Σωματική ικανότητα και προβλήματα υγείας

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Απάντηση
Στρατός και θητεία
guest

Δημοσίευση από guest »

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση Φίλε.Γιατί όμως με μια τέτοια Απλή "ασθένειά " να βγαίνεις ι2; Εάν το κρύψω η εξετάσεις αίματος φτάνουν σε τέτοιο σημείο ούτως ώστε να φανεί ; Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε ι1 με ι2 και γενικότερα με όλες τις άλλες κατηγορίες ; Αν βγεις ι2 ή οποποιαδήποτε άλλη κατηγορία έχεις επιπτώσεις στο να βγάλεις διπλωμα ή γενικότερα στη ζωή σου;

skidrow
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από skidrow »

Τι δίπλωμα;
guest

Δημοσίευση από guest »

Είτε επαγγελματικο είτε ερασιτεχνικό. Κατι ακόμα σας ζητάνε βιβλιάριο υγείας ;

Υ. Γ απαντήστε όσοι περισσότεροι μπορείτε στα ερωτήματα που έκανα παραπάνω χρειάζομαι πολλές απόψεις για να σχηματισω μια άποψη.

cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

MΕγάλε δεν γίνεται όμως χωρίς να ψάξεις να βοηθηθείς, λοιπόν για την σωματική ικανότητα και κολλήματα για διπλώματα ή εύρεση εργασίας υπάρχει ξεχωριστό θέμα στο φόρουμ ψάξε και θα το βρεις, για απόκρυψη ιατρικού γεγονότος διάβασε προηγούμενες σελίδες και για τι έγγραφα θα χρειαστείς για την κατάταξη ψάξε να βρεις είτε το άρθρο του φόρου είτε το θέμα.

Γιατί βγαίνεις Ι2 το γνωρίζουν οι ιατροί που έχουν ψηφίσει το ΦΕΚ περί σωματικής ικανότητας των στρατεύσιμων.

lazos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από lazos »

Γεια σας... Ειμαι 25 χρονων και Ετοιμος να κανω τα χαρτια μου για στρατο τον Αυγουστο...
Τα προβληματα υγειας που παρουσιαζω ειναι τα εξης:
-> Εχω υψηλη μυωπια (9.5 βαθμους και στα δυο ματια) και αστιγματισμο (4 και 3.5 αντιστοιχα) ... Και φοραω γυαλια... Τα τελευταια χρονια ειναι σταθερες οι τιμες... Στα 6 μου εμφανισα πρωτη φορα θεμα με την οραση...
-> Εχω χρόνιο ελεγχομενο βρογχικο ασθμα (απο τα 10 μου) ... Τωρα πλεον ευτυχως παιρνω εισπνοομενο Symbicort και ειμαι μια χαρα... Εκτος αν ειμαι περιβαλλον με πολλη υγρασια...
-> Φετος εκανα ολικη θυροειδεκτομη... Καλοηθης βιοψια... Απλως θα παιρνω ενα χαπι θυροξινης Τ4 και ενα χαπι για την βιταμινη D... Ευτυχως ολα ρυθμισμενα και ΟΚ συμφωνα με τον γιατρο μου... Δυστυχως απο τα 22 μου ειχα θεμα με τον θυεροειδη...

Κατα τα αλλα υγιεστατος!Εικόνα
Θα ηθελα να ρωτησω... Εγω τι Ι θα βγω; Διαβαζοντας περιοδικα τα post στο site... Με βλεπω Ι4... Αλλα μηπως παιζει και το Ι5; Για ριχτε καμια γνωμη...
Ευχαριστω προκαταβολικα...
GUEST

Δημοσίευση από GUEST »

Χαίρετε. Πήρα 6 μήνες αναβολή λόγω αλλεργίας. Θα ήθελα ναα ρωτήσω εάν το Ι θα μου το δώσουν τώρα ή όταν παρουσιασθώ κανονικά.
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Όταν ξανά παρουσιαστείς.
Asta

Δημοσίευση από Asta »

Καλησπέρα παιδιά.θα ήθελα μια βοήθεια αν γνωρίζει κάποιος. Παρουσιάζομαι αρχές μάη και έχω πάρει ήδη μια πρώτη αναβολή για λόγους υγείας διάρκειας ενός έτους. Έχω κάνει χειρουργείο για κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου και την πρώτη αναβολή την είχα πάρει απλά προσκομίζοντας ένα χαρτί που έλεγε για αδυναμία άρσης βάρους για 6 μήνες λόγω ισχιαλγίας. Επειδή όμως δεν έχω ξεμπερδέψει ακόμα με σπουδές και θα ήθελα να πάρω ακόμα μια αναβολή 6 μηνών τι πιθανότητες έχω αν πάω με καινούριο χαρτί που θα λέει ακριβώς το ίδιο με το προηγούμενο δηλαδή για αδυναμία άρσης βάρους;

Ευχαριστώ!

enidrio

Δημοσίευση από enidrio »

Γεια σας γνωριζει κανεις τι ικανοτηα μπορω να παρω λογο βαρους που ειμαι (χοντρος) υψος 1,77 και βαρος 105... θελω να μου απαντηση καποιος που να γνωριζει πραγματικα γιατι το θεμα μου ειναι θα παρω οπλο λογο βαρους η οχι ;

bananasplit
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από bananasplit »

καλησπέρα παιδιά. Μετά από μια αναβολή στράτευσης για κοινωνικούς λόγους, ήρθε το καινούριο χαρτί που με καλεί με την Γ ΕΣΣΟ. Πριν λίγο καιρό είχα ρωτήσει ξανά, σε λάθος θέμα όμως, οπότε δεν είχα πάρει κάποια απάντηση! Θέλω λοιπόν να σας ρωτήσω σχετικά με την ικανότητα που θα μου βγάλουν. Καταρχήν να σας πώ, ειλικρινά, οτι θέλω να αποφύγω την στράτευση.
Σας αναφέρω τις παθήσεις μου, μήπως ξέρετε αν θα με απαλλάξουν από τη στράτευση.
πάσχω λοιπόν από παχυσαρκία (δείκτης μάζας σώματος 42 ή 43), υπνική άπνοια (κοιμάμαι με μάσκα), υψηλή πίεση, άσθμα, λαβύρινθο,δισκοκήλες σε δύο σπονδύλους, που δεν μου επιτρέπουν να σηκώσω βάρος, κρίσεις πανικού, πλατυποδία, στραβισμό και αρκετές αλλεργίες (κυρίως στα πεύκα και σε κάθε είδος γύρης, χωρίς όμως να έχω πάει σε αλλεργιολόγο για εξετάσεις).(νομίζω δεν ξέχασα κάτι). Υπάρχει περίπτωση να απαλλαγώ ως ι5; Και ποιά είναι η διαδικασία που θα μου προτείνατε να ακολουθήσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.
Άβαταρ μέλους
lionslaw
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από lionslaw »

52 μέρες μετά την γέννηση μου είχα κάνει εγχείρηση βουβωνοκήλης. Από τότε δεν έχω κάποιο πρόβλημα, σηκώνω βάρη, αθλούμαι κ. Α. Υπάρχει περίπτωση αλλαγής Ι;

Άβαταρ μέλους
emiliano
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από emiliano »

Εχω παρει αναβολη 2 φορες για χιαστους κ ξαναχτυπησα υπαρχει περιπτωση με την τριτη αναβολη να παρω απαλλαγη?
Άβαταρ μέλους
JohnKramer
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από JohnKramer »

Μπορεί να μου κάποιος χονδρικά, πόσα χιλιόμετρα την εβδομάδα τρέχουνε οι οπλίτες στο ΚΕΝ;

Έχω ένα τραυματισμό, που με ταλαιπωρεί τελευταία.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης