Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Δεν μου είχαν αφήσει κάποιο παραπεμπτικό μετά την εξέταση για να το χάσω. Οταν με εξέτασε ο γιατρός στο στρατιωτικό νοσοκομείο, έδωσα στη γραμματεία της ψυχιατρικής πτέρυγας έδωσα τα χαρτιά του γιατρού και μου είπαν ότι τα κρατούν αυτοί. Μου έστειλαν ταχυδρομικά την ειδοποίηση για να πάρω τηλέφωνο στην Επιτροπή Απαλλαγών με Θέμα "Εξέταση Σωματικής Ικανότητας" και όταν πήρα μου είπαν να παραστώ με την ειδοποίηση αυτή (που γράδει ονομα, Σ. Α. Πότε έπρεπε να παρουσιαστώ κλπ. Την αστυνομική μου ταυτότητα και κάποια βεβαίωση από ιδιώτη γιατρό ή κρατικό νοσοκομείο.

Για αυτό ρωτάω για την γνωμάτευση από ιδιώτη γιατρό. Μου λείπει κάποιο χαρτί αυτή τη στιγμή;

Και από τη Στρατολογική Υπηρεσία που πήγα την επόμενη μέρα δεν μου έδωσαν κάποιο χαρτί απλά μου είπαν ότι θα έρθει η ειδοποίηση ταχυδρομικά, όπως και έγινε.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από Greek_Army »

Αυτή η διαδικασία γίνεται μέσω στρατοπέδου που σου έχω γράψει (παραπεμπτικό), αν έχεις κάνει την διαδικασία μέσω Φρουραρχείου δες το παρακάτω μήνυμα .
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Ε ναι, πήγα και στη στρατολογική υπηρεσία και έδωσα τη γνωμάτευση του γιατρού εκεί. Θα τη μεταφέρουν φαντάζομαι στην επιτροπή...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Απλά δεν έγραψες ότι έκανες την διαδικασία μέσω Φρουραρχείου και υπέθεσα πως υπηρετείς.
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Α, οκ, δική μου παράλειψη. Πάντως αν κατάλαβα καλά, όντως δεν χρειάζεται πρόσθετη γνωμάτευση για την περίπτωσή μου από εξωτερικό γιατρό (γιατί μου είπε η γραμματέας στο τηλέφωνο να προσκομίσω από ιδιώρη γιατρό ή δημόσιο νοσοκομείο).
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Όχι δεν χρειάζεται πρόσθετη γνωμάτευση.

Υ. Γ Το παίρνω πίσω αυτό με την σαλάτα Εικόνα
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Χαχαχχα ΟΚ, ευχαριστώ!
ΠΑΝΟΣ

Δημοσίευση από ΠΑΝΟΣ »

Καλησπερα, εγω θελω να ρωτησω τα εξης - εχω μια ημικρανια πολυ σπανια και σοβαρη με συνοδα συμπτωματα που γενικα επηρεαζει πολυ την αποδοση μου στην καθημερινοτητα με 3-5 κρισεις τη βδομαδα. εδω και 12 χρονια που την εχω τη γνωριζα σαν ημικρανια με αυρα και με λεκτικη αυρα (αφασια) [ τυφλωση απο 1-9 ωρες, πονο στο κεφαλι πολυ εντονο, μουδιασμα στο χερι και στο προσωπο και τελος δεν μπορω να καταλαβω που ειμαι και τι μου λενε]. οταν παρουσιαστικα μου την ανεφεραν σαν επιπλεγμενη ημικρανια και η σπανιοτητα ειναι περιπου 1 στους 100.000! ημουν σε φαρμακευτικη αγωγη και ο στρατιωτικος γιατρος μου την αλλαξε κανοντας με φυτο για 2-3 μηνες που την πηρα και μου εδωσε 6 μηνες αναβολη. τωρα αλλαζοντας αγωγη εχω χαρτι απο το αιγινιτιο που αναφερει τι φαρμακα παιρνω και επισυμενει οτι ειμαι ακαταλληλος για στρατευση. περα απο αυτο εχω και τα εξης θεμετα - γονεις χωρισμενοι, πατερας με νοσο κρον που θεωρηται αναπηρια 67%, εγω με ενα χρεος στην εφορα περιπου 8.000, τεβε 10.000, τραπεζες 10.000, εισοδημα 2 χρονια μηδενικο, τον συντηρω δουλευοντας οποτε μπωρο και οτι μπορω να κανω, ο πατερας μου εχει μπει σε τραπεζικο νομο διαγραφης χρεων και εχει ενα δικαστηριο σοβαρο σε λιγο διαστημα ωντας ανεργος 4 χρονια. συνδιαστικα το να μπω στρατο ειναι το τελευταιο που θελω. στο ρουφ τι να αναφερω για να παρω τουλαχιστον 2-3 χρονια ακομα αναβολη.

σας ζαλισα αλλα η κατασταση ειναι ***** και θα ταλαιπωρηθω πολυ μεσα.

ΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ »

Ειμαι φανταρος εχω φυγει απο το κεντρο ορκιστηκα κ επειδη με εβαλαν ιδικοτητα οδηγο ειμαι για εναμιση μηνα στα γιαννενα εκπεδευση, εγω ομως δεν αντεχω αλλο δεν ξερω τι με εχει πιασει ειμαι χαλια δεν τροω δεν κοιμαμε κλαι, κ ρωτησα αν μπορω να κοψω την ιδικοτητα να ειμαι απλως φανταρος κ να φυγω ποιο νωρις απο εκει γιατι μετα θα παω στα μεροι μου κ πιστευω οτι θα συνερθω αλλα ο διοικητης ειπε οχι αν παρω αναβολη κ μετα που θα με στειλουν οταν θα ερθει οκαιρος να παρουσιαστω θα εχω παλι τα ιδια καπου μακρια;
-

Δημοσίευση από - »

ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε:Ειμαι φανταρος εχω φυγει απο το κεντρο ορκιστηκα κ επειδη με εβαλαν ιδικοτητα οδηγο ειμαι για εναμιση μηνα στα γιαννενα εκπεδευση, εγω ομως δεν αντεχω αλλο δεν ξερω τι με εχει πιασει ειμαι χαλια δεν τροω δεν κοιμαμε κλαι, κ ρωτησα αν μπορω να κοψω την ιδικοτητα να ειμαι απλως φανταρος κ να φυγω ποιο νωρις απο εκει γιατι μετα θα παω στα μεροι μου κ πιστευω οτι θα συνερθω αλλα ο διοικητης ειπε οχι αν παρω αναβολη κ μετα που θα με στειλουν οταν θα ερθει οκαιρος να παρουσιαστω θα εχω παλι τα ιδια καπου μακρια;

Βγες ι4-συναισθηματικοτητα σιγα... Τραβα στον γιατρο και λες δεν ειμαι καλα. Ή παρε αναβολη δεν υπαρχει αλλη λυση... Το ι4 ειναι για να προστατεψεις τον εαυτο σου. Οχι τιποτα αλλο. Και ο λογος που βγαινεις ι4 ειναι για να αποφυγεις ορισμενα πραγματα.

ΠΑΝΟΣ έγραψε:Καλησπερα, εγω θελω να ρωτησω τα εξης - εχω μια ημικρανια πολυ σπανια και σοβαρη με συνοδα συμπτωματα που γενικα επηρεαζει πολυ την αποδοση μου στην καθημερινοτητα με 3-5 κρισεις τη βδομαδα. Εδω και 12 χρονια που την εχω τη γνωριζα σαν ημικρανια με αυρα και με λεκτικη αυρα (αφασια) [ τυφλωση απο 1-9 ωρες, πονο στο κεφαλι πολυ εντονο, μουδιασμα στο χερι και στο προσωπο και τελος δεν μπορω να καταλαβω που ειμαι και τι μου λενε]. Οταν παρουσιαστικα μου την ανεφεραν σαν επιπλεγμενη ημικρανια και η σπανιοτητα ειναι περιπου 1 στους 100.000! Ημουν σε φαρμακευτικη αγωγη και ο στρατιωτικος γιατρος μου την αλλαξε κανοντας με φυτο για 2-3 μηνες που την πηρα και μου εδωσε 6 μηνες αναβολη. Τωρα αλλαζοντας αγωγη εχω χαρτι απο το αιγινιτιο που αναφερει τι φαρμακα παιρνω και επισυμενει οτι ειμαι ακαταλληλος για στρατευση. Περα απο αυτο εχω και τα εξης θεμετα - γονεις χωρισμενοι, πατερας με νοσο κρον που θεωρηται αναπηρια 67%, εγω με ενα χρεος στην εφορα περιπου 8.000, τεβε 10.000, τραπεζες 10.000, εισοδημα 2 χρονια μηδενικο, τον συντηρω δουλευοντας οποτε μπωρο και οτι μπορω να κανω, ο πατερας μου εχει μπει σε τραπεζικο νομο διαγραφης χρεων και εχει ενα δικαστηριο σοβαρο σε λιγο διαστημα ωντας ανεργος 4 χρονια. Συνδιαστικα το να μπω στρατο ειναι το τελευταιο που θελω. Στο ρουφ τι να αναφερω για να παρω τουλαχιστον 2-3 χρονια ακομα αναβολη.

σας ζαλισα αλλα η κατασταση ειναι ***** και θα ταλαιπωρηθω πολυ μεσα.

Ι5-νομιμη απαλλαγη δινεται σε 24 μηνες-2 χρονια ακριβως απο την ημερα που παρουσιαστηκες σε στρατοπεδο αν την δωσουν. Πρεπει να χεις χαρτια...

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Χαιρετώ την παρέα!
Σπουδάζω και μένω μόνιμα στην Αθήνα. Η αναβολή (σπουδών) έχει λήξει από τον Δεκέμβρη του 2013 κι έτσι πρόκειται να μπω στις 11 Μαρτίου (Μεσολόγγι).
Θέλω όμως να ξεμπερδέψω με τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου (6 έχουν μείνει) και για να γίνει αυτό, θα πρέπει να πάρω μία 6μηνη αναβολή.
Ας πούμε λοιπόν ότι μου την δίνουν την αναβολή (11/3 - 11/9).
Ερώτηση:Θα προλάβω να μπω στην ΣΤ' ΕΣΣΟ (Σεπτέμβρης) ;
Κι αν όχι, θα μπορέσω να κάνω αίτηση να μπω στη συγκεκριμένη ΕΣΣΟ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Όχι και στα δύο.
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Κάτι τελευταίο: Μπορώ να ζητήσω 3μηνη αναβολή (11/3-11/6) ;
(Υπολογίζοντάς το, μπαίνω στην Δ' ΕΣΣΟ... Αν γίνεται βέβαια)
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Τρίμηνη για ψυχολογικούς λόγους δεν δίνουν, για 3 μήνες υπάρχει η Αναβολή για κοινωνικούς λόγους .
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Καλώς, ευχαριστώ και πάλι!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες