Δοκιμασίες Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
rasald
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από rasald »

Επειδη κοιταω αναλυτικα για μηχανολογους, αεροναυπηγους και ναυπηγους ο συγκεκριμενος ειναι απο πολυ μακρια και ενδεχομενως να τους δινουν παραταση λογω αποστασης. Επισης, η λιστα που βγαλαν ειναι οι απεχοντες απο τα υγειονομικα της ΠΡΩΤΗΣ ομως φουρνιας. Οποτε με τη συγκεκριμενη δε ξερουμε ακομα τι αποχη επαιξε. Πολυ πιθανον κιολας αυτοι να ειναι ολοι κ ολοι. Αλλα πολυ τραβηγμενο.
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Alexandros9 »

rasald έγραψε:Επειδη κοιταω αναλυτικα για μηχανολογους, αεροναυπηγους και ναυπηγους ο συγκεκριμενος ειναι απο πολυ μακρια και ενδεχομενως να τους δινουν παραταση λογω αποστασης. Επισης, η λιστα που βγαλαν ειναι οι απεχοντες απο τα υγειονομικα της ΠΡΩΤΗΣ ομως φουρνιας. Οποτε με τη συγκεκριμενη δε ξερουμε ακομα τι αποχη επαιξε. Πολυ πιθανον κιολας αυτοι να ειναι ολοι κ ολοι. Αλλα πολυ τραβηγμενο.

Μακάρι να είναι αυτοι όλοι και όλοι αν και δύσκολο μιας και στην κατηγορία μου ενώ έχουν καλέσει 7 γυναίκες και έναν άνδρα για υγειονομικά την δευτέρα δεν έχουν καλέσει κανέναν για αθλήματα... Μπορεί κανείς να μου πει τι σημαίνει αυτό; Θα τρελαθώ.

Πότε μην μετανιώνεις..
Giannis84
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Giannis84 »

rasald έγραψε:Επειδη κοιταω αναλυτικα για μηχανολογους, αεροναυπηγους και ναυπηγους ο συγκεκριμενος ειναι απο πολυ μακρια και ενδεχομενως να τους δινουν παραταση λογω αποστασης. Επισης, η λιστα που βγαλαν ειναι οι απεχοντες απο τα υγειονομικα της ΠΡΩΤΗΣ ομως φουρνιας. Οποτε με τη συγκεκριμενη δε ξερουμε ακομα τι αποχη επαιξε. Πολυ πιθανον κιολας αυτοι να ειναι ολοι κ ολοι. Αλλα πολυ τραβηγμενο.

Μπα αυτοι ολοι κι ολοι δεν πιστευω να ειναι... Οπως την πρωτη φορα θα τους εσπασαν σε 2 γκρουπακια, οποτε προς το τελος της βδομαδας θα περασουν και οι αλλοι μισοι αθληματα.

Δεν ξερω τι γινεται με τα παιδια που ηταν στους πρωτους καλουμενους και θα περασουν τωρα αθληματα. Στην πληροφορικη η κοπελα ειναι απο Αθηνα, οποτε δεν νομιζω να παιξε παραταση λογω αποστασης... Εξαλλου οι μισοι που συμμετεχουν ειναι απο μακρια. Κι εγω απο νησι ειμαι, αρα θα μου δωσουν 2 βδομαδες παραπανω; Δεν νομιζω... Ισως δινουν μια προθεσμια πριν διαγραψουν οσους δεν πανε και απλως αυτα τα παιδια παρουσιαστηκαν πριν την ληξη της προθεσμιας; Ισως γιαυτο να βγαζουν τοσο καθυστερημενα τις λιστες με τους διαγραφεντες.
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Στην δική μου την περιπτωση μπορείς να μου πεις τι παίχτηκε; Που ενώ και οι 2 θέσεις είναι Άδειες και έχουν καλέσει 8 άτομα για γιατρούς την δευτέρα δεν είναι κανένας για αθλήματα;

Πότε μην μετανιώνεις..
Giannis84

Τι να σου πω Αλεξανδρε γενικα δεν μπορω να βρω λογικη στο γιατι να μην καλεσουν 40 ατομα η οσοι ειναι ολοι να ξεμπερδευουν κατευθειαν για να συμπληρωσουν και τον εξτρα αριθμο επιλαχοντων που θα θελουν λογικα. Ουτε απο τους ηλεκτρολογους καλεσαν κανεναν ενω υπαρχει κενη θεση (εκτος αν συμπληρωθηκε; ). Η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω ειναι οτι ντε και καλα θελουν 20-22 ατομα το πολυ να περνανε καθε φορα αθληματα.
Άβαταρ μέλους
rasald
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από rasald »

Εγω δινω αρκετες πιθανοτητες στο να αυτοι ολοι κ ολοι. Ειναι 22 ατομα που ταιριαζει στα λεγομενα του φιλου που ελεγε οτι σκασαν μονο 15 ατομα. Κ οντως στη δικια σου κατηγορια αλεξανδρε ειναι κενες και οι 2 θεσεις, αν θυμαμαι καλα που ελεγες, αλλα απτην αλλη ξεπηδανε απο παντου υποψηφιοι χωρις καποια συγκεκριμενη σειρα. Τελοσπαντων, το θεμα ειναι οτι ηδη εχουμε εστιασει πολυ στο ολο θεμα χωρις να βγαζουμε ιδιαιτερα συμπερασματα και ασε που σημερα εφαγα αλλο ενα ακυρο απο εργοστασιο για δουλεια, και ειχα και σοβαρες πιθανοτητες κιολας. Ειμαι 24, απολυθηκα απο στρατο πριν 5 μηνες και ηδη τα νευρα μου δεν ειναι καλα. Ασχετο το τελευταιο σχολιο αλλα συγχωρεστε με.
Giannis84

Τι να πω παιδια μακαρι να ναι αυτοι ολοι κι ολοι αλλα στην κατηγορια μου καλεσαν 5 αντρες και κατι κοπελες, ενω στην λιστα υπαρχει μονο μια κοπελα που ηταν στους πρωτους πρωτους καλουμενους... Δηλαδη να μην πηγε κανεις απο τους 5 αντρες; Δινω πολυ μικρες πιθανοτητες οσο κι αν θα το ηθελα. Στις κατηγοριες σας που ειχατε 7-8 κοπελες το καταλαβαινω να μην πανε αφου βλεπουν οτι δεν τα χουν τα αθληματα, τι να πανε να κανουν; Αλλα τοσοι αντρες να μην πηγαν χλωμο... Εκτος αν οι πιθανοτητες με ανταμειβουν για το 3 στα 3 που εγινε στην κατηγορια μου την προηγουμενη φορα χαχα

Επισης συμφωνα με το παιδι που ηταν την Πεμπτη περασαν 13 ατομα στα υγειονομικα (αφου 2 κοπηκαν). Καποιος ομως ειπε οτι και σημερα περνουσαν και αλλοι υγειονομικα, οποτε η λογικη λεει οτι υπαρχουν αλλοι τοσοι... Ας μας διαφωτισει αν καποιος ξερει αν πηγαν η δεν πηγαν αλλοι σημερα και ποσοι ηταν αυτοι...
theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από theolvs »

Σιγουρα την δευτερα θα ειναι στα αγωνισματα κι αλλοι εκτος απο αυτους που αναφερει η λιστα. Εγω ξερω οπως εχω πει παλι 2 ατομα που εχουν προσκληση για την δευτερα αλλα στην λιστα δεν ειναι.
Η λιστα πρεπει να αφορα σε εκεινα τα ατομα της πρωτης φουρνιας που ενω περασαν υγειονομικα δεν πηγαν σε αθληματα.
κανονικα επρεπε να υπαρχει και νεα λιστα με αυτους που περασαν υγειονομικα χτες και σημερα...
toubano

Δημοσίευση από toubano »

Γεια σου ρε πυροσβεστική με τις ανακοινωσάρες σου... Χχαχαχαχ... Ρε παιδια΄δεν ασχολούμαι άλλο... Οι άνθρωποι δεν έχουν μπούσουλα... Πλέον θα κοιτώ μόνο τους πίνακες των αποκλειστέων από τα αγωνίσματα... Μόνο από εκεί προκύπτουν πιο ασφαλή συμπεράσματα... Να ξέρεις οτι ο τάδε, ο τάδε και ό τάδε κόπηκε... Τα υπολοιπα αποτι κατάλαβα προκαλούν σύγχυση και μπέρδεμα... Ποιοι πήγαν, ποιοι πήραν καρτέλα, ποιοι δεν παρουσι΄στηκαν, ενώ υπάρχουν κενά σε κατηγορίες να μην καλούν, να σκάνε μύτη παλιοί που δεν είχαν εμφανιστεί στην ώρα τους, ποιοι παραιτήθηκαν κα ιμετά αναστήθηκαν... Τρέχα γύρευε... Εγώ θα κοιτώ μόνο τις λίστες των αποκλειστέων σε αγωνίσματα που είναι και ντε φακτο (ελπίζω... Χαχαχαχ), μέχρι να έρθει η ώρα μου σε κανα μήνα και αν έρθει... Για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να παρακολουθήσω την λογική τους

Giannis84

theolvs έγραψε:Σιγουρα την δευτερα θα ειναι στα αγωνισματα κι αλλοι εκτος απο αυτους που αναφερει η λιστα. Εγω ξερω οπως εχω πει παλι 2 ατομα που εχουν προσκληση για την δευτερα αλλα στην λιστα δεν ειναι.
Η λιστα πρεπει να αφορα σε εκεινα τα ατομα της πρωτης φουρνιας που ενω περασαν υγειονομικα δεν πηγαν σε αθληματα.
κανονικα επρεπε να υπαρχει και νεα λιστα με αυτους που περασαν υγειονομικα χτες και σημερα...

Στην λιστα ειναι ΚΑΙ ατομα που περασαν χθες και σημερα υγειονομικα. Δεν ειναι ολοι απο την πρωτη φουρνια, παρα μονο 3-4. Δηλαδη εισαι σιγουρος οτι ειναι κι αλλα ατομα που περασαν χθες και σημερα υγειονομικα, θα πανε ΣΙΓΟΥΡΑ την Δευτερα και δεν ειναι στην λιστα; Αυτο ειναι απο τα αγραφα αν συμβαινει... Δηλαδη δεν εχουμε κανενα τροπο να μαθουμε ποιοι θα εχουν περασει τα αγωνισματα της Δευτερας και Τριτης και βαδιζουμε πλεον στα τυφλα. Ελπιζω να μην συμβαινει αυτο.

toubano έγραψε:

Γεια σου ρε πυροσβεστική με τις ανακοινωσάρες σου... Χχαχαχαχ... Ρε παιδια΄δεν ασχολούμαι άλλο... Οι άνθρωποι δεν έχουν μπούσουλα... Πλέον θα κοιτώ μόνο τους πίνακες των αποκλειστέων από τα αγωνίσματα... Μόνο από εκεί προκύπτουν πιο ασφαλή συμπεράσματα... Να ξέρεις οτι ο τάδε, ο τάδε και ό τάδε κόπηκε... Τα υπολοιπα αποτι κατάλαβα προκαλούν σύγχυση και μπέρδεμα... Ποιοι πήγαν, ποιοι πήραν καρτέλα, ποιοι δεν παρουσι΄στηκαν, ενώ υπάρχουν κενά σε κατηγορίες να μην καλούν, να σκάνε μύτη παλιοί που δεν είχαν εμφανιστεί στην ώρα τους, ποιοι παραιτήθηκαν κα ιμετά αναστήθηκαν... Τρέχα γύρευε... Εγώ θα κοιτώ μόνο τις λίστες των αποκλειστέων σε αγωνίσματα που είναι και ντε φακτο (ελπίζω... Χαχαχαχ), μέχρι να έρθει η ώρα μου σε κανα μήνα και αν έρθει... Για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να παρακολουθήσω την λογική τους

Αν ομως ισχυουν αυτα που λεει ο theolvs δεν θα βγαλεις ακρη ακομα κι αν κοιτας τους αποκλεισμενους. Αφου αν δεν ξερεις ποιοι τελικα εδωσαν αθληματα δεν θα ξερεις και ποσοι περασαν παρα μονο ποσοι αποκλειστηκαν!

Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

theolvs έγραψε:Σιγουρα την δευτερα θα ειναι στα αγωνισματα κι αλλοι εκτος απο αυτους που αναφερει η λιστα. Εγω ξερω οπως εχω πει παλι 2 ατομα που εχουν προσκληση για την δευτερα αλλα στην λιστα δεν ειναι.

Ρε φίλος δλδ ξέρεις άτομα που θα πάνε την δευτέρα για αθλήματα αλλά δεν είναι στην ανακοινωση; Απο ποια κατηγορία; Αυτο δεν γινεται ρε παίδες. Αν είναι δυνατόν.

Πότε μην μετανιώνεις..
Giannis84

Κι εμενα μου φαινεται παρα πολυ τραβηγμενο. Ειπαμε υπαρχει καποια "προχειροτητα" στις ανακοινωσεις, αλλα ως τωρα δεν μας συνηθισαν σε τετοια πραγματα να ανακοινωνουν ενα μερος μονο αυτων που θα δωσουν αθληματα και τους υπολοιπους να μας τους κρατανε κρυφους. Αυτο ξεπερναει τα ορια της προχειροτητας. Εικαζω οτι ισως δεν ειδε καλα ο φιλος την λιστα επειδη ανεφερε κι οτι ειχε μονο ατομα απο τους πρωτους καλουμενους (ενω εχει μονο 3 απο αυτους κι οι υπολοιποι ειναι καινουριοι).
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Giannis84 έγραψε:Κι εμενα μου φαινεται παρα πολυ τραβηγμενο. Ειπαμε υπαρχει καποια "προχειροτητα" στις ανακοινωσεις, αλλα ως τωρα δεν μας συνηθισαν σε τετοια πραγματα να ανακοινωνουν ενα μερος μονο αυτων που θα δωσουν αθληματα και τους υπολοιπους να μας τους κρατανε κρυφους. Αυτο ξεπερναει τα ορια της προχειροτητας. Εικαζω οτι ισως δεν ειδε καλα ο φιλος την λιστα επειδη ανεφερε κι οτι ειχε μονο ατομα απο τους πρωτους καλουμενους (ενω εχει μονο 3 απο αυτους κι οι υπολοιποι ειναι καινουριοι).
Εγω ρε γιάννη δεν μπορώ να καταλάβω γτ ενώ στην κατηγορία μου έχουν καλέσει 8 άτομα την δευτέρα δεν έχουν καλέσει κανεναν... Δλδ δεν πήγε κανένας; Δύσκολο μου φαντάζει. Δε μπορώ θα σπάσει το κεφαλί μου

Πότε μην μετανιώνεις..
Giannis84

Alexandros9 έγραψε:Εγω ρε γιάννη δεν μπορώ να καταλάβω γτ ενώ στην κατηγορία μου έχουν καλέσει 8 άτομα την δευτέρα δεν έχουν καλέσει κανεναν... Δλδ δεν πήγε κανένας; Δύσκολο μου φαντάζει. Δε μπορώ θα σπάσει το κεφαλί μου

Και με την κατηγορια μου συμβαινει το ιδιο... Μονο μια κοπελα εχουν οπως ειπα που ηταν απο την πρωτη φουρνια ενω καλεσαν 8 εκ των οποιων 5 αντρες μαλιστα. Μπορει να υπαρχουν κι αλλοι οι οποιοι θα περασουν αθληματα προς το τελος της βδομαδας οπως ειχε γινει και την πρωτη φορα. Στην κατηγορια σου βεβαια για να μην εχουν καλεσει κανενα σημαινει οτι ουτως η αλλως θα πηγαν 1-2, γιατι αν πηγαιναν και οι 8 προφανως θα τους εσπαγαν στην μεση. Ενταξει δυσκολο δεν ειναι αφου ηταν κοπελες οι περισσοτερες ρε συ.

Οπως και να χει μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε μεχρι την Δευτερα. Αν παει καποιος εκει και ρωτησει η μετρησει οσους συμμετεχουν ισως βγαλουμε μια ακρη. Ελπιζω μονο να μην συμβαινει αυτο που λεει ο theolvs, να περασουν αθληματα τη Δευτερα καμια 40αρια που ειναι "κρυφοι" γιατι μετα αντε να βγαλουμε ακρη.
toubano

Δημοσίευση από toubano »

Giannis84 έγραψε:

Στην λιστα ειναι ΚΑΙ ατομα που περασαν χθες και σημερα υγειονομικα. Δεν ειναι ολοι απο την πρωτη φουρνια, παρα μονο 3-4. Δηλαδη εισαι σιγουρος οτι ειναι κι αλλα ατομα που περασαν χθες και σημερα υγειονομικα, θα πανε ΣΙΓΟΥΡΑ την Δευτερα και δεν ειναι στην λιστα; Αυτο ειναι απο τα αγραφα αν συμβαινει... Δηλαδη δεν εχουμε κανενα τροπο να μαθουμε ποιοι θα εχουν περασει τα αγωνισματα της Δευτερας και Τριτης και βαδιζουμε πλεον στα τυφλα. Ελπιζω να μην συμβαινει αυτο.

toubano έγραψε:

Αν ομως ισχυουν αυτα που λεει ο theolvs δεν θα βγαλεις ακρη ακομα κι αν κοιτας τους αποκλεισμενους. Αφου αν δεν ξερεις ποιοι τελικα εδωσαν αθληματα δεν θα ξερεις και ποσοι περασαν παρα μονο ποσοι αποκλειστηκαν!

μου αρκεί να ξέρω ποιοι αποκλείστηκαν και να τους αφαιρώ μέχρι να έρθει η σειρά μου... Δεν πιστεύω σε λίστες αποκλειστέων να βάζουν ονόματα ατόμων που δεν έχουν αποκλειστεί... Έλεος... Αυτό είναι το μόνο σίγουρο... Βλέπω και την κουβέντα που έχετε με τον αλέξανδρο και άλλους... Έτσι δεν βγαίνει άκρη... Όπως είπα δεν μπορώ να παρακολουθήσω την λογική τους, ο΄ποτε απλά θα αναμένω και θα σβήνω ονόματα... Με τα υπόλοιπα ούτε που θα ασχοληθώ άλλο... Να προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε τι εννοεί ο ποιητής; Μπα φτάνει...

Στους απολεισμένους υπάρχει μια σειρά. Τουλάχιστον στην δικιά μου κατηγορία... Δεν υπάρχουν κενά στις λίστες... Οπότε με αντιπαραβολή συμπαιρένεις και πόσοι πέρασαν... Στην τελική όσο καλούν νέους επιλαχόντες σημαίνει ότι οι θέσεις δεν συμπληρώθηκαν

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες