ΣΣΕ - Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων

Πληροφορίες για όλες τις στρατιωτικές σχολές (ΣΣΕ, ΣΜΥ, ΣΣΑΣ, ΣΜΑ, ΣΜΥΝ, ΣΥΔ, ΣΤΥΑ, Ικάρων κλπ), την παρεχόμενη εκπαίδευση και τη ζωή μέσα σε αυτές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
kikhzax
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kikhzax »

Ευχαριστω πολυΕικόνα
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 11
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Όχι γιατί είσαι φακελωμένος στη ΚΥΠ και οι ρουφιάνοι του παρακράτους καραδοκούν.

Έλεος ρε μεγάλε, στη δεκαετία του 1960 ζούμε;
ασχετος

Δημοσίευση από ασχετος »

Οκ νασσο σε ευχαριστω απλως οι γονεις μου μου το επαν για απειλη ειμαι 15 και δεν ξερω πολλα γιαυτο ρωτησα
Βάσω

Δημοσίευση από Βάσω »

Αν και μικρη ακομα. Θα ηθελα να μαθω καποια πραγματα για την ΣΣΕ.
καταρχας κοριτσια μπαινουν σωστα; Εγω 9ελω να μπω ως ψυχολογος. Τι ακριβως θα κανω; Ποσο πρεπει να γραψω;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 11
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Δεν έχει η ΣΣΕ, αλλά η ΣΣΑΣ στη Θεσσαλονίκη. Διάβασε τα σχετικά εδώ

Ψυχολόγων ΣΣΑΣ

Και η ιστοσελίδα της ΣΣΑΣ

http://www.ssas.gr/index.php/el/
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Greek_Army »

Βάσω έγραψε:Αν και μικρη ακομα. Θα ηθελα να μαθω καποια πραγματα για την ΣΣΕ.
καταρχας κοριτσια μπαινουν σωστα; Εγω 9ελω να μπω ως ψυχολογος. Τι ακριβως θα κανω; Ποσο πρεπει να γραψω;

Παίρνουν κορίτσια, ειδικότητα ψυχολογίας όπως σου έγραψε και ο Nassos δεν υπάρχει, το πόσο πρέπει να γράψεις δεν μπορεί να το γνωρίζει κανείς, όταν είναι να δώσεις ξαναρώτα.
anaktas
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από anaktas »

Βάσω έγραψε:Αν και μικρη ακομα. Θα ηθελα να μαθω καποια πραγματα για την ΣΣΕ.

;Στρατιωτική Ψυχολόγος μόνο απο ΣΣΑΣ. Τώρα, τα μόρια που πρέπει να γράψεις είναι πολλά διότι οι βάσεις του τμήματος αυτού κυμαίνονται εδώ και χρόνια στα 19000 με 19400 μόρια.(πάντα θεωρητική κατεύθυνση)
Οπότε αν θἐ ς πολύ το τμήμα αυτό βάλε το κεφάλι κάτω και διάβασε, διάβασε, διάβασε...
Είναι και γ@μω τις σχολές...
Amat victoria curam
Άβαταρ μέλους
Akis_7
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Akis_7 »

Ναι και παίρνουν 1 εισακτέο κάθε χρονιά...
ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
Άβαταρ μέλους
kostas5
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από kostas5 »

Καλημέρα παιδιά, έψαξα στο φόρουμ και δεν βρήκα κάτι ξεκάθαρο για το θέμα τον ξένων γλωσσών και γενικότερα των πτυχίων στη ΣΣΕ. Εγώ προσωπικά έχω proficiency στα αγγλικά lower στα γαλλικά και ECDL CORE και EXPERT στη πληροφορική. Όλα αυτά θα μου χρησιμέψουν σε κάτι μέσα στη σχολή; Η τουλάχιστον μετέπειτα σαν αξ/κος; Π. Χ. Να συμμετέχεις σε συμβούλια ΝΑΤΟ, καλύτερη θέση στη μονάδα Ή κάτι τέτοιο. Η τσάμπα πήγαινα τόσα χρόνια και δεν κατέβαινα για μπάλα;
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Terminator »

Από όσο ξέρω για να πας στο συμβούλιο του νατο θέλεις μέσο.

Άβαταρ μέλους
F-16
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από F-16 »

kostas5 έγραψε:Καλημέρα παιδιά, έψαξα στο φόρουμ και δεν βρήκα κάτι ξεκάθαρο για το θέμα τον ξένων γλωσσών και γενικότερα των πτυχίων στη ΣΣΕ. Εγώ προσωπικά έχω proficiency στα αγγλικά lower στα γαλλικά και ECDL CORE και EXPERT στη πληροφορική. Όλα αυτά θα μου χρησιμέψουν σε κάτι μέσα στη σχολή; Η τουλάχιστον μετέπειτα σαν αξ/κος; Π. Χ. Να συμμετέχεις σε συμβούλια ΝΑΤΟ, καλύτερη θέση στη μονάδα Ή κάτι τέτοιο. Η τσάμπα πήγαινα τόσα χρόνια και δεν κατέβαινα για μπάλα;
Καλημέρα και πάλι.:P Φίλε αυτά μέσα στη σχολή μπορεί να σου χρησιμεύσουν όσον αναφορά τις ανάγκες της σχολής καθ'όλη τη διάρκεια της φοίτησής σου. Από εκεί και πέρα όμως έχει μεγαλύτερες δυνατότητες για εξέλιξη και συμμετοχή σε διάφορες δραστηριότητες μετά το τέλος της σχολής. Ό, τι και να ξέρεις τη σήμερον ημέρα καλό είναι, μη μασάς. Επίσης, κάποιοι ξέρω ότι μετά τη σχολή πάνε ως πληροφορικοί, αλλά είναι λιγοστοί όπως και αυτοί τη ΣΑΣ. Από όσο γνωρίζω, όμως, δεν παίζουν ιδιαίτερο ρόλο τα πτυχία σου εκεί, αλλά το βύσμα, η τύχη και η καλή σου σταδιοδρομία στη διάρκεια της σχολής. Εάν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ή έχω κάπου λάθος ας με διαψεύσει.:)

armylover
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από armylover »

Καλησπέρα σε ολους... Παω α λυκειου και ενδιαφερομε για σσε... Μήπως γνωριζετε πιο ειναι το ποσοστο των εισακτεων γυναικων; Και Σκεφτομαι να αρχισω απο του χρονου προετοιμασία για τα αθληματα καλα θα κανω η θα ειναι πεταμενα λεφτα;(κανω 6 χρονια ιππασια οποτε εχω καλη φυσικη κατασταση) ευχαριστώ εκ των προτερων
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δεν υπάρχει ποσοστό, από εσένα εξαρτάται άμα πιάσεις την βάση θα μπείς, για τα αθλήματα υπάρχει ξεχωριστό θέμα στο φόρουμ, αν το διαβάσεις θα καταλάβεις.

Αθλητικές Δοκιμασίες ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ (2014)
armylover
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από armylover »

Greek_Army έγραψε:Δεν υπάρχει ποσοστό, από εσένα εξαρτάται άμα πιάσεις την βάση θα μπείς, για τα αθλήματα υπάρχει ξεχωριστό θέμα στο φόρουμ, αν το διαβάσεις θα καταλάβεις.

Αθλητικές Δοκιμασίες ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ (2014)
Δηλαδη αμα πιασω την βαση περασω τα αθληματα και τηρω ολες τις προιποθεσεις περναω;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ναι.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης