Βάσεις - μόρια για Εμπορικό Ναυτικό (2012)
sotiris έγραψε:Καλησπερα.
Εχω βγαλει 1452,5 και ενδιαφερομαι για πλοιαρχων ειμαι μεσα ;
Πλάκα μας κάνεις; Είσαι μέσα για πλάκα και περισσεύουν και τόσα μόρια.
Γεια σας έχω Βγάλει 7,200 μόρια αλλά δεν έχω ελπίδες όμως με 16,9Απολυτήριο έχω ελπίδες σας παρακαλώ απαντήστε μου
τολίς έγραψε:Γεια σας έχω Βγάλει 7,200 μόρια αλλά δεν έχω ελπίδες όμως με 16,9Απολυτήριο έχω ελπίδες σας παρακαλώ απαντήστε μου
Ναι φίλε μου, έχεις ελπίδες.
Ρε παιδια να ρωτησψ κατι τωρα πουθα βγουν τα αποτελεσματα για εμπορικο ναυτικο θα ειναι μονο των πανεληνιων οσοι περασαν οι και μεσω απολυτηριου λυκειου ; Η θα βγουν αργοτερα τα αποτελεσματα για αυτους με το απολυτηριο;
Γεια σας εχω κανει αιτηση Για το εμπορικο ναυτικο μεσω απολυτηριου. Εχω βγαλει 12.3 και ειμαι με την ειδικη κατηγορια πολυτεκνων. Εχω καμια ελπιδα να περασω;
Παιδια εγω που εχω μεσο ορο 17,5 και μορια 13,545 εχω ελπιδες για να μπω στιν Α. Ε. Ν;Νικολέτα! έγραψε:Εγώ πιστεύω πως θα ανεβούν κατά πολύ... Γιατί έχουν δηλώσει πάνω από 1000 άτομα φέτος για τις σχολές ΑΕΝ... Και δε νομίζω "απλά" να το δήλωσαν... Για να δήλωσαν τόσοι πολλοί σημαίνει ότι τουλάχιστον οι περισσότεροι το έχουν βάλει στόχο να μπούν...
Ρε παιδια ποτε βγαινουν τελεικα οι βασεις;
stiv έγραψε:Ρε παιδια ποτε βγαινουν τελεικα οι βασεις;
Η ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρει απο τις 28 έως τις 31.
μιχοσ έγραψε:Παιδια εγω που εχω μεσο ορο 17,5 και μορια 13,545 εχω ελπιδες για να μπω στιν Α. Ε. Ν;Νικολέτα! έγραψε:Εγώ πιστεύω πως θα ανεβούν κατά πολύ... Γιατί έχουν δηλώσει πάνω από 1000 άτομα φέτος για τις σχολές ΑΕΝ... Και δε νομίζω "απλά" να το δήλωσαν... Για να δήλωσαν τόσοι πολλοί σημαίνει ότι τουλάχιστον οι περισσότεροι το έχουν βάλει στόχο να μπούν...
Έχεις ελπίδες ναι!
Γιαννης έγραψε:Γεια σας εχω κανει αιτηση Για το εμπορικο ναυτικο μεσω απολυτηριου. Εχω βγαλει 12.3 και ειμαι με την ειδικη κατηγορια πολυτεκνων. Εχω καμια ελπιδα να περασω;
Έχεις ελπίδες να περάσεις και εσύ!
ποτε το υπουργειο ανακοινωσε κατι τετοιο;D.Y.K έγραψε:stiv έγραψε:Ρε παιδια ποτε βγαινουν τελεικα οι βασεις;
Η ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρει απο τις 28 έως τις 31.
Είχαν βγάλει επίσημη ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα και για κάποιον ανεπίσημο λόγο το κατέβασαν οπότε... Παίζει να είναι και άκυρο 

Α γιατι στη νετ ειπανε οτι θα ανακοινωθουν τη Δευτερα
Ρε παιδια οταν λετε οτι θα ανεβουν κατα πολυ ποσο δηλαδη ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης