Η ζωή στο Εμπορικό Ναυτικό
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
- Επικοινωνία:
Να ρωτήσω κάτι άλλο... Την κιθάρα μου θα μπορώ να την παρω στην σχολή και στο πλοίο αργότερα; Γιατι ειναι η ζωή μου...
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 4
Nightmare έγραψε:Να ρωτήσω κάτι άλλο... Την κιθάρα μου θα μπορώ να την παρω στην σχολή και στο πλοίο αργότερα; Γιατι ειναι η ζωή μου...
Αν εχεις ορεξη και κουραγιο να τη κουβαλας αλλαζοντας μεχρι και 3 αεροδρομια!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος greko_27 την Τετ Μάιος 12, 2010 2:42 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
- Επικοινωνία:
Ώχ είναι και ηλεκτρική οπότε καταλαβαίνεις 

Nightmare έγραψε:Ώχ είναι και ηλεκτρική οπότε καταλαβαίνεις![]()
Ε, καλυτερα. Αμα εισαι τοσο κολλημενος, να παιζεις χωρις ενισχυτη. Η' βαλε ακουστικα.
Τωρα αμα το "Ωχ" το λες για το βαρος... Τον ψιλοηπιες

- greko_27
- Υποστράτηγος
Nightmare έγραψε:Ώχ είναι και ηλεκτρική οπότε καταλαβαίνεις![]()
ΠΑΡΕ ΦΛΟΓΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΟΡΥΒΟ

kai επιτρεπονται ζωα στο πλοιο?(ξερω οτι κατα 99% οχι)θελω να το επιβεβεωσω γιατι ηθελα να παρω ενα ντομπερμαν αλλα με 2 τρεις μηνες να το βλεπω τον χρονο δεν λεει!
- greko_27
- Υποστράτηγος
alien hunter έγραψε:kai επιτρεπονται ζωα στο πλοιο;(ξερω οτι κατα 99% οχι) θελω να το επιβεβεωσω γιατι ηθελα να παρω ενα ντομπερμαν αλλα με 2 τρεις μηνες να το βλεπω τον χρονο δεν λεει!
Απαγορευεται να εχεις ζωα μεσα στο πλοιο.
Ρε παιδια μπορειτε να μου πειτε αν ξερετε τι μπορει καποιος να παρει μαζι του στο πλοιο (οχι επιβατηγο), πχ εγω ασχολουμε με την μουσικη... Μπορω να παρω την κιθαρα μαζι μου;
Οκ ευχαριστω

Καλησπερα σας... Εχω ψηθει πολυ με το εμπορικο ναυτικο, δεν εχω προβλημα για τα μεγαλα ταξιδια και μου αρεσει πολυ σαν ιδεα. Ειμαι γ λυκειου και μαλλον προς τα εκει το κοβω οχι τοσο για τα λεφτα αλλα για το οτι μου αρεσει το επαγγελμα (βεβαια αν δεν το ζησω δεν μπορω να λεω κατι τετοιο). Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι πως ειναι η ζωη πανω στο πλοιο. Αν θα μπορουσε να μου περιγραψει καποιος την καθημερινη ρουτινα θα με βοηθουσε παρα παρα πολυ. Και οσο χαζο και αν ακουγεται επειδη ειμαι τελειος ασχετος θα ηθελα να ρωτησω αν εχει γυμναστηριο πανω στο πλοιο. Ευχαριστω εκ των πρωτερων
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: - free running -
- Επάγγελμα: kommanto junior
Τα ποντοπορα πλοια... Συνηθως εχουν! Για Επιβατηγα ουτε λογος. Ιδιως αυτα που υπαρχουν στην Ελλαδα...
αλλα και παλι ειναι αναλογα την εταιρεια που θα πας
αλλα και παλι ειναι αναλογα την εταιρεια που θα πας

Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Να ρωτισω και εγω κατι ρε παιδια... Ολα τα καραβια εχουν ιντερνετ; Και αν ναι πιανει σε ολο τον ωκαιανο;
- greko_27
- Υποστράτηγος
έγραψε:Να ρωτισω και εγω κατι ρε παιδια... Ολα τα καραβια εχουν ιντερνετ; Και αν ναι πιανει σε ολο τον ωκαιανο;
Ιντερνετ Για προσωπικη χρηση δεν υπαρχει στα ποντοπορα πλοια. Μονο στα κρουαζιεροπλοια και στα μεσογειακα επιβατηγα πλοια οπως και στα οχηματαγωγα επιβατηγα του αιγαιου.
Καλησπερα μπορει καποιος να μου πει τα ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ της ΑΕΝ και γενικα του επαγγελματος διωτι θελω να παω αλλα μου λενε δεν θα βρεις δουλεια και αν εισα καιι πολυ καλος στην σχολη... Να ξερω να διαλεξω κατι αλλο πειτε μου ευχαριστω!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες