Επιλαχόντες επαγγελματίες οπλίτες (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 104

Δημοσίευση από Marina2 »

Αχ παιδάκια μου, ποσοι υπόσχονται για πρωτιές και μετά τιποτα. Εκοψαν σε εμας τοσα βυσματα που εβγαιναν εξω μετά και σχημάτιζαν ολοκληρο λόχο που στρέφονταν κατά τ5ων βυσμάτων τους: "Αν τους ξανψηφισω εγω. Θα τους κανω, θα τους ράνω". Βασικά εγω εχω πολλες ενστάσεις για το θέμα βυσματος. Να ειστε ολοι ψυχολογικά προετοιμασμένοι και για το καλό και για το κακό, διοτι στο τελος μονο εσεις θα χαλαστειτε, οχι αυτοι. Αν ομως γινει το κακό, πηγαινετε στα γραφεια τους και ριξτε τους μια μουτζα, γιατι πραγματικά το αξίζουν, σε οποιο κόμμα και αν ανήκουν! Κοροιδια μας πουλάνε εδω και πολλα χρονια, αλλα και τι να κάνουμε;
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

μαρίνα1 έγραψε:αχ παιδάκια μου, ποσοι υπόσχονται για πρωτιές και μετά τιποτα. εκοψαν σε εμας τοσα βυσματα που εβγαιναν εξω μετά και σχημάτιζαν ολοκληρο λόχο που στρέφονταν κατά τ5ων βυσμάτων τους: "αν τους ξανψηφισω εγω. θα τους κανω, θα τους ράνω". βασικά εγω εχω πολλες ενστάσεις για το θέμα βυσματος. να ειστε ολοι ψυχολογικά προετοιμασμένοι και για το καλό και για το κακό, διοτι στο τελος μονο εσεις θα χαλαστειτε, οχι αυτοι. αν ομως γινει το κακό, πηγαινετε στα γραφεια τους και ριξτε τους μια μουτζα, γιατι πραγματικά το αξίζουν, σε οποιο κόμμα και αν ανήκουν! κοροιδια μας πουλάνε εδω και πολλα χρονια, αλλα και τι να κάνουμε;
μιλησα για πρωτια μαρινα γιατι απορησα με το γεγονος οτι η κοπελα με το ονομα χριστινακι25 ειπε οτι πηρε στα κεντρικα γραφεια μαλλον εννοει το ΓΕΣ κ της ειπαν οτι ειναι πρωτη το περιεργο ειναι οτι ξερω κ μια αλλη κοπελα που κ εκεινη πηρε στο ΓΕΣ κ της ειπανε οτι κ εκεινη ειναι πρωτη σε αυτην την ειδικοτητα... τι γινετε δηλαδη ενα μπαχαλο αυτο το συμπερασμα βγαζω εγω γιατι δεν γινεται κ οι να εχουν την πρωτια καποια ειναι πιο κατω... ή καποιος μας λεει ψεματα... κ εχω την εξης απορια αυτες τις κοπελες τις ειπανε οτι ειναι πρωτεσ κ οι δυο οι υπολοποι που ειναι πιο κατω σειρα αραγε τους λενε την κανονικη τους σειρα η οτι να ναι κ ζουμε ολοι στο δικο μας κοσμο...

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Αν παρανοησα συγνώμη. Μαλλον δεν κατάλαβα καλα. Οταν θα ειναι online το ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ25 θα μας τη λυση την απορία. Πάντως εγω νομιζα οτι η Χριστινα μιλουσε για το μέσον που τη βοηθησε και οχι για το ΓΕΣ. Τελεσπάντων αν τελικά απο το ΓΕΣ ειπαν και στις 2 οτι ειναι πρωτες τοτε εδω ειναι το μεγαλειο της κοροιδιας.
Anonymous

Σε αυτο ακρριβως αναφερομαι αν οτι αν της το ειπαν αυτο απο το γες τοτε αδικα το ψαχνουμε κ ελπιζουμε κ ολα. Αν της το ειπαν απο παλι απο του βουλευτικο γραφειο στο οποιο απευθυνθηκε αλλαζει το θεμα κ αν ειναι ετσι τοτε εγω παρανοησα. Οπως ειπες κ εσυ μαρινα μονο η κοπελα αυτη μπορει να πει τι γινεται

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Καλα οτι απο τα δυο και να ισχυει, ολοι πρεπει να κανετε υπομονή γιατι μεχρι το τελευταιο λεπτο ολα αλλαζουν. Πρεπει να σκεπτεστε αισιοδοξα και θα δουμε σε λιγες μερες, τι προκειτε να γίνει!
energy
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 147

Δημοσίευση από energy »

5 μερες παιδια ακομα!
Θοδωρής
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 81
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

energy έγραψε:5 μερες παιδια ακομα!

Εικόνα ναι 5 και σημερα και αμα με το καλο περασουμε θα λεμε 10547και σημερα Εικόνα
Anonymous

Ρε παιδες ποσα ατομα υπολογιζεται να παρουν΄΄΄;

energy
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από energy »

katerina έγραψε:Ρε παιδες ποσα ατομα υπολογιζεται να παρουν΄΄΄;

Κατερινα πιστευω να παρουνε 150 - 200 ατομα.. Γιατι εχουνε φυγει πολλοι!Εικόνα
Anonymous

Μακαρι... Ξερετε αμα τα αλλα παιδια ορκιστηκαν;

energy
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από energy »

katerina έγραψε:Μακαρι... Ξερετε αμα τα αλλα παιδια ορκιστηκαν;

ορκιζονται κατερινα την παρασκευη 13/3/09Εικόνα
Anonymous

Κ πάλι 200άτομα είναι λίγα. Μην ξεχνάτε ότι δεν πήραν 1700άτομα πήραν λιγότερα. Άντε υπομονή από δευτέρα λοιπόν... Οποίος έχει νέα η τον ειδοποιήσουν ας το γράψει κ εδώ...
energy
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από energy »

Νανσυ έγραψε:Κ πάλι 200άτομα είναι λίγα. Μην ξεχνάτε ότι δεν πήραν 1700άτομα πήραν λιγότερα. Άντε υπομονή από δευτέρα λοιπόν... Οποίος έχει νέα η τον ειδοποιήσουν ας το γράψει κ εδώ...

γεια σου Νανσυ.. Λες να ειναι λιγα; Δν ξερω τι να πω. Εκει που ξερω ειναι οτι εφυγαν πολλα ατομα κ το 7% δν παρουσιαστηκε.. Πιστευεις οτι υπαρχουν ατομα τα οποια θα τα ειδοποιησουνε ποιο μπροστα απο την δευτερα;

Τι ειδικοτητα εχεις δηλωσει; Εικόνα
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από kallitexnis »

Σας υπενθυμίζω ότι η σειρά 2009 των ΕΠ. ΟΠ. Θα παραμείνει στα Κ. Ε. Ν. Έως 15 Μαΐου για εκπαίδευση... Οπότε θα υπάρχουν και άλλες αποχωρήσεις. Ευχαριστώ...
sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από sauraki....4 »

Κατσε τι λες; Δε 8α παρουν 3ημερη αδεια;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες