Ρε αλανια θελω να κανω μερικες ερωτησεις, και ας απαντησει καποιος-α που ξερει σιγουρα περι του θεματος! Σκεφτομαι να μπω στην Αστυνομια απο την Αστυφυλακων! Απο την Αστυφυλακων εχω την δυνατοτητα να δηλωσω απο μονος μου να παω π. Χ στην Ασφαλεια ή στην Διωξη ναρκωτικων; Ενα αυτο... Δευτερον για να μπει καποιος στην ομαδα Δ. Ι. Α. Σ Τι πρεπει ν κανει; Το ζηταει απλως και σε πανε; Παρακαλω ας απαντησει καποιος που ειναι σιγουρος περι του θεματος!
Έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις, αλλά δεν είναι απόλυτο ότι θα γίνει και το δικό σου... Για να πας στη ΔΙΑΣ απλά την επιλέγεις σαν υπηρεσία και συνήθως λόγω αυξημένης ανάγκης σ αυτή την υπηρεσία έχεις αρκετές πιθανότητες να επιλεγείς...
Είπαμε σαν ειδικός φρουρός μέσω προκύρηξης αν βγάλει... Δεν πας να δηλώσεις ότι θες να πας στη διας, πας και κανεις τα χαρτια σου για ειδικος φρουρος, αν περασεις εκπαιδευεσαι κ μετα επιλεγεις υπηρεσια τη Διας.
Μαγκες καλησπερα. Ειμαι νεο μελος εδω και ειμαι μολις 15. Για να καταλαβω για να μπεις ΔΙ. ΑΣ πρεπει να εισαι ειτε αστυφυλακας ειτε ειδικος φρουρος ετσι; Ευχαριστω.
-ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ- Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. (Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα)