Αναβολές στράτευσης λόγω σπουδών

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Stefanos Naos

Δημοσίευση από Stefanos Naos »

Σπουδαζω σε κολεγιο στην Αγγλια μεχρι τον Ιουλιο και μετα θα μπω σε πανεπιστιμιο τον ερχομενο Σεπτεμβρη.

Θα ηθελα να με ενημερώσετε Τι χρειαζομαι για να παρω την αναβολη τον Μαρτιο που ερχετε.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 22
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Επικοινώνησε με τη πρεσβεία για τα έγγραφα. Λογικά δίνεις για A και O Level.
PETER

Δημοσίευση από PETER »

Καλησπέρα και απο εμενα παιδια λεγομαι Πετρος και ειμαι 23 χρονων, μια ερωτηση παρακαλω, θελω να παρω αναβολη για μεταπτυχιακο το οποιο διεξαγεται στην Αγγλια, το χαρτι το οποιο μου εδωσε το πανεπιστημιο ειναι ακριβως οπως το ζηταει η στρατολογια. Το προβλημα μου ειναι οτι κατω κατω το υπογραφει ο υπευθηνος των προγραμματων εξαποστασεως. Δηλαδη γραφει το ονομα του και διπλα το ονομα του πανεπιστημιου μαζι με την λεξη "online".
Υπαρχει περιπτωση να μου αποριψουν την αναβολη; Το υπολοιπο κειμενο ειναι κομπλε. Απλα ρωταω μηπως το θεωρησουν σαν σπουδες εξ αποστασεως και με γηωσουν... Το εγγραφο αυτο θα το συνοδευσω με υπευθηνη δηλωση του οτι βρισκομαι στην Αγγλια, πραγμα που δεν ειναι και ψεμα. Επισης να συμπληρωσω οτι αλλα περιθωρια δεν εχω καθως σε 2 εβδομαδες παρουσιαζομαι και εχω ηδη χρησιμοποιησει την αναβολη για κοινωνικους λογους.

Mike
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Mike »

Δηλαδη εχεις παρει αλλη αναβολη για σπουδες κατωτερης βαθμιδας και θελεις αναβολη για μεταπτυχιακο ως τα 28;

Το τι θα σου πει το στρατολογικο γραφειο ειναι δυσκολο να σου το πει καποιος απο το φορουμ. Αν η βεβαιωση αναφερει οτι το μεταπτυχιακο ειναι πληρους απασχολησης (full time) Και ο τοπος του μεταπτυχιακου ειναι το πανεπιστημιο, δεν βλεπω γιατι να εχεις προβλημα μονο και μονο επειδη ο τιτλος του υπευθυνου λεει online. Απο την αλλη, θα μπορουσες να του εξηγησεις το προβλημα και να του ζητησεις ειτε να υπογραψει αλλος, ειτε να αναφερει σαφως οτι το μεταπτυχιακο γινεται με πληρη φοιτηση στην αγγλια. Οπως και να εχει, τρεχα στο στρατολογικο γραφειο και θα μαθεις τι θα σου πουν.

loofas

Δημοσίευση από loofas »

Γεια σας,ειμαι γεννημενος το 1995 και πρωτοετης φοιτητης, για να παρω την 10ετη αναβολη στρατιωτικης θητειας λογω σπουδων πρεπει να προσκομισω τωρα τα δικαιωλογητικα ή μολις μου ερθει το χαρτι για να παρουσιαστω;

Ευχαριστω

Mike
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Mike »

Τωρα. Δεν ειναι αναγκη να το κανεις τελευταια στιγμη να τρεχεις. Η αναβολη ιδια ειναι
Manos Pap

Δημοσίευση από Manos Pap »

Να ρωτήσω κάτι με όλον το σεβασμό; Με ποια λογική η αναβολή είναι μέχρι τα 21; Ποια σχολή τελειώνει στα 3 χρόνια ; Εγω που θα την τελειώσω στα 4 χρόνια και θέλω να πάω στρατό στα 22 δεν παιζει; Δεν με βολεύει καθολου να παω στα 28 φαντάρος, θα χάσω την δουλεια που θα έχω βρει έξω, απλά θα ήθελα πολύ να συζητήσω με το άτομο που σκέφτηκε την αναβολή στα 22 για ΑΕΙ/ΤΕΙ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 147

Δημοσίευση από Greek_Army »

Έως 21ο έτος ηλικίας για υποψήφιους ΑΕΙ, ΤΕΙ, την επόμενη φορά να μην βιαστείς να διαβάσεις ένα άρθρο.
Manos Pap

Δημοσίευση από Manos Pap »

Με τα καινούργια δεδομένα, ζητώ συγγνώμη.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ξέρεις κάτι που δεν γνωρίζουμε; Δεν έχει αλλάξει κάτι.
DM90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από DM90 »

Manos Pap έγραψε:Να ρωτήσω κάτι με όλον το σεβασμό; Με ποια λογική η αναβολή είναι μέχρι τα 21; Ποια σχολή τελειώνει στα 3 χρόνια ; Εγω που θα την τελειώσω στα 4 χρόνια και θέλω να πάω στρατό στα 22 δεν παιζει; Δεν με βολεύει καθολου να παω στα 28 φαντάρος, θα χάσω την δουλεια που θα έχω βρει έξω, απλά θα ήθελα πολύ να συζητήσω με το άτομο που σκέφτηκε την αναβολή στα 22 για ΑΕΙ/ΤΕΙ

Μάνο μήπως βιάζεσαι λιγάκι και τα έχεις μπερδέψει. Έχεις κάποιο χαρτί αναβολής μέχρι τα 21 και αν ναι τι ακριβώς γράφει πάνω;
Εγώ είχα περάσει στα ΤΕΙ το 08 και το 09 μου είχε έρθει χαρτί να παρουσιαστώ. Είχα πάει στην στρατολογία και πήρα μια ωραιότατη αναβολή μέχρι το 2017 λόγο σπουδών ως φοιτητής όπως γράφει στο χαρτί που είχα πάρει τότε.

ΥΓ Τα πράγματα δεν θα γίνουν ακριβώς... Όπως τα σχεδιάζεις στο μυαλό σου σε αυτήν την φάση Εικόνα Μακάρι να σου κάτσουν όμως.

JoJo
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από JoJo »

Καλησπερα σας, ειχα κανει αιτηση αναβολης λογω σχολειου. Πηγα στο ΚΕΠ, η αιτηση μου εγινε και μου ειπαν να μπω στο stratologia.gr για να μαθω πληροφοριες για αυτην. Προσπαθω ομως τοσο καιρο (απο 11/4) και η ιστοσελιδα μου βγαζει προβλημα οτι "δεν κατεστη δυνατη η ταυτοποιηση των στοιχειων" μου παροτι βαζω τα απαραιτητα στοιχεια (Στρατιωτικο αριθμο, ονομα, επιθετο, ετος γεννησης και αριθμο ταυτοτητας)

Μπορειτε να με βοηθησετε;
Θανασης

Δημοσίευση από Θανασης »

Φιλε κ εγω εχω το ιδιο προβλημα, πηγα το πρωι εκανα την αιτηση για αναβολη. Μπαινω τωρα στο site κ λεει δν υπαρχει αναβολη καταταξης. Δεν περνανε κατευθειαν τα στοιχεια στο site;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Η φόρμα δεν ανανεώνεται κάθε μέρα επειδή πχ παίρνουν 2 άτομα αναβολή.
Kyrillos

Δημοσίευση από Kyrillos »

Καλημέρα σας,

Είμαι 35 χρονών πήρα την ελληνική ιθαγένεια με δήλωση το φέτος το Μάρτιο (ο Πατέρας μου ήταν Έλληνας) και τώρα πρέπει να πάω στο στρατό. Θα ήθελα να σας ρωτήσω ότι αν ξεκινώ ένα διδακτορικό η μεταπτυχιακό τώρα (από το Σεπτέμβριο) και θα έπρεπε να κατάγω το Ιούλιο μπορώ να πάρω αναβολή;

Ευχαριστώ!

Κύριλλος

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες