ΕΛΔΥΚ - Ελληνική Δύναμη Κύπρου
Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς πότε θα επαναπατριστούμε στην Ελλάδα απο Κύπρο; Μιλάω για την 334 σειρά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
334 E EΣΣΟ Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Επισης οσοι πηγατε προσφατα στρατο απο την πρωτη μερα στο στρατο δηλωνουμε για μεθωριο και μετα απο ποσες μερες πηγαινουμε κυπρο; Ευχαριστω για ολες τις απαντησεις σας
- JohnKramer
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 6
Επίσης δεν απαντήθηκε το ερώτημα με τις μετακινήσεις.Υπάρχουν δρομολόγια με c130 κατά τη θητεία που μπορείς να πάρεις;
Σου δίνουν μία κάρτα επιβίβασης, για ποια μέσα ισχύει;
Σου δίνουν μία κάρτα επιβίβασης, για ποια μέσα ισχύει;
Πέρα απο τις εξόδους, τις άδειες, το μισθό και την ωραία ζωή στην Κύπρο, δεν υπάρχει κάποιο θέμα στις σχέσεις Ελλήνων Κυπρίων;
Ειναι φιλικότατες απο όσο γνωρίζω. Ξέρει κανεις να μας πει απο την πρόσφατη εμπειρία του;
Ειναι φιλικότατες απο όσο γνωρίζω. Ξέρει κανεις να μας πει απο την πρόσφατη εμπειρία του;
Ένα απο τα θετικά της ΕΛΔΥΚ είναι ότι έχουν πάθος με την καθαριότητα (στρώσιμο κρεβατιού, καθαρισμός τουαλέτας). Από οτι έχω διαβάσει και απο προηγούμενα σχόλια και αν ισχύουν ακόμη είναι πολύ θετικό. Στην Ελλάδα απο αυτά που ακούμε δεν ισχύουν τέτοια πράγματα.
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας που μου έχετε δώσει μέχρι στιγμής
Θα ήθελα να ρώτήσω τα εξής σε όσους έχουν υπηρετήσει σχετικά πρόσφατα στην ΕΛΔΥΚ:
α) ποίες ειδικότητες υπάρχουν στην ΕΛΔΥΚ και αν βοηθάει το πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαιδευσης
β) όταν δηλωνουμε για μεθωριο μετα απο ποσες μερες πηγαινουμε κυπρο
γ) οι σχέσεις Ελλήνων Κυπρίων είναι φιλικές, σωστά;
δ) ισχύει ότι στην ΕΛΔΥΚ έχουν μανία με την καθαριότητα;
Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας
Θα ήθελα να ρώτήσω τα εξής σε όσους έχουν υπηρετήσει σχετικά πρόσφατα στην ΕΛΔΥΚ:
α) ποίες ειδικότητες υπάρχουν στην ΕΛΔΥΚ και αν βοηθάει το πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαιδευσης
β) όταν δηλωνουμε για μεθωριο μετα απο ποσες μερες πηγαινουμε κυπρο
γ) οι σχέσεις Ελλήνων Κυπρίων είναι φιλικές, σωστά;
δ) ισχύει ότι στην ΕΛΔΥΚ έχουν μανία με την καθαριότητα;
Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας
Συγνώμη αν ρωτάω πράγματα που έχουν ειπωθεί ήδη αλλά έχω μπερδευτεί. Στην ΕΛΔΥΚ ανήκουν και οι Ε. Δ.
- monkgeorgia
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Καλησπερα σε ολους. Να κανω μια ερωτηση οταν επαναπατριστω παω στα Τεθωρακισμενα στην Αυλωνα οπου παρουσιαστηκα σωστα; Ξερει κανενας τις μερες που απομενουν θα μεινω στο κλιμακιο της ΕΛΔΥΚ μεσα στην Αυλωνα η θα βγαινω μεσημερι και θα μπαινω ξανα πρωι; Υπαρχει ειδικος λογος που το ρωταω αυτο και δεν ειδα να εχει ειπωθει καπου. Ευχαριστω!
Μπαίνεις στην οργανική δύναμη μιας εκ των Επιλαρχιών/Ιλών του ΚΕΤΘ, δεν μένεις στο κλιμάκιο ΕΛΔΥΚ.
- monkgeorgia
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Ευχαριστω πολυ.
tp έγραψε:Ένα απο τα θετικά της ΕΛΔΥΚ είναι ότι έχουν πάθος με την καθαριότητα (στρώσιμο κρεβατιού, καθαρισμός τουαλέτας). Από οτι έχω διαβάσει και απο προηγούμενα σχόλια και αν ισχύουν ακόμη είναι πολύ θετικό. Στην Ελλάδα απο αυτά που ακούμε δεν ισχύουν τέτοια πράγματα.
Οπως ειπε και μια σειρα μου με το που επαναπατριστηκαμε και πηγαμε στη νεα μας μοναδα:"Που ηρθαμε ρε μλκ... Αυτοι εδω ειναι πολιτες με στολη!"
Η μερα με τη νυχτα τα στρατοπεδα στην Ελλαδα σε σχεση με τη Κυπρο... Με ολο το σεβασμο σε οσους υπηρετουν εδω, αλλα πολυ ***** η κατασταση.

tsad92 έγραψε:Συγνώμη αν ρωτάω πράγματα που έχουν ειπωθεί ήδη αλλά έχω μπερδευτεί. Στην ΕΛΔΥΚ ανήκουν και οι Ε. Δ.
Επισημα η ΕΛΔΥΚ δεν επιτρεπεται να εχει μοναδα ΕΔ στο νησι. Ετσι η μοναδικη ελλαδιτικη μοιρα ΕΔ στο νησι φερει τη προσωνυμια 35 Μοιρα Καταδρομων και υπαγεται στην Διοικηση Καταδρομων της Κυπρου και κατ' επεκταση στην Εθνικη Φρουρα (Κυπριακος Στρατος).
Ετσι λοιπον, οχι. Η 35ΜΚ δεν ειναι ΕΛΔΥΚ.
Καλησπερα παιδια!
Προκειται να παρουσιαστω τον Ιουλη στην Αρτα και εχω ενα μικρο προβλημα :P
Εχω ακουσει απο φιλους και γνωστους οτι μεσα στον στρατο παιρνεις κιλα για αυτο θελω να δηλωσω Κυπρο γιατι μου εχουν πει οτι εχει σχετικα καλες εγκαταστασεις με γυμναστηριο.
Αν δηλωσω Κυπρο ειναι σιγουρο οτι θα με στειλουv;
Ισχυει οτι διαθετει νεες εγκαταστασεις με γυμναστηριο;
Το γυμναστηριο θα μου επιτρεπεται να το χρησιμοποιω οταν θελω;
Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις!:)
Εχω ακουσει απο φιλους και γνωστους οτι μεσα στον στρατο παιρνεις κιλα για αυτο θελω να δηλωσω Κυπρο γιατι μου εχουν πει οτι εχει σχετικα καλες εγκαταστασεις με γυμναστηριο.
Απο τη στιγμη που θα δηλωσεις κατα την καταταξη σου εθελοντης για Κυπρο, η μεταθεση σου κατα 90% Θα βγει για εκει.
Απο εκει και περα σχεδον ολες οι μοναδες της ΕΛΔΥΚ εχουν γυμναστηρια, τα οποια μπορεις να χρησιμοποιεις ελευθερα στον ελευθερο σου χρονο.
Απο εκει και περα σχεδον ολες οι μοναδες της ΕΛΔΥΚ εχουν γυμναστηρια, τα οποια μπορεις να χρησιμοποιεις ελευθερα στον ελευθερο σου χρονο.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 3
- Επάγγελμα: Βοηθός χειριστή πριονοκορδέλας
Vaios έγραψε:Καλησπερα παιδια!
αν εισαι Ι1 πας κυπρο κατα 99,9%
Πολίτης !!!336 !!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες