862 ΑΒΕΤ - Ρέντη
862 ΑΒΕΤ - Ρέντη
Και να μη πας δε θα το παρει κανεις χαμπαρι. Διακοπες θα κανεις. Εχει στελεχαρες θηρια ειδωλα
862 ΑΒΕΤ - Ρέντη
Ειμαι μετα απο 6μηνη αναβολη και παρουσιαζομαι τον αλλο μηνα σπαρτη ξεχασα να σας πω οτι υπηρετησα 2 μηνες στις ειδικες δυναμεις ξερετε αν μετα παω παραμεθωριο; Την αναβολη μου την εδωσαν λογω τοξικολογικων δεν ειμαι χρηστης αλλα την μια δοκιμη την πληρωσα και εχασα το ονειρο!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 1
862 ΑΒΕΤ - Ρέντη
Εννοείται ότι θα πας παραμεθόριο και εννοείται ότι θα σου κάνουν πάλι τοξικολογικές εξετάσεις για να δούνε αν είσαι καθαρός
862 ΑΒΕΤ - Ρέντη
Πήρα μετάθεση και εγώ για 862 ΑΒΕΤ Ρέντη. Παρουσιάζομαι 15/8 (αργία!). Καμία πληροφορία για το τι παίζει εκεί;
862 ΑΒΕΤ - Ρέντη
Καταρχας αν πας αργια πηγαινε μετα το μεσημερι. Δεν θα σου πουνε τιποτα.
Θα περασεις μια χαρα. Οι υπηρεσιες ειναι κοροιδια.
Καλος πολιτης.
Θα περασεις μια χαρα. Οι υπηρεσιες ειναι κοροιδια.
Καλος πολιτης.
862 ΑΒΕΤ - Ρέντη
Τελικά είχε γίνει λάθος και πάω ΕΓΑ/ΓΕΣ. Μου έδωσαν άλλο φύλλο πορείας από ΑΒΕΤ, παρουσιάστηκα Τάγμα ΓΕΣ και από Δευτέρα μάλλον θα με πάνε ΕΓΑ.
Γνωρίζει κανείς που ακριβώς είναι αυτό;
Γνωρίζει κανείς που ακριβώς είναι αυτό;
862 ΑΒΕΤ - Ρέντη
Παιδια παρουσιαζομαι 862 ΑΒΕΤ την Δευτερα 11/03. Καμια πληροφορια για το τι παιζει; Ηθελα 700 ΣΕ οπου εχω εικονα. Για αυτο το στρατοπεδο δεν εχω εικονα. Τι παιζει με τις αοπλες υπηρεσιες
862 ΑΒΕΤ - Ρέντη
Παρουσιαζομαι στο στρατοπαιδο την δευτερα 25/3 απο αδεια και ξεχασα να ρωτησω τι ωρα πρεπει να μπω. Μηπως γνωριζει κανεις να μ πει;
862 ΑΒΕΤ - Ρέντη
Πριν το πρωϊνό εγερτήριο.
862 ΑΒΕΤ - Ρέντη
Παρουσιαζομαι σε 2 μερες στο 862 αβετ. ξερετε γενικα πως ειναι εκει και ποσο μας παει μεσα και ποσο εξω απο εξοδους;
862 ΑΒΕΤ - Ρέντη
Γνωρίζουμε τι γίνεται στο εν λόγω στρατόπεδο αυτό το διάστημα ;
Πρόκειται να πάω με απόσπαση σύντομα και θα ήθελα να σχηματισω μια εικονα από πριν.
Πρόκειται να πάω με απόσπαση σύντομα και θα ήθελα να σχηματισω μια εικονα από πριν.
862 ΑΒΕΤ - Ρέντη
Μπορει να μπει κανεις με μεταθεση στο 862; Τι εκπαιδευση απαιτειται;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες