Αναβολές στράτευσης λόγω σπουδών
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 147
Θα πάρεις αναβολή για κοινωνικούς λόγους με την αιτιολογία ότι περιμένεις τα αποτελέσματα των πανελληνίων και τον Σεπτέμβριο που θα σου έρθει πάλι χαρτί πας στην σχολή που θα έχεις περάσει και παίρνεις βεβαίωση.
OK, ευχαριστώ πολύ.
Να ρωτήσω, πήγα προχθές και ζήτησα αναβολή όλα οκ... Μου είπε πως μπορώ να δω την κατάσταση της αναβολής μου στο stratologia.gr, μπαίνω και λέει οτι δεν έχω... Τι φάση ; Αργεί να μπει ή τρέχει κατι άλλο ;
Ε καλά μην περιμένεις να το φτιάξουν μέσα σε μία μέρα περίμενε αύριο μεθαύριο και αν τίποτα πάρε τηλέφωνο παρασκευή ή δευτέρα και ρώτα (αν και θα το ανεβάσουν αύριο το πολύ μεθαύριο)
Γεια σας πως μπορω να δω αν ισχυει η αναβολη που πηρα Μεσο online;
stratologia.gr μπαίνεις βάζεις στοιχεία και βλέπεις...
Καλησπέρα, ονομάζομαι Μιχάλης καιόπως μαρτυράει και ο τίτλος του θέματος, θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει 2η αναβολή σπουδών για ΑΕΙ και αν τη δικαιούται
κάποιος στη θέση μου.
Η αναβολή μου λήγει το Δεκέμβριο του 13 και είμαι γεννημένος το 1986 τον Οκτώβριο.
Για σημαντικούς λόγους, που δεν χρειάζεται να αναφέρω, φέτος συμπληρώνω το 9ο έτος σπουδών μου. Για να πάρω το πτυχίο μου έχω μόνο να παραδώσω τη διπλωματική. Η αναβολή στράτευσης λόγω σπουδών λήγει με τη συμπλήρωση του 28ου
έτους ηλικίας... "Έως 28ο έτος ηλικίας για σπουδαστές ΑΕΙ - ΤΕΙ" . Το Διάστημα μεταξύ δεκεμβρίου και ιουνίου (περίπτωση εξάμηνης αναβολής)
θα ήταν εξαιρετικά γόνιμο για την ολοκλήρωση των σπουδών μου και σύμφωνο με τη σχετική διατύπωση για την αναβολή λογω σπουδών, αφού αργότερα από αυτή την ημερομηνία συμπληρώνω το 28 έτος ηλικίας.
Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να με συμβουλεύσει ως προς το θέμα με σχετική βεβαιότητα;
Ευχαριστώ πολύ.
κάποιος στη θέση μου.
Η αναβολή μου λήγει το Δεκέμβριο του 13 και είμαι γεννημένος το 1986 τον Οκτώβριο.
Για σημαντικούς λόγους, που δεν χρειάζεται να αναφέρω, φέτος συμπληρώνω το 9ο έτος σπουδών μου. Για να πάρω το πτυχίο μου έχω μόνο να παραδώσω τη διπλωματική. Η αναβολή στράτευσης λόγω σπουδών λήγει με τη συμπλήρωση του 28ου
έτους ηλικίας... "Έως 28ο έτος ηλικίας για σπουδαστές ΑΕΙ - ΤΕΙ" . Το Διάστημα μεταξύ δεκεμβρίου και ιουνίου (περίπτωση εξάμηνης αναβολής)
θα ήταν εξαιρετικά γόνιμο για την ολοκλήρωση των σπουδών μου και σύμφωνο με τη σχετική διατύπωση για την αναβολή λογω σπουδών, αφού αργότερα από αυτή την ημερομηνία συμπληρώνω το 28 έτος ηλικίας.
Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να με συμβουλεύσει ως προς το θέμα με σχετική βεβαιότητα;
Ευχαριστώ πολύ.
-
- Στρατηγός
Όχι δεν δικαιούσαι, η μόνη λύση είναι να πάρεις Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους .
Χαίρεται, είμαι στο δεύτερο χρόνο αναβολής για λόγους υγείας (ψυχολογικούς). Βλέπω ψυχολόγο εδώ και μερικούς μήνες γιατί έχω μπει 2 φορες και δεν μπόρεσα να τελειώσω. Η αναβολή μου λήγει την άνοιξη αλλα θέλω να πάω σε ΙΕΚ και αναρωτιέμαι αν γίνεται μόλις τελειώσει η αναβολή για λόγους υγείας αν μπορώ να πάρω αναβολή για λόγους σπουδών από το ΙΕΚ.
-
- Στρατηγός
Άν δεν έχεις ξεπεράσει το όριο ηλικίας θα μπορέσεις, μην ρωτήσεις ποιο είναι το όριο υπάρχει άρθρο το διαβάζεις και μαθαίνεις.
21 είμαι εντάξει έχω 3 χρονια. Ευχαριστώ για την πληροφορία.
Γεια σας, θέλω να πάρω μία αναβολή λόγω μεταπτυχιακών σπουδών. Το θέμα είναι ότι την ημερομηνία κατάταξής μου (Μάρτιο) δε θα είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής μιας και είμαι ήδη 4 χρόνια και τελειώνω τον Οκτώβριο υποχρεωτικά. Η ερώτηση είναι:Αρκεί να είμαι φοιτητής την ημερομηνία της αίτησης της αναβολής (θα την κάνω τώρα) ή πρέπει να είμαι και την ημερομηνία της κατάταξης. Αν ισχύει και το δεύτερο τότε θα ζητήσω παράταση σπουδών (δικαιούμε εύκολα εξάμηνη, θα το παλέψω για ένα χρόνο ώστε να με καλύψει για το Μάρτη που είναι η ημερομηνία κατάταξης).
-
- Στρατηγός
Από αυτά που γνωρίζω δεν υπάρχει αναβολή για μεπαπτυχιακό, ουσιαστικά ισχύει ότι και για τις αναβολές για ΑΕΙ/ΤΕΙ.
Αναβολή για Μεταπτυχιακό
Αναβολή για Μεταπτυχιακό
Έχεις δίκιο. Σύμφωνα με το νόμο του 2005 (που ισχύει τώρα) :http://www.seepeaa.gr/LH2Uploads/ItemsContent/254/ATT00020.pdf
Το θέμα είναι ότι εγώ (γεννημένος το 1986) έχω αναβολή μέχρι 31 Δεκεμβρίου του 2013 αλλά δεν υπάγομαι σε αυτόν το νόμο γιατί πήρα αναβολή για το Α. Ε. Ι το 2004. Στρατολογικά είμαι 27 ετών το 2013, αφού γεννήθηκα το 1986 σωστά; Άρα δικαιούμε (με τον νέο νόμο) άλλη μία αναβολή μέχρι το Δεκέμβριο του 2014 αφού παρακολουθώ το μεταπτυχιακό.
Το θέμα είναι ότι εγώ (γεννημένος το 1986) έχω αναβολή μέχρι 31 Δεκεμβρίου του 2013 αλλά δεν υπάγομαι σε αυτόν το νόμο γιατί πήρα αναβολή για το Α. Ε. Ι το 2004. Στρατολογικά είμαι 27 ετών το 2013, αφού γεννήθηκα το 1986 σωστά; Άρα δικαιούμε (με τον νέο νόμο) άλλη μία αναβολή μέχρι το Δεκέμβριο του 2014 αφού παρακολουθώ το μεταπτυχιακό.
Καλησπερα. Θα θελα να ρωτησω, πηρα αναβολη για ιεκ, εχω γραφτει σε αυτο και το εχω μετανιωσει. Θα μπορουσα να το σταματησω και να παω στρατο αν και εχω κανει μολις ενα χρονο δλδ δυο εξαμηνα αντι για δυο χρονια δλδ τεσσερα εξαμηνα. Θα υπαρξουν κηρωσεις που δεν ολοκληρωσα το ιεκ κ ηθελα να παω στρατο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες