Eπιλαχόντες Πυροσβεστικής (2012)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 16
VAGELIS έγραψε:Παιδια 381 ειμαι στους οδηγους. Ειμαι μεσα η οχι;
μα δεν διαβάσατε την προκήρυξη;

Στην κατηγορια των οδηγων ως ποιον αριθμο λετε θα φτασουν οι επιλαχοντες;
Ρε παιδια ειμαι στην Β κατηγορια 3400περιπου θεση αρα εκτος και στην Ε1 ειμαι στους επιλαχοντες (αν καλεσουν το 2πλασιο αρι8μο π λενε) 8α με καλεσουν για την Ε1?
Παιδια στα 1.180 μορια τι γινεται
Ας πει καποιος επιτελουσ... Οτι δν εχω ελπιδες!
-
- Στρατηγός
Δεν έχεις ελπίδες, εντάξει;
Greek_Army έγραψε:VAGELIS έγραψε:Παιδια 381 ειμαι στους οδηγους. Ειμαι μεσα η οχι;
μα δεν διαβάσατε την προκήρυξη;375 θέσεις έβγαλε για τους οδηγούς...
μαλλον δεν ημουν σαφης, ενοουσα εαν θα με καλεσουν για τα αθληματα στο πρωτο καλεσμα εφοσον καποιοι λενε οτι θα καλεσουν τους διπλασιους απο οσους ζητανε...
Εσενα φιλε Σιγουρα θα σε καλεσουν κ αν περασεις τα αθληματα κ τα αλλα θα μπεις σιγουρα! Τορα εγω που ειμαι 605+ στη γ Τι να κανω να εχω ελπιδες η οχι; Λογικα θα καλεσουν κ εμενα για τα αθληματα!
grego έγραψε:Εσενα φιλε Σιγουρα θα σε καλεσουν κ αν περασεις τα αθληματα κ τα αλλα θα μπεις σιγουρα! Τορα εγω που ειμαι 605+ στη γ Τι να κανω να εχω ελπιδες η οχι; Λογικα θα καλεσουν κ εμενα για τα αθληματα!
θα καλεσουν σιγουρα για τα αθληματα τον διπλασιο αριθμο απο τους επιτυχοντες.
απλα θα μας καλεσουν σε γκρουπ, απολυτα λογικο και κατανοητο
και εγω στην γ κατηγορια ειμαι θεση 558 και στην ε2 ειμαι θεση 16... Και εγω αυτο αναρωτιεμαι φιλε, αν εχω ελπιδες...
μηπως καποιος ξερει στην προηγουμενη προκυρηξη των 4000, ποσους επιλαχοντες ειχαν καλεσει για να μπουν στην σχολη τελικα; Συγκεντρωτικα;
-
- Στρατηγός
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε:grego έγραψε:Εσενα φιλε Σιγουρα θα σε καλεσουν κ αν περασεις τα αθληματα κ τα αλλα θα μπεις σιγουρα! Τορα εγω που ειμαι 605+ στη γ Τι να κανω να εχω ελπιδες η οχι; Λογικα θα καλεσουν κ εμενα για τα αθληματα!
και εγω στην γ κατηγορια ειμαι θεση 558 και στην ε2 ειμαι θεση 16... Και εγω αυτο αναρωτιεμαι φιλε, αν εχω ελπιδες...
μηπως καποιος ξερει στην προηγουμενη προκυρηξη των 4000, ποσους επιλαχοντες ειχαν καλεσει για να μπουν στην σχολη τελικα; Συγκεντρωτικα;
ναι κανείς, γιατί ακόμα κόβονται άτομα...
κοβονται και τωρα; Απιστευτο... Ευχαριστω παντως για την πληροφορια γκρικ. Μηπως ξερεις περιπου σε ποιον αριθμο επιλαχοντων εχουν φτασει στο περιπου; Εχουν ξεπερασει τα 180 ατομα;Greek_Army έγραψε:ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε:grego έγραψε:Εσενα φιλε Σιγουρα θα σε καλεσουν κ αν περασεις τα αθληματα κ τα αλλα θα μπεις σιγουρα! Τορα εγω που ειμαι 605+ στη γ Τι να κανω να εχω ελπιδες η οχι; Λογικα θα καλεσουν κ εμενα για τα αθληματα!
ναι κανείς, γιατί ακόμα κόβονται άτομα...
-
- Στρατηγός
Υπάρχει ξεχωριστό θέμα
Γκρικ να σε ρωτησω κατι αν ξερεις να μ πεις! Καλεσαν κ αλλους επιλαχοντες να δωσουν αθληματα στους 5 τους υποχρ. Αυτους που καλεσαν τορα τους καλεσαν γιατι κοβονται ακομα ατομα η για να εχουν καβατζα σε περιπτοση που παρετηθουν ατομα που εχουν περαση στους 725;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
φιλε αυτο εξαρταται απο τα αθληματα μπορει να παρει 10 επιλαχωντες μπορει και 5000 Αναλογα το ποσοι θα κοπουν.ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε:Στην κατηγορια των οδηγων ως ποιον αριθμο λετε θα φτασουν οι επιλαχοντες;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
Νομίζω και για τα δύο. Στη σχολή της Νάουσας, ας πούμε, απο 299 που ήταν αρχικά, αυτή τη στιγμή η δύναμη είναι 293. Δεν ξέρω τι απώλειες υπάρχουν στα Βίλια... Το μόνο σίγουρο πάντως είναι Ότι θα χρειαστούν πολλούς επιλαχόντες στην περίπτωση που θα φύγουν άτομα για την προκήρυξη των 725. Αυτή τη βδομάδα ρώτησε ένας εκπαιδευτής στη Νάουσα πόσοι έχουν περάσει στην καινούρια προκήρυξη και σήκωσαν χέρι περίπου 70 άτομα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: djtzou και 5 επισκέπτες