Δελτίο απογραφής στρατευσίμων (περιοδεύων)

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ιανούαριο-Φεβρουάριο 2013, για το πότε θα παρουσιαστείς να ψάξεις στο προηγούμενο θέμα που έγραψες αυτό το μήνυμα, φόρουμ είμαστε όχι σαμπουάν για να ρωτάτε 2 διαφορετικά θέματα σε ένα
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Δεν έχω περάσει περιοδεύον ακόμα. Τι χρειάζεται να κάνω?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Greek_Army »

Θα σε ενημερώσει το σχολείο σου
Άβαταρ μέλους
Alek
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Alek »

Θα υπάρξει απ' το σχολείο σχετική λίστα και ανακοίνωνση

Παλιότερα στον περιοδεύων έπεφτε ξεβράκωμα;

Άβαταρ μέλους
wrccc
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από wrccc »

Τι ξεβρακωμα ρε στο 1960 ειμαστε; Στα κεπ θα πας να σε δωσουν ενα χαρτι μονο Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikos333
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από nikos333 »

Παιδια μηπως ξερει κανενας εμεις π ειμαστε γενηθης το 95 ποτε περναμε περιοδευων?
Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Avatar »

Πέρισυ σε εμάς κάπου ιανουαριο ήταν (1 μήνα πριν 1 μήνα μετά δεν θυμάμαι) . Έρχεται ένα χαρτί στο λυκειάρχη που λέει όλα τα αγόρια πρέπει να πάνε σε ΚΕΠ ή στο ρουφ στην στρατολογία (εκεί πήγα εγώ) για να απαντήσουν σε κάποιες ερωτήσεις. Έχει μια ημερομινία να πας εκεί ανάλογα με το επίθετό σου (εννοείτε ότι πρέπει να είσαι τυπικός σε τέτοια πράματα... ) .
Σε κάθε περίπτωση θα σας ειδοποιήσει ο λυκειάρχης όταν είναι η ώρα και θα ανεβάσει σε κάποιον πίνακα ανακοινώσεων τα επίθετα και τις ημερομηνίες που πρέπει να πάτε, πας σε ρωτάνε πράγματα τυπικά και φεύγεις. Τουλάχιστον έτσι έγινε σε εμάς. Εγώ πήγα στη στρατολογία και πάνω απο 15 λεπτά δεν έκατσα (συν τον χρόνο που περίμενα) με ρώτησαν αν θέλω ΣΞ-ΠΝ-ΠΑ αν θες ειδικές δυνάμεις, νούμερο παπουσιού, που μένεις κλπ απλά πράγματα. Απο την άλλη ένας φίλος μου πήγε στο ΚΕΠ της περιοχής του και έκατσε πολύ ώρα... Τον ρώταγαν κάτι ανύπαρκτα πράγματα αν ξέρει πολεμικές τέχνες, μουσικό όργανο κλπ
ΓΙΩΡΓΟΣ

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

Να σε λιγο θα σου ερθει ραβασακι απο τη στρατολογια εμενα μου ηρθε σημερα
vaggelis

Δημοσίευση από vaggelis »

Είμαι του 95 μένω στην Ηγουμενίτσα αλλά κατάγομαι από τα Τρίκαλα Θεσσαλίας μήπως θα μπορούσα να μάθω πότε περνά περιοδέβων Και που Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Avatar »

Βαγγέλη απάντησα ακριβώς από πάνω τι έγινε στην περίπτωση μου (όπως και στους περισσότερους αυτή η διαδικασία ακριβώς γίνεται) . Ιανουάριο - Φεβρουάριο έρχονται τα χαρτιά για όλα τα αγόρια στο σχολείο σου. Διάβασε 3 μηνύματα παραπάνω τα έχω γράψει αναλυτικά...
Αν δεν πηγαίνεις σχολείο δεν ξέρω τι γίνεται, καλύτερα να πάρεις τηλέφωνο στη στρατολογική υπηρεσία της περιοχής που μένεις
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Αν δεν πηγαίνεις σχολείο δεν ξέρω τι γίνεται, καλύτερα να πάρεις τηλέφωνο στη στρατολογική υπηρεσία της περιοχής που μένεις

Λοιπόν ο φίλος θα πάει στο ΚΕΠ ή στο αρμόδιο στρατολογικό γραφείο του νομού που ανήκει βάση του τόπου που έχει γεννηθεί ή έχει τα χαρτιά του ώς δημότης και θα ρωτήσει. Μας είπε πως έχει γεννηθεί το 1995 άρα θα πάει τον άλλο μήνα ή τον Φεβρουάριο και αν δεν πάει σχολείο θα ενδιαφερθεί απο μόνος του.

-

Δημοσίευση από - »

Στο λύκειο θα σας ενημερώσουν... Πάντα πάει ανακοίνωση. Και μετά πας στο τοπικό στρατολογικό γραφείο. Αυτά γίνονται στο ΚΕΠ τώρα. Αν έχεις μητρώο αρρένων Τρίκαλα τότε ανήκεις στο Στρατολογικό Λάρισας. Αν έχεις Ηγουμενίτσα τότε Ιωαννίνων.

ΜΙΧΑΛΗΣ

Δημοσίευση από ΜΙΧΑΛΗΣ »

Γεννημενος το 1996 περναω φετος (ιανουαριο-φεβρουαριο 2013) περιοδευων;
Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Avatar »

Του χρόνου παιρνάς
Άβαταρ μέλους
vaggelas
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από vaggelas »

Καλησπερα παιδες στις 7 του μηνα εκανα τα χαρτια μου και δηλωσα καταδρομεας ειδικες δυναμεις, μπορειτε να μου πειτε ποτε θα μου ερθει το χαρτι καταταξης και ποτε περιπου θα με καλεσουν να παρουσιαστω;

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες