Μπερδευτικά λιγο!4.50 βαθμοι ειναι το όριο ειπαμε! Οραιά. Δεν έχω καταλάβει αν αυτο ειναι συνολικά και για τα δύο ματια ή μονο για το κάθε ματι. Π. Χ εγω εχω 2.50 βαθμούς στο καθε ματι συνολο 5. Κόβομε?
K.G έγραψε:Μπερδευτικά λιγο!4.50 βαθμοι ειναι το όριο ειπαμε! Οραιά. Δεν έχω καταλάβει αν αυτο ειναι συνολικά και για τα δύο ματια ή μονο για το κάθε ματι. Π. Χ εγω εχω 2.50 βαθμούς στο καθε ματι συνολο 5. Κόβομε;
Απορία. Έχω 1,25 αστυγματισμό στο κάθε μάτι και 1 μειωπία στο ένα μάτι. Εχω και γυαλιά που τα φοράω λίγο σπάνια. Μπαίνω κεπβ θήβας με την γ εεσο θα πρέπει να πάρω και τα γυαλιά μου μαζί; Αν δεν τα πάρω θα έχω πρόβλημα; Αργότερα θα δώσω τα τεστ για να πάω ειδικές αλεξίπτωτα εκεί θα έχω πρόβλημα με τα γυαλιά αν δεν τα έχω; Δεν είναι ότι δεν βλέπω. Καλά βλεπω απλά δεν ξέχωρίζω από πολύ μακρυά μικρά πράγματα.
Α μπραβο... Με τη μονη διαφορα οτι στα αλεξιπτωτα ειναι πιο αυστηρα τα πραγματα με την εννοια οτι θα σε ελεχξουν σιγουρα... Σε αντιθεση με τους καταδρομεις που δεν κανουν παντα ελεγχο... Σου εχω και παραδειγμα... Ενας φιλος μου που παρουσιαστηκε πευκο το 2009 περιπου, οταν τον ρωτησανε αν εχει μυωπια ειπε πως δεν εχει και δε του κανανε εξετασεις το περασανε ετσι...
ak-47 έγραψε:Μηπως γνωριζει κανεις αν εχεις μυωπια μπορεις να πας για αλεξιπτωτιστης η σε κοβουν; ... Και αν παιρνουν μεχρι ποσους βαθμους ειναι το οριο;
Greek_Army έγραψε:Μέχρι 2.5 συνολικά και στα 2 μάτια. Αν έχεις 2 στο ένα μάτι και 2 στο άλλο κόβεσαι
Μια απορια: Παρουσιαζομαι ΚΕΤΘ Τεθωρακισμενα. Εχω μυωπια αλλα δεν θελω με τιποτα να παω ι4, αντιθετως θα ηθελα να παω ειδικες δυναμεις (τα αθληματα μου φαινονται πολυ ευκολα). Υπαρχει περιπτωση να με δεχτει το κλιμακιο;(ρωταω γιατι ξερω ατομα με γυαλια που πηγαν ε. Δ.)