ζητάνε να παρουσιαστώ 10/3/ Θα παω εκει στις 7 με ενα πακο χαρτια που ευτυχως που δεν τα πεταξα σε κανα μανιακό επεισόδιο.Ευτυχώς τουλαχιστον που υπάρχει και η σελιδα να δινει καποιες κατευθυνσεις.

Κιμωνας

Δημοσίευση από Κιμωνας »

Ζω Αγγλια 6 μηνες τον χρονο χωρις να ειμαι μονιμος κατοικος εξωτερικου. Εχω χαρτι Αγγλου ψυχιατρου το οποιο περιγραφει τα ψυχολογικα μου προβληματα, θα υπαρχει προβλημα στο να παρω αναβολη 1 χρονο με αυτο το χαρτι; Ευχαριστω
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Δε θα εχεις προβλημα -λογικά- εφοσον το χαρτί το δωσεις και μεταφρασμενο στα ελληνικα απο το μεταφραστικο του ΥΠΕΞ.
Val980

Δημοσίευση από Val980 »

Γεια σας, μου εχει ερθει χαρτι για καταταξη στις 10/3, εχει τελειωσει η αναβολη σπουδων λογο ηλικιας φανταζομαι. Δεν εχω κανενα χαρτι απο γιατρο και θελω να παρω αναβολη για 1-2 χρονια 1 αρχικα μαλλον και 2 λογικα για απαλλαγη, τι πρεπει να κανω; Πρεπει να κανω την ακτινογραφια πριν παω; Παρολο που ειναι να ζητησω αναβολη;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ακτινογραφία δεν χρειάζεται, πάντως χωρίς χαρτί μην κάνεις όνειρα για απαλλαγή, αν διαβάσεις το αντίστοιχο θέμα θα καταλάβεις.
Galini

Δημοσίευση από Galini »

Θα ηθελα να κανω και εγω με τη σειρα μου μια ερωτηση καθως εψαξα και δεν βρηκα κατι που να μοιαζει με την περιπτωση μας. Το αγορι μου ειναι φανταρος εδω και 2 μηνες. Τον πρωτο μηνα στο κεντρο ηταν παρα πολυ καλα καθως ειναι υγειονομικο (οδοντιατρος) και ασκουσε το επαγγελμα του στα ιατρεια, ειχε κανει και τον κυκλο του, ημασταν κοντα και σε καθε επισκεπτηριο ειχαμε τη δυνατοτητα να βρισκομαστε. Το προβλημα αρχισε οταν πηγε στη μοναδα οπου τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα γιατι εχει ελαχιστα ατομα και τους εχουν τρελανει ολους με σκοπιες, αγγαρειες κλπ και αυτος δεν μπορει να εγκληματιστει με τιποτα. Ετσι εχω παρατηρησει πως η ψυχολογια του μερα με τη μερα ειναι χειροτερη και πραγματικα ανησυχω. Γινεται να παρει αναβολη για λιγο καιρο χωρις να παρει Ι; Το φοβομαστε για την αδεια που θα χρειαστει για το ιατρειο του αργοτερα.μηπως γινεται να ζητησει αλλαγη Στρατοπεδου; Οπουδηποτε αλλου δηλδη.σας ευχαριστω εκ των προτερων!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Galini έγραψε: Γινεται να παρει αναβολη για λιγο καιρο χωρις να παρει Ι; Το φοβομαστε για την αδεια που θα χρειαστει για το ιατρειο του αργοτερα.
Μια αναβολή και μια αλλαγή Ι δεν γίνεται να επηρεάσει ένα τέτοιο θέμα.
Galini έγραψε: μηπως γινεται να ζητησει αλλαγη Στρατοπεδου; Οπουδηποτε αλλου δηλδη.σας ευχαριστω εκ των προτερων!

Φυσικά αν έχει βύσμα, αλλιώς όχι.
melkior
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από melkior »

Καλημερα και συγχαρητηρια για το σαιντ και τις γρηγορες απαντησεις. Μπαινω τωρα τελη Μαιου και θα ηθελα να παρω αναβολη (6 μηνες το πολυ) , καθως δεν εχω ολοκληρωσει ακομα τις σπουδες μου. Μου ειπανε οτι δινουνε τετοιου τυπου αναβολη οταν παρουσιαστεις, η οποια ομως ειναι για ψυχολογικους λογους. Καποιο προβλημα δεν εχω, παρα την αναγκη να ολοκληρωσω τη σχολη μου.

Αν παρω την αναβολη υπαρχει περιπτωση να εχει καποια επιπτωση μεταγενεστερα (τυπου δημοσιο κλπ) και φαινεται αν σου ζητησουν για τη δουλεια χαρτι ολοκληρωσης στρατου;

(Αν υπαρχει πιο πριν παρομοια ερωτηση και δεν την εχω βρει, απλα κατευθυνε με) Ευχαριστω.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

melkior έγραψε:Αν παρω την αναβολη υπαρχει περιπτωση να εχει καποια επιπτωση μεταγενεστερα (τυπου δημοσιο κλπ) και φαινεται αν σου ζητησουν για τη δουλεια χαρτι ολοκληρωσης στρατου;

Όχι.
kostas

Δημοσίευση από kostas »

Καλησπέρα,

έχω πάρει δύο χρόνια αναβολή για ψυχολογικούς λόγους. Θα ήθελα να πάρω άλλη μία εξάμηνη όμως αναβολή και να υπηρετήσω αμέσως μετά, κυρίως επειδή σπουδάζω ακόμα και λόγω κάποιων οικονομικών προβλημάτων. Είναι εφικτό αυτό;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

kostas έγραψε:Καλησπέρα,

έχω πάρει δύο χρόνια αναβολή για ψυχολογικούς λόγους. Θα ήθελα να πάρω άλλη μία εξάμηνη όμως αναβολή και να υπηρετήσω αμέσως μετά, κυρίως επειδή σπουδάζω ακόμα και λόγω κάποιων οικονομικών προβλημάτων. Είναι εφικτό αυτό;

Όχι δεν μπορείς να πάρεις άλλη εξάμηνη.
kostas

Δημοσίευση από kostas »

Greek_Army έγραψε:
kostas έγραψε:Καλησπέρα,

Όχι δεν μπορείς να πάρεις άλλη εξάμηνη.

Επειδή υπάρχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα όντως. Μπορώ να ζητήσω έστω αναβολή για μία εσσο για κοινωνικού λόγους;

Ευχαριστώ και πάλι.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ναι, διάβασε το σχετικό θέμα.
laed
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από laed »

Καλησπέρα παιδια εχω το εξης θέμα είμαι στο 5ο μήνα της θητείας και κάτι προέκυψε στην εξω ζώη και πρεπει να πάρω μια 6μηνη αναβολή. Απο οτι έχω διαβάσει μονο για ψυχολογικούς λόγους δινουνε οτι και να τους πεις εσυ έτσι δεν είναι; Πόσες μέρες θα μου πάρει αύτη η διαδικασία γιατί σε μια εβδομαδα το πόλυ πρεπει να έχω φυγει; Ευχαριστω
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης