Τι να πάρω μαζί μου στην κατάταξη (2011)

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
vasilis77
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από vasilis77 »

Παιδια οι πετςετες πρεπει αναγκαςτικα να ειναι χακι που θα παρουμε μαζι εννοω
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 80
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Νίκος Κρήτη έγραψε:Ρε παιδιά, πρώτα ο θεός μπαίνω μέσα Νοέμβρη στην Δ. ΕΣΣΟ και έχω κάποιες απορίες. Πέραν Από Τα γνωστά που είπατε που πρέπει να πάρουμε μαζί μας με το πλύσιμο των ρούχων τι γίνεται; Δεν έγγραψε κανένας αν πρέπει να κουβαλάμε κάποιο tide ή μας δίνουν από εκεί ή απλά τα πάμε καθαριστήριο. Σχετικά με τις κλειδαριές, ωραία και τις πήρα, πρέπει να αγοράσω ας πούμε κάποιο στρατιωτικό μπρελόκ να βάζω τα κλειδιά μου; Και αυτό μπορώ να το κουβαλάω μαζί μου ξέρω γω στην ζώνη πάνω; Και θα είναι ασφαλές;

Σε κάποια ΚΕΝ έχει καθαριστήρια, σε άλλα όχι. Μέχρι να ορκιστειτε δεν θα βγείτε έξω. Κάποια παιδιά πάντως όταν υπηρετούσα καθαριζάν τα ρούχα τους με πράσινο σαπούνι.

Δεν είναι υποχρεωτικό να είναι στρατιωτικό μπρελόκ. Εχώ τα είχα συγκεντρωμένα σε μια αλυσίδα (με "γάντζο" ασφαλείας) και την έκρυβα στη τσέπη του παντελονιού μου ή στο χιτώνιο μου (απαγορεύεται σε εμφανές σημείο).

vasilis77 έγραψε:Παιδια οι πετσετες πρεπει αναγκαστικα να ειναι χακι που θα παρουμε μαζι εννοω;

Όχι. Εγώ είχα άσπρες. Όταν θα μπείτε θα σας δώσουν και αυτοί πετσέτες, μαζί με τον όποιον άλλο εξοπλισμό.

Τι υλικά χορηγεί ο Στρατός;
Νίκος Κρήτη

Δημοσίευση από Νίκος Κρήτη »

Σε ευχαριστώ πολύ Νάσσο. Και εγώ σκέφτομαι για αλυσίδα καλύτερα. Είναι λίγο άσχετο με το θέμα του φόρουμ αλλά μήπως ξέρει κανείς να μου απαντήσει σε αυτό: /forum/forum_posts.asp?TID=494&PN=45 Είναι η προ τελευταία δημοσίευση δική μου με το όνομα Νίκος Κρήτη και έχει να κάνει με την διακοπή αναβολής και την ειδικότητα νοσηλευτής. Άμα ξέρει κανείς ας βοηθήσει παιδιά. Να είστε καλά, καλό τριήμερο σε όλους.

Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Γεια σας, παρουσιαζομαι 31/8 μεγαλο πευκο.
εχω ενα σακο της πυροσβεστικης να τον παρω ή θα μου την πουνε;
σακο χακι Ε. Σ δινει πλεον ο στρατος; Αν οχι να παρω εναν απ εξω...
mihalis19
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από mihalis19 »

Σεντόνια χακί να πάρω 1 ή 2.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ένα, μπορεί και να μην σου χριεαστεί καν.Εικόνα
mihalis19
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από mihalis19 »

Νάσο να σε ρωτήσω κάτι. Οκ θα πάρω ένα αλλά και αυτό το ένα που θα πάρω που θα το χρησιμοποιήσω; Για κάτω σαν πρώτο σεντόνι ή με αύτο θα σκεπάζομαι... (Θα πάρω και sleeping bag)
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

'Ετσι και αλλιώς Σε χρεώνουν καθαρά σεντόνια για να τα στρώσεις στο κρεβάτι σου (ή είναι ήδη στρωμένο, αναλόγως).

Πολλά παιδιά έπαιρναν ένα απλό σεντόνι και το έβαζαν πάνω από τη κουβέρτα του κρεβατιού για να απλώσουν τον υπνόσακο τους. Εννοείται κάθε πρωϊ το μαζεύεις.
Άβαταρ μέλους
Ιουλιος
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Ιουλιος »

Ενας φιλος μου μου ειπε ωποσδηποτε να παιρνουμε μαζι υγρα μαντιλακια που εχουν και χλωρινη-οινοπνευμα για να καθαριζουμε τη λεκανη της τουαλετας και για τα χερια μας! Ειναι πολυ βρωμικα και γινονται πολλες μαλ@κ@ες εκει μεσα. ΚυριολεκτικαΕικόνα
Προτιμώ να πεθάνω για την Πατρίδα μου παρά να ζήσω για να την υποδουλώσω
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από nikopaok4 »

Ιουλιος έγραψε:Ενας φιλος μου μου ειπε ωποσδηποτε να παιρνουμε μαζι υγρα μαντιλακια που εχουν και χλωρινη-οινοπνευμα για να καθαριζουμε τη λεκανη της τουαλετας και για τα χερια μας! Ειναι πολυ βρωμικα και γινονται πολλες μαλ@κ@ες εκει μεσα. ΚυριολεκτικαΕικόνα
τα μαντηλακια τα θελεις για να σκουπιζεις τον κ@λ. Σ και να αισθανεσαι μετα περιφημα...

οι τουαλετες ουτος η αλλως τουρκικες ειναι δεν τιθεται θεμα να τις σκουπισεις...

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Τη λεκάνη τη καθαρίζεις ρίχνοντας νερό με το κουβά ή το "τηλέφωνο" του ντούς.

Τα υγρά μαντηλάκια είναι όχι μόνο για τα χέρια αλλά και για να σκουπίσεις την "τρύπα απορρίψεως".ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Ιουλιος
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Ιουλιος »

Nassos έγραψε:Τη λεκάνη τη καθαρίζεις ρίχνοντας νερό με το κουβά ή το "τηλέφωνο" του ντούς.

Τα υγρά μαντηλάκια είναι όχι μόνο για τα χέρια αλλά και για να σκουπίσεις την "τρύπα απορρίψεως".ΕικόναΕικόνα

Τοτε χρειαζεσαι 1 πακετο υγρά μαντηλάκια για καθε ιερη πραξηΕικόνα

nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από nikopaok4 »

Ιουλιος έγραψε:
Nassos έγραψε:Τη λεκάνη τη καθαρίζεις ρίχνοντας νερό με το κουβά ή το "τηλέφωνο" του ντούς.

Τοτε χρειαζεσαι 1 πακετο υγρά μαντηλάκια για καθε ιερη πραξηΕικόνα

ΕικόναΕικόναΕικόνα ειναι πολυ πιο αποτελεσματικα απο το συνηθισμενο χαρτι υγειας...

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Τι 1 πακέτο καλέ;Εικόνα 2 να χρησιμοποιείς ανά αφόδευση και είσαι ΟΚ. Άντε ακόμη 1 μαντηλάκι αν θές να καθαρίσεις τη "μπροστική" περιοχή.
Άβαταρ μέλους
Ιουλιος
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Ιουλιος »

Χαχα ρε παιδια εγω εννουσα την λεκανη της τουαλετας πριν κατσουμε για την πραξη να καθαριζουμε με υγρα μαντηλακια... Αλλα ξεχασα οτι θα ειναι τουρκικες και εκτοξευεις απο αερος προσεχοντας τις γωνιες προσεγγισης Και μοιρες κλισηςΕικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης