Αναβολές στράτευσης λόγω σπουδών

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 147

Δημοσίευση από Greek_Army »

Αν κοιτούσες τα αντίστοιχα άρθρα θα σου είχε λυθεί η απορία.

Χρήστος

Δημοσίευση από Χρήστος »

Ευχατιστώ πολύ
Νίκος

Δημοσίευση από Νίκος »

Καλησπέρα και πάλι. Μπορείτε να μου πείτε ποιες ώρες μπορώ να εξυπηρετηθώ στην στρατολογία;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Νίκος έγραψε:Καλησπέρα και πάλι.Μπορείτε να μου πείτε ποιες ώρες μπορώ να εξυπηρετηθώ στην στρατολογία;

09:00 - 13:00
bill

Δημοσίευση από bill »

Καλησπερα μου ηρθε πριν λιγες μερες ενα χαρτι απο τον στρατιο για να παρουσιαστω στις 20 του μηνα. Οποτε χρειαζομε τη βεβεωση εγγραφης για να παρω αναβολη. Σημερα πηρα την βεβαιωση αλλα δεν γραφει για στρατιωτικη χρηση και ετσι δεν την δεχονται και η γραμματεια μου ειπε οτι το χαρτι αυτο μπορω να το παρω απο την επομενη παρασκευη. Οποτε τι κανω; Εχουν στειλει σε καποιον αλλο πρωτοετη χαρτι απο το στρατο;
Mike
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Mike »

Συνηθως αναβολη παιρνεις οταν γραφτεις σε σχολη, οχι οταν σε καλεσουν να παρουσιαστεις.

Η βεβαιωση ειναι 5 λεπτων δουλεια. Πες στη γραμματεια οτι το θεμα ειναι επειγον γιατι σε κυνηγαει ο στρατος αμεσα και θα στη βγαλουν

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

bill έγραψε:Καλησπερα μου ηρθε πριν λιγες μερες ενα χαρτι απο τον στρατιο για να παρουσιαστω στις 20 του μηνα. Οποτε χρειαζομε τη βεβεωση εγγραφης για να παρω αναβολη. Σημερα πηρα την βεβαιωση αλλα δεν γραφει για στρατιωτικη χρηση και ετσι δεν την δεχονται και η γραμματεια μου ειπε οτι το χαρτι αυτο μπορω να το παρω απο την επομενη παρασκευη. Οποτε τι κανω; Εχουν στειλει σε καποιον αλλο πρωτοετη χαρτι απο το στρατο;

Αναβολή για σπουδές μπορείς να πάρεις ακόμα και την ημέρα που είναι να παρουσιαστείς, μην τρελαίνεσαι.
panosjor
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από panosjor »

Καλησπέρα

Είμαι υπόχρεος για κατάτηξη στις 20/1 και χθές (15/01) πήγα στην Στρατολογία για να πάρω αναβολή για σπουδές με τα απαραίτητα δικαιολογητικά και την αίτηση. Όταν τα κατέθεσα μου είπαν πως δικαιούμε αναβολή μέχρι 31/12/2022 και ότι θα ενημερωθώ από το stratologia.gr για την αναβολή. Στις "πληροφορίες για την αναβολή μου" ακόμα γράφει πως "Δεν έχεις αναβολή κατάταξης". Μήπως ξέρει κανείς πόσο καιρό παίρνει για να το ανανεώσουν; Έχω αγχωθεί αρκετά γιατί δεν έχω άλλα περιθώρια...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δηλαδή αν δεν ανανεωθεί η εφαρμογή της ιστοσελίδας μέχρι τις 20 θα πας να υπηρετήσεις; Σου είπανε πως δικαιούσαι αναβολή μέχρι το 2022 τέλος, μην κάθεσαι και βγάζεις σενάρια και αγχώνεσαι χωρίς λόγο.
Δημήτρης

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Καλησπέρα σας,Διάβασα για την αναβολή λόγω διδακτορικού εδώ . Θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με την αναβολή αν για οποιαδήποτε λόγο διαγραφώ από το πρόγραμμα του διδακτορικού. Πρέπει να διακόψω την αναβολή άμεσα ή τη διατηρώ κανονικά ως τα 31;

Ευχαριστώ,

Δημήτρης

marios22
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από marios22 »

Χρειαζομαι την βοηθεια σας
Ας το παρουμε απο την αρχη. Ηταν να παρουσιαστώ στις 21/5/2013 αλλα λογο το οτι πηγαινω ακομα σχολειο εστειλα τα χαρτια της αναβολης στις 18/5/2013 εκτοτε δεν εχω λαβει καποια απαντηση.(μην μου πειτε τωρα τα θυμηθηκες ξερω λαθος μου). Και εκτος απο αυτο εχω χασει και τα χαρτια που αναφερουν τον Στρατιωτικο Αριθμο ΣΑ. Μπορειτε να μου πειτε τι μπορω να κανω τωρα ευχαριστ

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Να πας στην στρατολογία που ανήκεις, τι άλλο θέλεις να σου πούμε;

Δημήτρης έγραψε:Καλησπέρα σας,Διάβασα για την αναβολή λόγω διδακτορικού εδώ . Θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με την αναβολή αν για οποιαδήποτε λόγο διαγραφώ από το πρόγραμμα του διδακτορικού. Πρέπει να διακόψω την αναβολή άμεσα ή τη διατηρώ κανονικά ως τα 31;

Ευχαριστώ,

Δημήτρης

Tην διατηρείς αλλά θα έχεις κάνει Κακή χρήση αναβολής.
-

Δημοσίευση από - »

Αμα είναι να διαγραφείς γιατί δεν πας τώρα να τελειώνεις με την απελπισία... Είσαι καμία 29 να φανταστώ... Εικόνα

Άβαταρ μέλους
fridox
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από fridox »

Σήμερα πέρασα από την στρατολογία και πήρα αναβολή μέχρι 31 Δεκ.2015 αλλά στο site τους αναφέρει ότι δεν έχω πάρει κάποια αναβολή. Να τους πάρω τηλέφωνο ;
Επίσης τα πτυχία των ΕΠΑΛ γνωρίζει κανείς αν τα βάζουμε στις τεχνικές γνώσεις ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δεν το ανανεώνουν το σύστημα κάθε ημέρα, αφού έκανες την διαδικασία μέσω στρατολογίας μην αγχώνεσαι.

Στο στρατό τα πτυχία και οι γνώσεις δεν θα σε βοηθήσουν, αντίθετα αν φανείς πως ξέρεις μερικά πράγματα θα σε εκμεταλλευτούν.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες