Λεγεώνα των ξένων

Επισόδεια κατασκοπείας, οι αλλαγές στην οργάνωση του στρατού και την θητεία, ατυχήματα, κλοπές υλικού και θέματα επικαιρότητας
Απάντηση
Στρατός και θητεία
BILL

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από BILL »

Βλεπω οτι γραφονται πολλες ανακριβειες σχετικα με τη Λεγεωνα. Πρωτα απ ολα, δεν χρειαζεται να εισαι τουμπανος για να πας. Οι αθλητικες δοκιμασιες ειναι γελοιες για τη φημη που εχει.40 κοιλιακοι,4 ελξης,5 μετρα σκοινι και τρεξιμο δεν ειναι τιποτα το ακατορθωτο. Επισης, η μεγαλη πορεια kepi blanc ειναι 60 km και οχι 160, οπως αναφερθηκε. Θελει περισσοτερο ψυχικη αντοχη, γιατι τα καψωνια ειναι πολυ μα πολυ εξαντλητικα. Και για οσους ξερουν γαλλικα θα τους προτεινα να δουν στο youtube το βιντεο Legion Etrangere French foreign legion και τα 7 μερη.
????????

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από ???????? »

ΨΦΙλες κρητικος25 εχεις φεισμπουκ
Άβαταρ μέλους
enoples dynameis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από enoples dynameis »

Ρε παιδιά τι θα γίνει με αυτήν την λεγεώνα πια; Δηλαδή θέλετε να υπηρετήσετε μια ξένη χώρα; Αν θέλετε επίλεκτες δυνάμεις πάντε στις δικές μας, να εξυπηρετήσετε ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμφέροντα! ΟΧΙ ΞΕΝΑ! Δηλαδή αν γίνει τίποτα με τους Τούρκους και οι Γάλλοι στείλουν την λεγεώνα εναντίον των Ελλήνων; Τι θα κάνετε; Υποθετικά μιλώντας.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 62

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από D.Y.K »

Θα πολεμήσουν για χάρη της Λεγεώνας φίλε μου. Μιλάμε για μισθοφορικό στρατό και όχι για ιδανικά. Είναι θέμα επιλογών όμως και αυτό θα πρέπει να είναι σεβαστό.
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ »

D.Y.K έγραψε:Θα πολεμήσουν για χάρη της Λεγεώνας φίλε μου. Μιλάμε για μισθοφορικό στρατό και όχι για ιδανικά. Είναι θέμα επιλογών όμως και αυτό θα πρέπει να είναι σεβαστό.
+1000
αναζητων

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από αναζητων »

Εχει παρει κανεις πληροφοριες για την λεγεωνα απο την γαλλικη πρεσβεια που πιθανον να ειναι πιο εγκυρες;
ενδιαφερομαι...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 62

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από D.Y.K »

αναζητων έγραψε:Εχει παρει κανεις πληροφοριες για την λεγεωνα απο την γαλλικη πρεσβεια που πιθανον να ειναι πιο εγκυρες;
ενδιαφερομαι...

Οι εγκυρότερες πληροφορίες βρίσκονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Λεγεώνας φίλε μου Εικόνα

ΠΡΟΜΗΘΕΣ

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από ΠΡΟΜΗΘΕΣ »

Αναζητων εχεις κανενα τηλ η fb;

Σκοπευει κανεις να παει λεγεωνα των ξενων τωρα; Ας πει αμα ειναι;

ΠΡΟΜΗΘΕΣ

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από ΠΡΟΜΗΘΕΣ »

Και κατι ακομα αμα σου πανε καλα ολα στη ζωη σου δε θες να καταταγεις λεγεωνα, το λεω για καποιους φιλικα, μην παει κανεις γεια τα λευτα. Εκτος και αν εχει αλα προβλληματα.
LEGION

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από LEGION »

Κανενα νεο απο κανεναν παλικαρι που πηγε προσφτα?
giannhs

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από giannhs »

http://2rei.legion-etrangere.com/ αυτό είναι το φόρουμ

Άβαταρ μέλους
panosru
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από panosru »

enoples dynameis έγραψε:Ρε παιδιά τι θα γίνει με αυτήν την λεγεώνα πια; Δηλαδή θέλετε να υπηρετήσετε μια ξένη χώρα; Αν θέλετε επίλεκτες δυνάμεις πάντε στις δικές μας, να εξυπηρετήσετε ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμφέροντα! ΟΧΙ ΞΕΝΑ! Δηλαδή αν γίνει τίποτα με τους Τούρκους και οι Γάλλοι στείλουν την λεγεώνα εναντίον των Ελλήνων; Τι θα κάνετε; Υποθετικά μιλώντας.

Αφού ρε φίλε δε λέει να βγει και καμία προκήρυξη... Το μόνο που με κρατάει είναι ακριβώς αυτό που είπες... Αν πάω στη λεγεώνα και έχει πόλεμο η Ελλάδα δε ξέρω τι θα κάνω αλλά θα κινήσω γη και ουρανό να πολεμήσω για τη πατρίδα μου, και αν με στείλουν να πολεμήσω εναντίον της Ελλάδος ακόμα καλύτερα γιατί έτσι θα είμαι μέσα στις βάσεις του εχθρού μου και θα τους σαμποτάρω όσο μπορώ μέχρι να με πάρουν χαμπάρι.

Αλλά ρε φίλε εδώ περιμένουμε μπας και βγει καμία προκήρυξη και δε λένε να βγάλουνε τίποτα...

Pavlos K.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Pavlos K. »

panosru έγραψε:
enoples dynameis έγραψε:Ρε παιδιά τι θα γίνει με αυτήν την λεγεώνα πια; Δηλαδή θέλετε να υπηρετήσετε μια ξένη χώρα; Αν θέλετε επίλεκτες δυνάμεις πάντε στις δικές μας, να εξυπηρετήσετε ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμφέροντα! ΟΧΙ ΞΕΝΑ! Δηλαδή αν γίνει τίποτα με τους Τούρκους και οι Γάλλοι στείλουν την λεγεώνα εναντίον των Ελλήνων; Τι θα κάνετε; Υποθετικά μιλώντας.

Αφού ρε φίλε δε λέει να βγει και καμία προκήρυξη... Το μόνο που με κρατάει είναι ακριβώς αυτό που είπες... Αν πάω στη λεγεώνα και έχει πόλεμο η Ελλάδα δε ξέρω τι θα κάνω αλλά θα κινήσω γη και ουρανό να πολεμήσω για τη πατρίδα μου, και αν με στείλουν να πολεμήσω εναντίον της Ελλάδος ακόμα καλύτερα γιατί έτσι θα είμαι μέσα στις βάσεις του εχθρού μου και θα τους σαμποτάρω όσο μπορώ μέχρι να με πάρουν χαμπάρι.

Αλλά ρε φίλε εδώ περιμένουμε μπας και βγει καμία προκήρυξη και δε λένε να βγάλουνε τίποτα...

Αν γίνει πόλεμος και οι Γάλλοι κινηθούν εναντίων μας την έχουμε @$@$#@$#@%$ ούτως οι άλλος, ένας παραπάνω-ένας λιγότερος δεν θα κάνουν τι διαφορά Εικόνα.

Ακόμα από ότι έχω ακούσει επειδή δεν είναι ***** και έχουν μια εμπειρία σε αυτά, αν η μητρική σου χώρα είναι στο αντίθετο στρατόπεδο και να θέλεις δεν σε στέλνουν για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

Αν ξέρεις τα περι λεγεώνας και θέλεις όντως να φύγεις δεν βλέπω το γιατί να μείνεις, σε 5 ή 10 χρόνια θα είσαι πίσω αν ακόμα το θες. Όσο για τους διαγωνισμούς εδώ... Και πες ότι βγαίνει, πες ότι σε παίρνουν με τα λεφτά που θα βγάζεις πιστεύεις ότι σε 5-10 χρόνια θα μπορείς να ανοίξεις σπίτι ; Επειδή εγώ δεν το πιστεύω προσανατολίζομαι στο έξω, όχι στη λεγεώνα αλλά στην Αυστραλία Εικόνα.

Μια συμβουλή, να απολογείσαι για όσα κάνεις η θέλεις να κάνεις στον εαυτό σου και μόνο. Καθένας κρίνεται για τις πράξεις του και θα κριθείς για τις δικές σου όπως και να έχει Εικόνα. Οι πατριώτες του πληκτρολογίου και του καφενίου είναι πολλοί, αναρωτιέμαι πως γίνεται να υπάρχει τέτοια παρακμή στη κοινωνία με τόσους πατριώτες Εικόνα. Έβλεπα πρόσφατα στο καφενείο κάποια Γλοιώδη κομματόσκυλα που έπαιρναν επιδοτήσεις δηλώνοντας x10 τις ελιές που είχαν, με πολιτική κάλυψη προφανώς, τώρα να μουτζώνουν τους πολιτικούς και να τους λένε προδότες και ήθελα να ανοίξω κρανία...

Υστ: Από τα πρώτα πράγματα που μου έμαθε ένας παλιός μάστορας στη δουλεία μου είναι ότι σε αυτή τη ζωή είναι ο καθένας για την πάρτη του και ο ***** για όλους. Απλά δεν το παραδέχεται κανείς, μόνο ο ***** Εικόνα. Φρόντισε να κάνεις ότι πιστεύεις καλύτερο για εσένα και τους δικούς σου ανθρώπους, αρκεί να είναι νόμιμο και τίμιο, γιατί σε περίπτωση που πεινάσεις θα πεινάσεις μόνος σου.

Εδώ τελειώνει το κήρυγμα και υπόσχομαι να μην επαναληφθεί Εικόνα

LEGION

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από LEGION »

Εαν τυχεναι εγω θα πολεμαγα εναντιον της χωρας μου!
Άβαταρ μέλους
panosru
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από panosru »

Σου εύχομαι να σου τύχει για να τύχει και σε κάθε πατριώτη να σε κάνει κομμάτια.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες