Επιλαχόντες Αξιωματικοί Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Εγώ παίδες πήρα στο γραφείο του υπουργό και μου είπαν κατηγορηματικά ότι είναι θέμα αρχηγείου αποκλειστικα και ότι συνεχίζεται κανονικότατα. Από το αρχηγείο μου είπε αξιωματικός ότι την επόμενη εβδομάδα αθλήματα οι τελευταίοι...
Πότε μην μετανιώνεις..
theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από theolvs »

Alexandros9 έγραψε:Εγώ παίδες πήρα στο γραφείο του υπουργό και μου είπαν κατηγορηματικά ότι είναι θέμα αρχηγείου αποκλειστικα και ότι συνεχίζεται κανονικότατα. Από το αρχηγείο μου είπε αξιωματικός ότι την επόμενη εβδομάδα αθλήματα οι τελευταίοι...

ΜΑΚΑΡΙ! Μας εβγαλαν το καρκινο!Εικόνα
O tempora o mores
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από O tempora o mores »

Μακαρι να είναι όπως τα λέτε - να έχουμε λιαν συντόμως εξελίξεις... Εμένα μου ανέφεραν οτι δεν ειναι θέμα υπουργού (απο το Υπουργείο Αμυνας και Προστασίας του Πολίτη) η εξέλιξη της προκήρυξης αλλά θέμα Αρχηγείου Πυροσβεστικής. Όσον αφορά τις θέσεις μου είπαν οτι λειπουν 4 θέσεις (3 απο Νομική,1 Οικονομολόγος) απο τις οποίες η μια αφορά πολύτεκνο.
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Πάιδια καλημέρα, νομίζω πως δεν πρέπει να τους αφήνουμε σε ησυχία, και όταν τους παίρνουμε τηλ να ζητάμε συγκεκριμένες απαντήσεις, όπως το πότε θα τους φωνάξουν για υγειονομικα τους δικηγόρους και πότε ποια μέρα θα δώσουν αθλήματα; /
Μηχανικός

Δημοσίευση από Μηχανικός »

Γιώργος έγραψε:Πάιδια καλημέρα, νομίζω πως δεν πρέπει να τους αφήνουμε σε ησυχία, και όταν τους παίρνουμε τηλ να ζητάμε συγκεκριμένες απαντήσεις, όπως το πότε θα τους φωνάξουν για υγειονομικα τους δικηγόρους και πότε ποια μέρα θα δώσουν αθλήματα;/

Συμφωνώ απόλυτα... Εγώ αυτό κάνω κάθε μέρα σχεδόν. Αν και τα πράγματα δείχνουν θετικά δεν πρέπει να χαλαρώνουμεΕικόνα

kostisdlk
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από kostisdlk »

Δηλαδη φιλε ο ενας πολυτεκνος πρεπει να ειναι αποκλειστικα απο οικονομικο ή νομικη?
theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από theolvs »

kostisdlk έγραψε:Δηλαδη φιλε ο ενας πολυτεκνος πρεπει να ειναι αποκλειστικα απο οικονομικο ή νομικη;

νομιζω πως οχι γιατι η λιστα με τα μορια των πολυτεκνων περιεχει ατομα απο ολες τις κατηγοριες. Αρα μπορει να ειναι και απο αλλη κατηγορια
kostisdlk
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από kostisdlk »

theolvs έγραψε:
kostisdlk έγραψε:Δηλαδη φιλε ο ενας πολυτεκνος πρεπει να ειναι αποκλειστικα απο οικονομικο ή νομικη;

νομιζω πως οχι γιατι η λιστα με τα μορια των πολυτεκνων περιεχει ατομα απο ολες τις κατηγοριες. Αρα μπορει να ειναι και απο αλλη κατηγορια

Ακουγεται πιο λογικο αυτο που λες, απλα εξεταζω τα σεναρια...
Κουν85

Δημοσίευση από Κουν85 »

Καλησπέρα, Θα ήθελα να προτείνω κάτι, Αν και δεν ενδιαφέρομαι άμεσα για τον διαγωνισμό, Σε όσους μένουν Αθήνα. Επειδή έχω προσπαθήσει και εγώ να πάρω τηλ. Χωρίς αποτέλεσμα, γιατί δεν πηγαίνει κάποιος (είτε περιμένει τα αθλήματα, είτε τα ψυχοτεχνικά) στο Αρχηγείο- εκεί που πήρατε την καρτέλα για τα υγειονομικά- να ρωτήσει πότε και Αν Θα ξεκινήσει πάλι η διαδικασία; Και πιο άμεση και πιο έγκυρη ενημέρωση.
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Κουν85 έγραψε:Καλησπέρα, Θα ήθελα να προτείνω κάτι, Αν και δεν ενδιαφέρομαι άμεσα για τον διαγωνισμό, Σε όσους μένουν Αθήνα. Επειδή έχω προσπαθήσει και εγώ να πάρω τηλ. Χωρίς αποτέλεσμα, γιατί δεν πηγαίνει κάποιος (είτε περιμένει τα αθλήματα, είτε τα ψυχοτεχνικά) στο Αρχηγείο- εκεί που πήρατε την καρτέλα για τα υγειονομικά- να ρωτήσει πότε και Αν Θα ξεκινήσει πάλι η διαδικασία; Και πιο άμεση και πιο έγκυρη ενημέρωση.

Νομίζεις φίλος δεν έχουμε πάει; Ότι λένε στο τηλέφωνο λένε και από κοντά... Την δευτέρα η ηγεσία του πυροσβεστικού συναντήθηκε με τον Δένδια επομένως κάτι θα ειπώθηκε και άρα κάτι θα πρέπει να μας πουνε...

Πότε μην μετανιώνεις..
theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από theolvs »

Σημερα μου ειπαν στο τηλεφωνο οτι το μονο σιγουρο ειναι οτι στις 15 σεπτεμβρη θα εχουν μπει οι 50 στην σχολη. Οποτε ανεξαρτητα με το ποτε θα ξεκινησουν τα αθληματα για τους υπολοιπους θα εχουν ολοκληρωθει μεχρι τοτε.
και οπως μου ειπε εκεινος που μιλησα στο τηλεφωνο κατα την προσωπικη του εκτιμηση θα γινουν ολα αυτα τελος αυγουστου... Τελευταια στιγμη δηλαδη...
Κουν85

Δημοσίευση από Κουν85 »

Πήρα και εγώ και μου είπαν τα ίδια και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί ο διαγωνισμός. Αυτός που μίλησα μου είπε ότι η θερινή περίοδος είναι δύσκολη γιαυτούς και η διαδικασία θα κυλήσει πάλι τέλη Αυγούστου - αρχές Σεμπτέμβρη για να μπείτε στη σχολή μέχρι 15-20 Σεπτέμβρη. Το κυριότερο είναι ότι σε κανέναν δεν έχουν αφήσει υπόννοιες περί ακυρώσεως του διαγωνισμού! Οπότε... Υπομονή!
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Είναι πάντως απαράδεκτοι. Ένας να σου απαντήσει υπεύθυνα δεν υπάρχει μονάχα το ότι θα ενημερωθείτε από το σαιτ είναι η απάντηση τους. Αν πάντως πάει το πράμα τέλη αυγούστου ποιος μου λέει εμένα ότι θα καλυφθούν σίγουρα οι θέσεις και δεν θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο αν κοπεί κάποιος από τους 4 που είναι ακ'ομη;
Μηχανικός

Δημοσίευση από Μηχανικός »

Ακριβώς ίδια ενημέρωση είχα και εγώ... Και όχι μόνο Από Το γραφείο προσωπικού, αλλά και Από Άλλη έγκυρη πηγή. Η σχολή είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει 17/09... Όπως κάθε χρόνο περίπου στις 15 ανοίγει... Και τότε θα μπούνε και οι 50. Οπότε τα αγωνίσματα για τα 2-3 άτομα που μείνανε θα γίνουν τέλος Αυγούστου Με αρχές Σεπτέμβρη. Οι μέρες Φτάνουν και για δύο φουρνιές αθλήματα... Είναι πολύ λίγα τα άτομα... Και Πιστέψτε Με μετά απο τόση προετοιμασία που υποτίθεται έχουν κάνει αυτά τα παιδιά... Δύσκολα να κοπούν πολλοί (κατα τη γνώμη μου πάντα). Τα δε ψυχοτεχνικά είναι μία μέρα. Τα δίνουμε όλοι μαζί.20 μέρες είναι υπέρ αρκετές και για 15 άτομα αν αυτοι θέλουν να επισπεύσουν τις διαδικασίες. Έχει περάσει πολύς καιρός και πλέον στα αγωνίσματα θα υπάρχει τεράστια διαφορά στο ποσοστό επιτυχίας. Καλή μας υπομονή λοιπόν... Εγώ προσωπικά πέρασα αγωνίσματα Από Αρχές Φλεβάρη... Δεν την παλεύω και πολύ με την επιπλέον υπομονή... Ένα εξάμηνο περιμένω... Αλλά η ουρά έμεινε...

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Παιδιά καλησπέρα, κανένα νεότερο είχε κανένας; Είχε πολλές φωτιές αυτήν την εβδομάδα αλλα αν πήγε κάποιος η πήρε τηλ;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες