Eπιλαχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Ανωνυμος

Δημοσίευση από Ανωνυμος »

Παπαριες σου ειπε ο φιλος σου ολα ξανα απο την αρχη θα τα κανουμε στον αξιωματικων το λεγε η προκηρηξη ξεκαθαρα εξαιρουνται οι 5ετοις ενεις στον δοκιμων τα δινουμαι ολα εκτος και αν αλλαξει κατι... στα λεω εγω σιγουρα απο πρωτο χερι γιατι τα ψαχνω πολυ θελω και γω να παω στην αλλη και αμα σου πει καποιος οτι ξερει σου λεει παπαριες επειδη δεν ξερουν στο αρχηγειο ετσι οπως ειναι η κυβερνηση μεχρι που θα πρωχωρησει η προκηρηξη γι αυτο δεν βγαζουν ανακοινωση μιλησα με ατομο μεσα στο αρχηγειο μου λεει ολα παιζονται παντως τωρα προχωραει τελη της βδομαδας θα τελειωσουν ενστασεις θα βγουν οριστικοι και θα φωναζουν για αθληματα οσοι παιρναν αθληματα πανε υγειονομικα κατευθειαν βιαζονται και αυτοι να την τρεξουν..
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

Ανωνυμος έγραψε:Παπαριες σου ειπε ο φιλος σου ολα ξανα απο την αρχη θα τα κανουμε στον αξιωματικων το λεγε η προκηρηξη ξεκαθαρα εξαιρουνται οι 5ετοις ενεις στον δοκιμων τα δινουμαι ολα εκτος και αν αλλαξει κατι... Στα λεω εγω σιγουρα απο πρωτο χερι γιατι τα ψαχνω πολυ θελω και γω να παω στην αλλη και αμα σου πει καποιος οτι ξερει σου λεει παπαριες επειδη δεν ξερουν στο αρχηγειο ετσι οπως ειναι η κυβερνηση μεχρι που θα πρωχωρησει η προκηρηξη γι αυτο δεν βγαζουν ανακοινωση μιλησα με ατομο μεσα στο αρχηγειο μου λεει ολα παιζονται παντως τωρα προχωραει τελη της βδομαδας θα τελειωσουν ενστασεις θα βγουν οριστικοι και θα φωναζουν για αθληματα οσοι παιρναν αθληματα πανε υγειονομικα κατευθειαν βιαζονται και αυτοι να την τρεξουν.

φιλε μου γιαυτο ειπα οτι μου τα ειπε παιδι μεσα απο την σχολη των 5ετων στα βιλια... Απλα τα μετεφερα για να τα μοιραστω μαζι σας. Εσυ δηλαδη τωρα εισαι μεσα στην σχολη των 5ετων σωστα; Και ξερεις απο πρωτο χερι οτι αθληματα θα δωσετε κανονικοτατα αμα θελετε να συμμετασχετε στην προκυρηξη των δοκιμων, σωστα; Το αλλο που μου ειπε οτι μπορει να μην σας δεχτουν την παραιτηση για να ερθετε στην προκυρηξη των δοκιμων πυροσβεστων και να μπειτε στην σχολη ισχυει; Εσυ θα το εκανες ολο αυτο, εστω και με το μικρο ρισκο που εχει; Και θα δηλωνες παραιτηση για να μπεις στην σχολη των δοκιμων και ξανα απο την αρχη ολα οσα εχεις κανει;
παυλος

Δημοσίευση από παυλος »

Ραδιο αρβυλα!(οτι Το αλλο που μου ειπε οτι μπορει να μην σας δεχτουν την παραιτηση για να ερθετε στην προκυρηξη των δοκιμων πυροσβεστων και να μπειτε στην σχολη ισχυει; Εσυ θα το εκανες ολο αυτο, εστω και με το μικρο ρισκο που εχει; Και θα δηλωνες παραιτηση για να μπεις στην σχολη των δοκιμων και ξανα απο την αρχη ολα οσα εχεις κανει;) ειναι δυνατον τι 8α σε πουν ακυρη η παραιτηση... ! Ελεος! Και οπως σωστα ειπε ποιο πανω ο φιλος κανενας δεν ξερει τι θα γινει με τα αθληματα. Α! Και κατι αλλο ολοι οι εκπαιδευτες μας προτεινουν την Προκ των 725 !
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

παυλος έγραψε:Ραδιο αρβυλα!(οτι Το αλλο που μου ειπε οτι μπορει να μην σας δεχτουν την παραιτηση για να ερθετε στην προκυρηξη των δοκιμων πυροσβεστων και να μπειτε στην σχολη ισχυει; Εσυ θα το εκανες ολο αυτο, εστω και με το μικρο ρισκο που εχει; Και θα δηλωνες παραιτηση για να μπεις στην σχολη των δοκιμων και ξανα απο την αρχη ολα οσα εχεις κανει;) ειναι δυνατον τι 8α σε πουν ακυρη η παραιτηση... ! Ελεος! Και οπως σωστα ειπε ποιο πανω ο φιλος κανενας δεν ξερει τι θα γινει με τα αθληματα. Α! Και κατι αλλο ολοι οι εκπαιδευτες μας προτεινουν την Προκ των 725 !

και ξαναλεω πως οτι εγραψα μου τα ειπε παιδι που ειναι μεσα στη σχολη των 5ετων στα βιλλια, απλα τα μετεφερα. Γιαυτο και ειπα μην δενετε τιποτα. Αλλα αποψη μου ειναι οτι αμα σε μια προκυρηξη παιρνει 600 ιδιωτες και απο τους 600 φευγουν οι 150-180 για να πανε στην αλλη προκυρηξη, δεν ξερω κατα ποσο μπορει να γινει αυτο. Και να μεινουν μονο 450 ατομα για να καλυψουν τις υπηρεσιες. Εκει εχει μια λογικη να μην δεχτουν την παραιτηση, επισης ξερω οτι οσοι εχουν ορκιστει δημοσιοι υπαλληλοι δεν γινεται να παραιτηθουν και να ξαναορκιστουν δημοσιοι υπαλληλοι. Διορθωστε με οπου κανω λαθος.
παυλος

Δημοσίευση από παυλος »

Δεν αλλαζεις σωμα εσωτερικη μεταταξη ειναι! Οσο για τις κενες θεσεις που λες απλη λογικη ειναι ή κανουν δευτερη σχολη για 150 ατομα ή βγαινει αποφαση και λεει ακυρες οι θεσεις και δεν τα λεω εγς το ιδιο εγινε και στους ε. Φ! Δλδ απο 600 ατομα το κανουν 500!
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε:
παυλος έγραψε:Ραδιο αρβυλα!(οτι Το αλλο που μου ειπε οτι μπορει να μην σας δεχτουν την παραιτηση για να ερθετε στην προκυρηξη των δοκιμων πυροσβεστων και να μπειτε στην σχολη ισχυει; Εσυ θα το εκανες ολο αυτο, εστω και με το μικρο ρισκο που εχει; Και θα δηλωνες παραιτηση για να μπεις στην σχολη των δοκιμων και ξανα απο την αρχη ολα οσα εχεις κανει;) ειναι δυνατον τι 8α σε πουν ακυρη η παραιτηση... ! Ελεος! Και οπως σωστα ειπε ποιο πανω ο φιλος κανενας δεν ξερει τι θα γινει με τα αθληματα. Α! Και κατι αλλο ολοι οι εκπαιδευτες μας προτεινουν την Προκ των 725 !

και ξαναλεω πως οτι εγραψα μου τα ειπε παιδι που ειναι μεσα στη σχολη των 5ετων στα βιλλια, απλα τα μετεφερα. Γιαυτο και ειπα μην δενετε τιποτα. Αλλα αποψη μου ειναι οτι αμα σε μια προκυρηξη παιρνει 600 ιδιωτες και απο τους 600 φευγουν οι 150-180 για να πανε στην αλλη προκυρηξη, δεν ξερω κατα ποσο μπορει να γινει αυτο. Και να μεινουν μονο 450 ατομα για να καλυψουν τις υπηρεσιες. Εκει εχει μια λογικη να μην δεχτουν την παραιτηση, επισης ξερω οτι οσοι εχουν ορκιστει δημοσιοι υπαλληλοι δεν γινεται να παραιτηθουν και να ξαναορκιστουν δημοσιοι υπαλληλοι. Διορθωστε με οπου κανω λαθος.

οι εκπαιδευτες μπορει να σας προτεινουν την προκ των 725, αλλωστε ειναι και το πιο λογικο. Να σε ρωτησω ομως κατι, ολοι οι 5τεις που ειστε τωρα μεσα στην σχολη βιλια και ναουσα στους πολιτες μονο αναφερομαι, θα βγειτε ιουνιο και θα πατε στις υπηρεσιες σας, και θα αρχισετε να δουλευετε και θα μπαινετε σε μια σειρα. Θα δηλωσετε παραιτηση λοιπον μετα απο 3 μηνες ενω θα δουλευετε, και θα εχετε αρχισει να πληρωνεστε κανονικα, για να μπειτε παλι σε μια σχολη τον οκτωμβριο και ξανα απο την αρχη; Γιατι οι δοκιμοι πυροσβεστες οσοι μπουμε θα μπουμε οκτωμβριο στην σχολη, και μην με ρωτησεις που το ξερω, ειναι πολυ απλο, απο μαη μεχρι οκτωμβριο ειναι η αντιπυρικη περιοδο και οι σχολες κλεινουν επειδη βγαινουν εξω ακομη και οι εκπεδευτες... Οποιος το κανει αυτο χαρα στο κουραγιο του... Να μπαινοβγαινει στις σχολες. Και οσο για τους εποχικους αυτοι αν θελουν να ερθουν στην προκηρυξη των 725 πρεπει να το σκεφτουν καλα επειδη πρωτον χανουν την οργανικη τους θεση που κατειχαν κοντα στον τοπο κατοικιας τους, και δευτερον θα δωσουν κανονικα αθλητικες δοκιμασιες. Ενω σε αυτη που μπηκαν τωρα στους 5τεις δεν δωσανε αθληματα μπηκαν ετσι στις σχολες.
Π.Π.Υ

Δημοσίευση από Π.Π.Υ »

Λοιπον... ο παυλος λεει βλακιες. εγω ειμαι στα βιλια. δεν υπαρχει εσωτερικη μεταταξη στην σχολη και θα κανου αλλη σχολη για 150 ατομα που τα εχεις ακουσει αυτα! εχουμε υπογραψει εδω και ενα μιση μηνα. μπορουμε να παρετηθουμε μεχρι την τελευται μερα πριν ορκιστουμε στης 8 ιουνιου. οποιος ειμαι επιτυχων στην αλλη προκυρηξη τα βαζει κατω και αποφασιζει. οι 5ετης οι επιτυχοντες που ειναι στην σχολη τωρα δεν ! δινουν! αγωνησματα!100% το τι ρισκο θα παρουν ειναι αλλο θεμα. και μην ξεχναμε οτι ερχοντα εκλογες και πολυ ευκολα μπορει να κοληση η προκηρυξη και στην Ελλάδα ζουμε... οτι η προκηρυξη θα συνεχιστει ναι αλλα πωσ... και κατι αλλο γιατι διαβαζω για τους επιλαχοντες των 725. οδηγους περνει 365 ατομα νομιζω. θα κοπουν παρα παρα πολυ... θα σας δωσω ενα απλο παραδειγμα της τελευταιας προκυρηξης επερνε 420 ατομα και εχει φτασει ο επιλαχον 1091.3 στους 10 περνανε οποτε καντε προπονηση προπονηση προπονηση!
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Π. Π. Υ έγραψε:Λοιπον... Ο παυλος λεει βλακιες. Εγω ειμαι στα βιλια. Δεν υπαρχει εσωτερικη μεταταξη στην σχολη και θα κανου αλλη σχολη για 150 ατομα που τα εχεις ακουσει αυτα! Εχουμε υπογραψει εδω και ενα μιση μηνα. Μπορουμε να παρετηθουμε μεχρι την τελευται μερα πριν ορκιστουμε στης 8 ιουνιου. Οποιος ειμαι επιτυχων στην αλλη προκυρηξη τα βαζει κατω και αποφασιζει. Οι 5ετης οι επιτυχοντες που ειναι στην σχολη τωρα δεν ! Δινουν! Αγωνησματα!100% το τι ρισκο θα παρουν ειναι αλλο θεμα. Και μην ξεχναμε οτι ερχοντα εκλογες και πολυ ευκολα μπορει να κοληση η προκηρυξη και στην Ελλάδα ζουμε... Οτι η προκηρυξη θα συνεχιστει ναι αλλα πωσ... Και κατι αλλο γιατι διαβαζω για τους επιλαχοντες των 725. Οδηγους περνει 365 ατομα νομιζω. Θα κοπουν παρα παρα πολυ... Θα σας δωσω ενα απλο παραδειγμα της τελευταιας προκυρηξης επερνε 420 ατομα και εχει φτασει ο επιλαχον 1091.3 στους 10 περνανε οποτε καντε προπονηση προπονηση προπονηση!

πεστα φιλε γιατι ο παυλος βγαζει δικους του νομους, θα βγαλει καινουργια προκηρυξη για 150 ατομα. Χαχαχαχχαχα ποτε ακριβως; Απο του χρονου παλι; Χαχαχ, τον μαη αρχιζει η αντιπυρικη... Ως τον οκτωμβρη! Παραιτηση για να ερθετε στην προκηρυξη των 725 μπορειτε να δηλωσετε ως 8 ιουνιου; Και θα περιμενετε ως τον οκτωμβρη που θα μπουν οι δοκιμοι πυροσβεστες στις σχολες για να μπειτε και εσεις μαζι τους;
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από gate21ss »

για να μπειτε παλι σε μια σχολη τον οκτωμβριο και ξανα απο την αρχη; Γιατι οι δοκιμοι πυροσβεστες οσοι μπουμε θα μπουμε οκτωμβριο στην σχολη, και μην με ρωτησεις που το ξερω, ειναι πολυ απλο, απο μαη μεχρι οκτωμβριο ειναι η αντιπυρικη περιοδο και οι σχολες κλεινουν επειδη βγαινουν εξω ακομη και οι εκπεδευτες...

Στο παρελθον έχει γίνει σχολή πυροσβεστών και καλοκαίρι. Μη λέει ο καθενας ότι να ναι χωρις να αφηνει ενα περιθώριο. Ας τα διασταυρώνει πρώτα.
Σε παραπεμπω και στο μήνυμα του βεεν τηεαρε που υπηρετει στο σώμα : /forum/forum_posts.asp?TID=9737&PN=2
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

gate21ss έγραψε:

για να μπειτε παλι σε μια σχολη τον οκτωμβριο και ξανα απο την αρχη; Γιατι οι δοκιμοι πυροσβεστες οσοι μπουμε θα μπουμε οκτωμβριο στην σχολη, και μην με ρωτησεις που το ξερω, ειναι πολυ απλο, απο μαη μεχρι οκτωμβριο ειναι η αντιπυρικη περιοδο και οι σχολες κλεινουν επειδη βγαινουν εξω ακομη και οι εκπεδευτες...

Στο παρελθον έχει γίνει σχολή πυροσβεστών και καλοκαίρι. Μη λέει ο καθενας ότι να ναι χωρις να αφηνει ενα περιθώριο. Ας τα διασταυρώνει πρώτα.
Ας το βεβαιώσει κάποιος που είναι ήδη στο σώμα.

οντως εχει γινει σχολη, εχει γινει ομως μονο μια φορα πριν χρονια και οταν η ελλαδα ειχε λεφτα, τωρα οχι δευτερη σχολη δεν γινεται το καλοκαιρι αλλα ουτε σε 2 χρονια δεν θα ξαναβγαλει προκηρυξη. Επειδη τα εχω τσεκαρει τα λεω, δεν χρειαζεται να ειναι καποιος ηδη στο σωμα για να τα ξερει αυτα. Αν οι πληροφοριες σου εσενα σου λενε οτι θα γινει δευτερη σχολη φετος, πες στο εδω να το δουμε γραμμενο, και στο τελος θα δουμε ποιος εχει δικιο και ποιος οχι.
VAGELIS

Δημοσίευση από VAGELIS »

Φιλε μου ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ ΕΚΑΜ επειδη εισαι πολυ σωστος Συνεχεια θελω να μου πεις ποτε υπολογιζεις να ξεκινησουν να φωναζουν για αθληματα τους πρωτους απο τους 725?
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από gate21ss »

οντως εχει γινει σχολη, εχει γινει ομως μονο μια φορα πριν χρονια και οταν η ελλαδα ειχε λεφτα, τωρα οχι δευτερη σχολη δεν γινεται το καλοκαιρι αλλα ουτε σε 2 χρονια δεν θα ξαναβγαλει προκηρυξη. Επειδη τα εχω τσεκαρει τα λεω, δεν χρειαζεται να ειναι καποιος ηδη στο σωμα για να τα ξερει αυτα. Αν οι πληροφοριες σου εσενα σου λενε οτι θα γινει δευτερη σχολη φετος, πες στο εδω να το δουμε γραμμενο, και στο τελος θα δουμε ποιος εχει δικιο και ποιος οχι.

Μεγάλε ΕΚΑΜίτη δεν καταλαβαίνω το στυλάκι σου.

Μπορείς να ξαναδιαβάσεις αυτά που έγραψα γιατί μάλλον απάντησες σε άλλον και όχι σε μένα.

Δεν ανέφερα πουθενά για πληροφορίες μου ότι θα γίνει σίγουρα 2η σχολή για να στις παραθέσω όπως μου ζητάς. Απλά απάντησα σε αυτό που είπες ότι το καλοκαίρι βγαίνουν έξω ακόμη και οι εκπαιδευτές πράγμα το οποίο το αναιρείς κι εσύ σύμφωνα με τα γραφόμενα σου, όταν λες ότι στο παρελθόν έχει ξαναγίνει σχολή. Αυτό τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο!

Εάν έχεις πληροφορίες και τις έχεις τσεκάρει όπως λες να μας τις παραθέσεις για να γίνεις πιστευτός και να μην εκφράζεσαι με γενικότητες και αοριστολογίες. Δε θα γυρίσω να πω ότι έχεις δίκιο αν δε γίνει στο καπάκι 2η σχολή επειδή έτσι απλά το συμπεραίνεις και ίσως πέσεις μέσα από τύχη.

Αν είναι έτσι λέω κι εγώ ότι έχω πληροφορίες ότι θα βγάλει Για 1000 άτομα στην Πυροσβεστική τον Αύγουστο. Το 'χω «τσεκάρει»!

Και κάτι άλλο έχω επικοινωνήσει με το ΑΣΕΠ και με ενημέρωσαν ότι οι ενστάσεις ήταν 127 και θα έχει τελειώσει η επεξεργασία τους μέχρι τέλος του μήνα. Αλήθεια ή ψέματα μένει να αποδειχτεί, πάντως αυτό με ενημέρωσαν.

Με τον παραπάνω τρόπο είναι προτιμότερο να μας μεταδίδεις τις πληροφορίες σου ΕΚΑΜίτη, αν θέλεις να φαίνεσαι καλοπροαίρετος και θετικός και όχι αόριστα και θολά.

Θυμάμαι σε άλλο θέμα του φόρουμ που λέγανε ορισμένοι ότι τους είπανε αξιωματικοί από Βίλια ή Νάουσα (δε θυμάμαι) ότι δε θα βγούνε τα αποτελέσματα των 725 και ότι μπορεί να ακυρωθεί η προκήρυξη ή ότι θα αργήσουν πολύ και στο τέλος μετά από 2 μέρες βγήκανε..

vag

Δημοσίευση από vag »

Φιλε, καλημερα. Σε ποιο τηλεφωνο πηρες στον ασεπ; Γιατι εγς πηρα σημερα και δεν μπορουσαν να μου πουνε σε ποια φαση ειναι οι ενστασεις. Απλα να περιμενουμε και αν εχω κανει ενσταση θα μου ερθει γραπτη απαντηση...
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

gate21ss έγραψε:

Μεγάλε ΕΚΑΜίτη δεν καταλαβαίνω το στυλάκι σου.

Μπορείς να ξαναδιαβάσεις αυτά που έγραψα γιατί μάλλον απάντησες σε άλλον και όχι σε μένα.

Δεν ανέφερα πουθενά για πληροφορίες μου ότι θα γίνει σίγουρα 2η σχολή για να στις παραθέσω όπως μου ζητάς. Απλά απάντησα σε αυτό που είπες ότι το καλοκαίρι βγαίνουν έξω ακόμη και οι εκπαιδευτές πράγμα το οποίο το αναιρείς κι εσύ σύμφωνα με τα γραφόμενα σου, όταν λες ότι στο παρελθόν έχει ξαναγίνει σχολή. Αυτό τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο!

Εάν έχεις πληροφορίες και τις έχεις τσεκάρει όπως λες να μας τις παραθέσεις για να γίνεις πιστευτός και να μην εκφράζεσαι με γενικότητες και αοριστολογίες. Δε θα γυρίσω να πω ότι έχεις δίκιο αν δε γίνει στο καπάκι 2η σχολή επειδή έτσι απλά το συμπεραίνεις και ίσως πέσεις μέσα από τύχη.

Αν είναι έτσι λέω κι εγώ ότι έχω πληροφορίες ότι θα βγάλει Για 1000 άτομα στην Πυροσβεστική τον Αύγουστο. Το 'χω «τσεκάρει»!

Και κάτι άλλο έχω επικοινωνήσει με το ΑΣΕΠ και με ενημέρωσαν ότι οι ενστάσεις ήταν 127 και θα έχει τελειώσει η επεξεργασία τους μέχρι τέλος του μήνα. Αλήθεια ή ψέματα μένει να αποδειχτεί, πάντως αυτό με ενημέρωσαν.

Με τον παραπάνω τρόπο είναι προτιμότερο να μας μεταδίδεις τις πληροφορίες σου ΕΚΑΜίτη, αν θέλεις να φαίνεσαι καλοπροαίρετος και θετικός και όχι αόριστα και θολά.

Θυμάμαι σε άλλο θέμα του φόρουμ που λέγανε ορισμένοι ότι τους είπανε αξιωματικοί από Βίλια ή Νάουσα (δε θυμάμαι) ότι δε θα βγούνε τα αποτελέσματα των 725 και ότι μπορεί να ακυρωθεί η προκήρυξη ή ότι θα αργήσουν πολύ και στο τέλος μετά από 2 μέρες βγήκανε..

δεν εχω κανε στυλακι αδερφε, εχουν γινει τοσες προκηρυξεις για πυροσβεστικη, και μια φορα, μονο μια φορα εχει γινει δευτερη σχολη και οταν η ελλαδα ηταν καλα οικονομικα... Αυτο ειπα. Ουτε απαντησα επιθετικα ουτε τιποτα. Ναι εχω πληροφοριες και ειναι εγκυρες και τις λεω, δευτερη σχολη τουλαχιστον φετος δεν γινετε. Απο την σχολη οι 5τεις βγαινουν ιουνιο, και οκτωμβριο περιμενουν τους δοκιμους, σε ποιο διαστημα θα μεσολαβησει η δευτερη σχολη; Οταν οι δοκιμοι πυροσβεστες θα βγουν τον γεναρη του 2013; Η μηπως παραλληλα θα κανουν και αλλη σχολη... Εικόναεσυ ειπες οτι ας απαντησει καποιος που ειναι στο σωμα επειδη και καλα αυτος ξερει καλυτερα, στην περιπτωση για το συγκεκριμενο δεν ισχυει αυτο, γιαυτο σου απαντησα.
Ανωνυμος

Δημοσίευση από Ανωνυμος »

Φιλε εκαμ η σχολη θα γινει καλοκαιρι στα καπακια το ξερω σιγουρα οποτε μην χτυπιεσε και μαλωνεις και διαφωνεις. Παντα γινονται 2 σχολες οπως φετος και παλια γινοταν βιλλια και τριπολι η και θεσσαλονικη η και μαγουλα... Τεσπα οπως σας ειχα πει πολλα παλιοτερα και βγηκαν ετσι σου λεω οτι θα γινει σχολη στα καπακια και θα ειναι παλι βιλλια ναουσα... Μη με ρωτας που το ξερω θα εκθεσω κοσμο... Και κατι αλλο κατα 99% οι 5ετοις θα δωσουν αγωνισματα μην μπερδευεστε με τον αξιωματικων γτ εκει παντοτε το μονιμο προσωπικο δεν εδινε αθληματα και το ξεκαθαριζε απο την αρχη η προκηρηξη ενω στον 725 λεει ολοι κανονικα... Σου αφηνω ομως ενα 1% οτι μπορει να βγει τροπολογια και να το αλλαξουν αν και δε νομιζω.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες