ΚΕΕΜ - Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού - Μεταφορών
Καλησπερα παιδια και εγω μπενω 10/11 κεεμ σπαρτης εφοδιασμου μεταφορων. Ολοι λενε τα καλυτερα! Παμε να περασουμε καλα. Καλη θητεια να εχουμε
Καλησπέρα, ήρθε και σε μένα το χαρτί κατάταξης για τον άλλο μήνα για εφοδιασμού μεταφορών ΥΕΑ στα ΚΕΕΜ Σπάρτης. Απο ΥΕΑ γίνεσαι ΔΕΑ υποχρεωτικά και σε υποχρεώνουν να κάτσεις 5μήνες επιπλέον; Γιατί δεν το έχω καταλάβει. Επίσης έχω ακούσει για το χημείο στρατού; Έχει πάει κανείς; Ξέρετε τι παίζει τώρα; Έχει πολλούς φαντάρους; Έχει μεταθέσεις;
Όχι δεν είναι υποχρεωτικό να πάς ΥΕΑ. Για το δεύτερο δεν γνωρίζω.
Επίσης μπορείς να διαβάσεις το ΥΕΑ: Είναι υποχρεωτικό να υπηρετήσω;

Γνωρίζει κανείς τι παίζει με το 862 ΑΒΕΤ και το ΚΕΤΕΣ; Θεωρούνται 'καλα'; Ευχαριστώ!
Την ιδια εποχη ημουν και εγω στη σπαρτη.******,*****, κλπ. Αν θελεις βοηθα λιγο μπας και θημηθει ο ενας τον αλλο. Ωραια χρονια. Αξεχαστα
Απαγορεύεται η δημοσίευση ονομάτων χωρίς την έγκριση των ιδίων.
Το μήνυμα σου επεξεργάστηκε.
Η διαχείριση.
Απαγορεύεται η δημοσίευση ονομάτων χωρίς την έγκριση των ιδίων.
Το μήνυμα σου επεξεργάστηκε.
Η διαχείριση.
Καλησπερα σας! Ηθελα να ρωτησω αν εχει γυναικες μεσα στο στρατοπεδο?
neosillektos έγραψε:Καλησπερα σας! Ηθελα να ρωτησω αν εχει γυναικες μεσα στο στρατοπεδο;
Ναι έχει.
Καλησπερα σας! Θα θελα να μαθω πως να ρθω απο την σπαρτη στο κεεμ οταν θα χει επισκεπτηριο. Να αναφερω οτι ειμαι απλος πολιτης. Σας ευχαριστω
anastasia έγραψε:Καλησπερα σας! Θα θελα να μαθω πως να ρθω απο την σπαρτη στο κεεμ οταν θα χει επισκεπτηριο. Να αναφερω οτι ειμαι απλος πολιτης. Σας ευχαριστω
Διάβασε το Μετακίνηση προς ΚΕΕΜ και αν έχεις ακόμη απορίες μην διστάσεις

Εγω που πήρα ειδικότητα μάγειρα από ΚεΤΘ Αυλώνας σε ποιο κέντο εκπαιδεύσευσεως θα πάω.
σπιρος έγραψε:Εγω που πήρα ειδικότητα μάγειρα από ΚεΤΘ Αυλώνας σε ποιο κέντο εκπαιδεύσευσεως θα πάω.
Στο ΚΕΕΜ και συγκεκριμένα στο Γύθειο

Που μπορω να βρω εικονες και βιντεο απο την ορκωμοσια που εγινε στις 28.11.2014?
eleni έγραψε:Που μπορω να βρω εικονες και βιντεο απο την ορκωμοσια που εγινε στις 28.11.2014;
Αν δεν έχουν ανεβάσει κάτι αντίστοιχο στο youtube μάλλον πουθενά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης