Καλησπέρα! Διάβασα τις απόψεις για την κάμερα. Αν και για την εν λόγο κάμερα δεν ήξερα οτι υπήρχε, να την βάλανε οι αξκοι για να παρακολουθούνε τους στρ δεν νομίζω οτι ισχύει! Στο κάτω κάτω την κάμερα την παρακολουθεί στρ στα πλαίσια της όποιας υπηρεσίας κάνει (πχ ΚΕΠΙΚ). Εαν κάποιοι δεν ξέρουν πως λειτουργεί ο Ε. Σ. Ας μην βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα!
arxaios297 έγραψε:ΚΕΤΘ Αυλώνα σήμερα παρουσιάστηκε φίλος και του έσπασαν την κάμερα του κινητού. Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν για όσους παρουσιάζονται και γι'αυτούς που λένε ότι απλά στο παίρνουν.
Αν μπεις με όπλο μέσα στο αμερικανικό πεντάγωνο και στο σπάσουν (σε περίπτωση που δεν σε γαζώσουν πρώτα), θα είναι φθορά ξένης περιουσίας; Υπάρχουν κανόνες στη ζωή.
Αυτό, ανεξάρτητα αν είναι πραγματικό ή όχι το συγκεκριμένο περιστατικό, αν και μου φαίνεται λίγο δύσκολο να σπάσεις μόνο την κάμερα ενός κινητού και το υπόλοιπο να μείνει ανέπαφο.
Αυτό πάλι να σπάσουν μόνο την κάμερα του κινητού δεν νομίζω οτι ισχύει. Συνήθως τα κινητά τα παίρνουν και τα παραδίδουν σε άδειες. Εννοείτε οτι είναι παράνομο η φθορά ξένης περιουσίας.
Όποιοι χώροι θεωρούνται απο τον Ε. Σ. Σαν άκρως απόρρητοι, έχουν ήδη προβλέψει και έχουν βάλει συσκευές για να μήν έχουν σήμα τα κινητά. Όσον αφορά φωτογραφιές και βίντεο που τραβάνε κάποιοι δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Όπως λέει και το άρθρο απο κάποιες ιστιοσελίδες στο ίντερνετ μπορείς να δείς σχεδόν τα πάντα.
yandr έγραψε:Αν μπεις με όπλο μέσα στο αμερικανικό πεντάγωνο και στο σπάσουν (σε περίπτωση που δεν σε γαζώσουν πρώτα), θα είναι φθορά ξένης περιουσίας; Υπάρχουν κανόνες στη ζωή.
Αυτό, ανεξάρτητα αν είναι πραγματικό ή όχι το συγκεκριμένο περιστατικό, αν και μου φαίνεται λίγο δύσκολο να σπάσεις μόνο την κάμερα ενός κινητού και το υπόλοιπο να μείνει ανέπαφο.
Πώς μπορείς να συγκρίνεις ένα όπλο με ένα κινητό; Η σύγκριση αυτή αντιβαίνει στην κοινή λογική. Βασικά με εκπλήσσει η ευκολία και η φυσικότητα με την οποία τα βάζεις στο ίδιο καλάθι.
Θα πρέπει κάποια στιγμή να εμπεδωθεί από όλους ότι ο στρατεύσιμος δεν στερείται δικαιωμάτων μόνο και μόνο επειδή είναι στρατεύσιμος.
Δηλαδή για σένα μεταξύ του να μιλάει ο φαντάρος όλη την ώρα στο κινητό και του να του το σπάσει ο οποιοσδήποτε "ανώτερος" δεν υπάρχουν διαβαθμίσεις; Είναι όλα άσπρο ή μαύρο;
Όπως π. Χ. Να το κατασχέσουν και να του το δώσουν αργότερα (λέω εγω τώρα). Το να του το σπάσουν είναι δυσανάλογο. Γιατί έτσι δεν τιμωρείται η χρήση (αν μου το πάρεις δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω μέχρι να μου το ξαναδώσεις), τιμωρείται η κατοχή (αν μου το σπάσεις δεν μπορώ να το ξαναχρησιμοποιήσω ποτε = μου έχεις καταστρέψει προσωπική μου περιουσία άνευ λόγου και αιτίας).
arxaios297 έγραψε:ΚΕΤΘ Αυλώνα σήμερα παρουσιάστηκε φίλος και του έσπασαν την κάμερα του κινητού. Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν για όσους παρουσιάζονται και γι'αυτούς που λένε ότι απλά στο παίρνουν.
προς γνωση και συμμορφωση θα του εσπαγα το αυτοκινητο 9 μηνες μετα, ετσι για να μαθει τροπους.
Δεν καταλαβαίνω όλη αυτή την φασαρία με το κινητό και την κάμερα. Γιατί να σπάσεις το κινητό;Οπουδήποτε και να πας, μπορεις να πάρεις ένα κινητό χωρίς κάμερα με 20 ευρώ. Παρουσιάζεστε με αυτό, και μετά την ορκωμοσία (και αφου δείτε τι παίζει εκεί που σας στείλανε), φέρτε το κανονικό σας κινητό.
Είμαι σίγουρος οτι 40 μέρες χωρίς ιντερνετ και κάμερα, μπορείτε να ζήσετε, δεν είναι και τόσο τραγικό.
Εγώ πάντως έτσι είχα κάνει. Είχα πάει με ενα απλό κινητό, και μετά που με στείλανε στο στρατόπεδο και είδα τι παίζει, οχι απλά έφερα το κινητό μου, έφερα και το blue tooth για να μιλάω άνετα στην σκοπιά χωρίς να κρατάω το κινητό στο αυτί.(Μεγάλη ευκολία!)
Ολα επιτρεπονται στο στρατο! μη μασας! Απο κινητα μεχρι staff! Αρκει να μην πεσεις σε ρουφιανους! το αστειο ειναι αφου υπαρχουν τα κινητα στις σκοπιες και στους θαλαμους γιατι να υπαρχουν τα συνθηματικα;
-Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος (Καλλίμαχος)