Δοκιμασίες Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Mark84 έγραψε:Σαν τα ορνεα περιμενετε μερικοι και παρακαλάτε να κοπούν οι υπόλοιποι μου φαινεται!

Ναι ρε φιλε. Εσύ δλδ τι κάνεις; Απλά σχολιάζεις; ... Έτσι είναι αυτά. Ο θάνατος σου η ζωή μου...

Πότε μην μετανιώνεις..
Άβαταρ μέλους
Mark84
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Mark84 »

Alexandros9 έγραψε:
Mark84 έγραψε:Σαν τα ορνεα περιμενετε μερικοι και παρακαλάτε να κοπούν οι υπόλοιποι μου φαινεται!

Ναι ρε φιλε. Εσύ δλδ τι κάνεις; Απλά σχολιάζεις; ... Έτσι είναι αυτά. Ο θάνατος σου η ζωή μου...

Όχι φίλε δεν είναι καθόλου έτσι. Το ότι σχολιάζω έχει να κάνει με τις ισορροπίες που θα έπρεπε να τηρούνται άν υπήρχε λίγο επίπεδο. Είναι διαφορετικό επίσης το να βγαίνεις και να το φωναζεις έτσι φόρα παρτίδα σκέψου ότι και παιδιά που είναι επιτυχόντες ή αποτυχόντες διαβάζουν το φορουμ. Θα ήθελες με το που βγαίνυν τα αποτελέσματα να έγραφαν όλοι οι επιτυχοντες και να σου έκαναν ψυχολογικό έμμεσα πόλεμο εσενα (κάθε εσένα) που είσαι επιλαχών?
SOKRATIS

Δημοσίευση από SOKRATIS »

Κατ αρχην καλη επιτυχια σε ολους... Εγο ειμαι στην ε κατηγορια... Εχουν καλεσει κανεναν γιατι εμενα ουτε τηλ δν με πηραν ακομα... Εννοειται οτι ειμαι μεσα στους 15 που ζηταει !
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Mark84 έγραψε:
Alexandros9 έγραψε:

Όχι φίλε δεν είναι καθόλου έτσι. Το ότι σχολιάζω έχει να κάνει με τις ισορροπίες που θα έπρεπε να τηρούνται άν υπήρχε λίγο επίπεδο. Είναι διαφορετικό επίσης το να βγαίνεις και να το φωναζεις έτσι φόρα παρτίδα σκέψου ότι και παιδιά που είναι επιτυχόντες ή αποτυχόντες διαβάζουν το φορουμ. Θα ήθελες με το που βγαίνυν τα αποτελέσματα να έγραφαν όλοι οι επιτυχοντες και να σου έκαναν ψυχολογικό έμμεσα πόλεμο εσενα (κάθε εσένα) που είσαι επιλαχών;

Τεσπα αν νομίζεςι οτι δεν υπάρχει επίπεδο τότε διαφωνούμε. Όλοι εκφράζουμε τις απόψεις μας ελευθερα, ενημερωνόμαστε κ ανταλλάσουμε πληροφορίες αυτό είναι το νόημα άλλωστε. Όυτε χαρακτήρισε κανείς κανένα ούτε τον έβρισε μέχρι σμρ φίλος.

Πότε μην μετανιώνεις..
toubano

Δημοσίευση από toubano »

Alexandros9 έγραψε:
Mark84 έγραψε:
Alexandros9 έγραψε:

Όχι φίλε δεν είναι καθόλου έτσι. Το ότι σχολιάζω έχει να κάνει με τις ισορροπίες που θα έπρεπε να τηρούνται άν υπήρχε λίγο επίπεδο. Είναι διαφορετικό επίσης το να βγαίνεις και να το φωναζεις έτσι φόρα παρτίδα σκέψου ότι και παιδιά που είναι επιτυχόντες ή αποτυχόντες διαβάζουν το φορουμ. Θα ήθελες με το που βγαίνυν τα αποτελέσματα να έγραφαν όλοι οι επιτυχοντες και να σου έκαναν ψυχολογικό έμμεσα πόλεμο εσενα (κάθε εσένα) που είσαι επιλαχών;

Τεσπα αν νομίζεςι οτι δεν υπάρχει επίπεδο τότε διαφωνούμε. Όλοι εκφράζουμε τις απόψεις μας ελευθερα, ενημερωνόμαστε κ ανταλλάσουμε πληροφορίες αυτό είναι το νόημα άλλωστε. Όυτε χαρακτήρισε κανείς κανένα ούτε τον έβρισε μέχρι σμρ φίλος.

μαρκ 84 η ίδια η προκήρυξη προβλέπει την διενέργεια δοκιμασιών και ασφαλώς το ¨κόψιμο¨ ... Δεν αρκεί να εισαι πρώτος στα μόρια... Οι τελικοί επιτυχόντες είναι αυτοί που επιτυγχάνουν σε όλες... Αυτή είναι εξορισμού η διαδικασία... Και όσοι τα καταφέρουν μπράβο τους... Συνεπώς ο καθένας μετρά τις πιθανότητές του και κοιτά το καλύτερο για τον εαυτό του... Απόλυτα θεμιτό πιστεύω, οπότε επέτρεψε μας να έχουμε αυτό το δικαίωμα... Και ο καθένας στην αγωνία του με σκοπό την εργασιακή του εξασφάλιση μέσα σε αυτό το αβέβαιο περιβάλλον ασφαλώς και περιμένει να κοπούνε κάποιοι ώστε να ερθει η σειρά του... Και αυτοί που είναι κάτω από έμας περιμένουν να κοπούμε εμείς... Τι να κάνω εγώ δηλ; Να κατηγορήσω κάποιον κάτω από εμένα που θέλει το καλό του που στην προκειμένη είναι να κοπώ εγώ; Δικαιωμά του δεν είναι; Δεν κατάλαβα... Έτσι πάει... Τι να κανουμε δηλαδή... Τι να αρνηθούμε... Αυτή είναι η πραγματικότητα... Αυτή είναι η ζωή... Που το μεπτό δηλ; Παντού και σε ολές τις δουλειές όλοι δεν αξιολογούνται και δεν κρίνονται ώστε να αναλάβουν κάποιο πόστο ;(ή έστω έτσι πρέπει να γίνεται) ... Και όποιος έχει το πακέτο μαγκιά του και άξιος... Για ποιό ψυχολογικό πόλεμο μιλάς ; Καταραστήκαμε κανέναν; Την πέσαμε σε κανέναν; Διαολοστειλαμε τους επιτυχόντες; Όχι βέβαια... Απλά ο καθένας είπαμε περιμένει την σειρά του... Φαντάζομαι μας το επιτρέπεις... Επίσης το φορουμ είναι ελέυθερο προς ενημέρωση, χρήση και ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών... Όποιος θέλει συμμετέχει και όποιος δεν θέλει δεν... Όποιος θέλει διαβάζει και όποιος δεν δεν... Τόσο άπλα... Προσωπικά στο συγκεκριμένο θέμα δεν ειδα κανέναν καννίβαλο να γράφει τίποτα τέρατα... Οπότε δεν περιμέναμε και κανέναν να ¨σώσει το επίπεδο ή να κρατήσει τις ισορροπίες¨ ... Δηλαδή εμείς είμαστε τα κωλόπαιδα τα ανεπίπεδα και και συ το καλό το επίπεδο; ... Η θες να μας πεις ότι εσύ όταν συμμετέχεις σε έναν διαγωνισμό παρακαλάς να πετύχουν οι άλλοι και όχι ο εαυτός σου; ... Μην μας χαζεύεις λοιπόν και άσε τις σοβαρές δηλώσεις...

Και να διευκρινίσω κάτι για να μην παρεξηγηθώ... Ούτε εμένα μου αρέσει που κάποιοι πολλές φορές και κατεπανάληψη γράφουν ¨τόσους έχω πάνω, τόσους κάτω, λέτε να κοπούν και ΄τετοια¨... Και με ενοχλεί γιατί όλοι έχουν το δικό τους ζόρι και αγωνία... Αν ο καθένας μας κάθε φορά ρωτάει για πάρτυ του θα γίνει μπάχαλο... Αλλά τους δικαιολογώ... Τι να κάνουμε... Αυτή είναι η διαδικασία... Δεν μπορείς να κατηγορήσεις κανέναν...

theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από theolvs »

Παιδια, αλλο το να συζηταμε για τις πιθανοτητες του καθενα και αλλο το ραδιο αρβυλα. Εγω σχολιασα την δημοσιευση του φιλου γιατι ηταν απο αυτες που δημιουργουν σρνητικο κλιμα χωρις να χρειαζεται. Κατα τα αλλα ο καθενας εχει δικαιωμα να εκφραζεται οπως νομιζει αυτος.
Άβαταρ μέλους
Mark84
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Mark84 »

Θα αρκεστώ στην απάντηση του Alexandros9 όπου νομίζω και τα λόγια μου έπιασαν τόπο. Σε ανθρωπους που είναι επισκέπτες και το παίζουν δεν έχω να πω τίποτα.[;) ]
toubano

Δημοσίευση από toubano »

Έστειλα μια απάντηση το μεσημέρι άλλα δεν δημοσιεύθηκε... Να την ξαναστείλω;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Greek_Army »

toubano έγραψε:Έστειλα μια απάντηση το μεσημέρι άλλα δεν δημοσιεύθηκε... Να την ξαναστείλω;

μωρέ και 200 φορές να την στείλεις όσο είμαι εδώ δεν πρόκειται να δημοσιευτεί, αν θες γίνε μέλος και σφάξου με προσωπικά μηνύματα, όλα τα είχαμε οι κόκορες μας λείπανε...

Μάλλον δεν έγινα σαφής, το ότι άφησα 2-3 μηνύματα δεν σημαίνει ότι θα αφήσω και τα υπόλοιπα και αυτό ισχύει για όλους

Σεβαστείτε την προσπάθεια που κάνετε όλοι

Giannis84
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Giannis84 »

Καλεσαν κι αλλους για υγειονομικα, αλλα μονο 9 ατομα απο την κατηγορια του 10%. Ειχαν καλεσει και αλλους 10 την προηγουμενη βδομαδα. Ουτε σε αυτη την κινηση μπορω να βρω καποια λογικη. Δηλαδη το χουν σιγουρο οτι στις υπολοιπες κατηγοριες θα καλυφθουν με οσους εχουν καλεσει, και ειπαν να καλεσουν τοσους αλλους μονο για τις 3 θεσεις του 10%;
kostisdlk
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από kostisdlk »

Και εμενα με καλεσαν και θα παω αλλα νομιζωτζαμπα ο κοπος και η ταλαιπωρια...
Giannis84
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Giannis84 »

Παντως δεν το βλεπω να περνανε την Δευτερα αθληματα τα παιδια που ηδη εχουν περασει υγειονομικα. Δεν εβγαλαν καμια ανακοινωση ακομα. Ποτε περιμενουν?
kostisdlk
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από kostisdlk »

Αυτο λεω και εγω... Κανε αθλητικα και αν κοπουν τα παιδια τοτε φωναξε με
theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από theolvs »

Giannis84 έγραψε:Παντως δεν το βλεπω να περνανε την Δευτερα αθληματα τα παιδια που ηδη εχουν περασει υγειονομικα. Δεν εβγαλαν καμια ανακοινωση ακομα. Ποτε περιμενουν;

παντως την προηγουμενη φορα αν δειτε και στο site της πυροσβεστικης την ανακοινωση για τα αγωνισματα την εβγαλαν παρασκευη. Αρα υπαρχει μια πιθανοτητα να την δουμε και αυριο...
Γιωργος85

Δημοσίευση από Γιωργος85 »

Παιδιά Επειδή Τώρα έχουνε καλέσει γύρω στα 100 άτομα για υγειονομικά Σημαίνει Ότι θα τους καλέσουν όλους για αθλήματα γιατί η Προκήρυξη Λέει ότι ότι στις αθλητικές δοκιμασίες Καλούν Αριθμό ίσο με τις θέσεις που έχουν απομείνει. Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω ας απαντήσει
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες